JAHE! Coca-cola diil paavstiga

Teate, ma kohe ei teagi. Kas nutta või naerda. Kuidagi kahetine tunne.
Holy shit, sinna tahaks küll minna. Kas seda kantakse kuskil üle ka?
Ohjah.
Iseenesest oleks teemal ju pointi -- "protsess kui karistus" jms. kraam, mis viimasel ajal pinnale ujunud. Too Lemberi juukselõikuse teema on vast üks eredamaid näiteid.
Aga kas seda peaks lahkama nüüd just nende tegelaste esituses...
Kas Kert Kingo sai oma tower korpusega personaalarvuti politsei käest tagasi, millega ta siin-seal pildile on jäänud paar aastat tagasi? Arvata võib, et politsei võttis selle uurimise alla.
Vähemalt on loota, et ta lahkub riigikogust üsna pea ja ühtlasi ka poliitikast.
Paistab et nad juba ongi poliitikasektorist edasi liikunud stand-upi. Seda tuleb ju ainult toetada :D
[quote]"Offf"
Teate, ma kohe ei teagi. Kas nutta või naerda. Kuidagi kahetine tunne.

Selle kohta võib siis öelda: naer läbi pisarate.
Kas leviteerimist saab ka üritusel näha? On seal ikka piisavalt kõrge laega saal?
Tore on lugeda, kuidas erinevad HRid kribavad oma illusioone tõe pähe:
"inimlikus plaanis ei ole kontor ainult töökoht, vaid on paik, kus luuakse sotsiaalseid sidemeid, sõprussuhteid ja kogukondi"
"oleme julgustanud mudelit, kus lisaks kodukontorile töötatakse ka kontoris,“ kirjeldab ta, põhjendades, et see võimaldab muu hulgas säilitada meeskonnavaimu ja koostööd"
"väärtuslik on meie kollektiivi jaoks kontoris olemine: ühised tegevused ja koos aja veetmine on väärtus, mida meie inimesed hindavad"
"eesmärk on julgustada kolleegide omavahelist suhtlust ja ka sidusust ettevõttega"
Oeh...
Mis neis tsiteeritud lausetes siis nii imelikku on?

Tahaks ka huumorist aru saada.
"m_k_"
Mis neis tsiteeritud lausetes siis nii imelikku on?

Tahaks ka huumorist aru saada.

Oled ehk märganud, et muinasjuttude ja reaalsuse vahel esineb mõnikord teatavaid erisusi?
"siretsch"
Holy shit, sinna tahaks küll minna. Kas seda kantakse kuskil üle ka?

No worries! Vari-IT-minister lindistab selle VHS kassetile vastava kaameraga, teeb kodus koopia ning saadab sulle lähimasse postkontorisse.
Ju nad teavad, et nad seal Austraalias käivad pea alaspidi.
Ärgem siis unustagem, et 21. sajandil ei tohi tunnustada teaduslikku fakti "kõik calico kassid on emased" -- see on vihakõne ja opressioon trans-kasside pihta, kes identfitseerivad ennast calico-dena
Selle viimase pildiga seoses: Jääkarupoeg kõmbib koos emaga ringi ja küsib: "Ema, kas ma olen ikka jääkaru või ei ole ?" Jääkaruema ütleb et "Ikka oled. Mina olen jääkaru, sinu isa on jääkaru- järelikult oled sina ka jääkaru. Aga miks sa küsid ?" Poeg vastu: "No kuradi külm on ju !"

Väga andekas paroodia. Paraku, sarjast, üks-silm-nutab-teine-naerab.

1 Like

Veganlus on nõrkadele. Dumpster-diving veganlus on “uus roheline”

Seda prügikastidest toiduotsimist on need kiiksuga tegelased juba ammu harrastanud.
Mingi dokfilm oli ka sel teemal kunagi tehtud.