Vertical aims to produce over 225 aircraft annually by 2030, moving toward a future where flying taxis are a commercially viable and scalable alternative to ground transport.
Sellest startupist ma pole varem kuulnudki, aga eks neid suurte droonide ehitajaid tuleb turule seda enam, mida rohkem arenevad lennundust reguleerivad seadused. Praegu on probleem ainuüksi juhita auto legaliseerimisega. Kui sa tahad nüüd drooniga inimesi vedama hakata, siis see on veel kaugem tulevik ja Euroopa on paraku viimaste hulgas, kes uudseid lahendusi legaliseerib.
Vertical Aerospace lendavate taksode tootmisprognooside kõrvale võime võrdluseks panna XPengi oma - 10 000 tk aastas tootmisvõimsus juba järgmisel suvel ja orderlistis on juba 7000 lendautot ette maha müüdud. Samas üks asi on tootmisvõimsus, teine on tootmiskulud. Lendtaksosid tekib järgmisel kümnendil turule nagu seeni peale vihma ja jälle võidab see, kes kõige odavamalt toodab. Ehk siis vaatame jälle Hiina poole. Samas, lennumasinate puhul on hästi kriitiline komponent aku. Me täna ei tea, kes haarab kergete ja energiamahukate akude turu. Võimalik, et Hiina jääb seal teistest veidi maha ja Euroopa droonitööstus suudab konkurentsis püsida. Ja üldse võimatu pole ka see, et EL-s keelatakse ära nii hiina autod kui lennumasinate kasutamine, nagu andmeside sektoris on teatud hiina firmade toodang keelatud.
Seega Vertical Aerospace on huvitav leid, tasub jälgimisnimekirja panna, aga kuna see aktsia on viimastel päevadel taevasse lennanud, siis ma hetkel küll ei ostaks, laseks hinnal vajuda. Täna on see aktsia pigem spekulatiivse taseme kraam, lisaks see firma vajab korralikku rahasüsti, et tootmisega alustada ja supp lahjendatakse selle käigus tavainvestori jaoks ära. Capital raise uudis võib tulla iga kell, nad on seda juba 3 korda sel aastal teinud. Ühesõnaga tore, et kutid viitsivad ägedaid asju siin maailmajaos ka teha, aga oma raha ma sinna hetkel alla ei paneks.