Islamiprobleem Euroopas

Stockholm on juba pruun. http://elu24.postimees.ee/3178205/juri-aarma-stockholmi-kesklinn-on-oosel-pigem-pruun-kui-valge
Anders Hedman: Rootsi tee sõjalisest suurvõimust humanitaarseks ülijõuks.

Järjekordne ajupesu, veel kuu tagasi sellist massilist töötlemist ei toimunud,nüüd ei lähe päevagi mööda kui keegi ei võtaks sõna vajadusest põgenikke vastu võtta.

Üks hale vale hakkas silma - Kuna Rootsi ei osalenud Teises maailmasõjas, saime pakkuda naaberriikide pagulaste varjupaika.
Rootsi neutraalsus on müüt mida siiani räägitakse,Rootsi pole sajandeid sõjas osalenud.
Rootsi oli Natsi-Saksamaa aktiivne liitlane, kogu riigi majandus töötas täistuuridel, et Saksamaa sõjamasinat käigus hoida ja raha teha, sealt saigi Rootsi tööstus tuule tiibadesse.
Rootsi kogu oma ajaloolise suurvõimu aegadel pole suutnud nii palju surma külvata kui Saksamaale saadetud rauamaak seda teha suutis.Saksmaa tasus raua eest juutidelt röövitud varaga, mis siiani on peidus seitsme riivi ja luku taga Rootsi erakogudes.
Humanitaarne ülijõud on alati käitunud ainult omakasu silmas pidades , aga nüüd on ahnus neile hukatuslikuks saamas - draakon Smaug võtab mäe koos seal peituvate aaretega oma kontrolli alla ja kihutab põlisasukad välja.

Ja kui su jutus asendada "rootsi" "norraga" oleks jutt sama, mõlemad eitavad oma ajalugu selles osas.
mykoloog
Ühesõnaga, sa jätkuvalt eitad "kristluse ja vägistamise vahel eksisteerivat kausaalset seost," tõestuseks allpool lingid, kõik vägistajad on kristlased

http://www.standard.co.uk/news/hiding-in-london-the-polish-brothers-wanted-for-child-rapes-6770086.html

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11543768/Pole-who-raped-and-killed-9-year-old-girl-in-Calais-was-on-his-way-to-UK.html

http://www.newsweek.com/when-we-rape-we-feel-free-congolese-soldiers-open-harrowing-new-documentary-254405

http://sociobiologicalmusings.blogspot.be/2014/09/shocking-stats-on-black-on-white-rape.html

Ja ära hakka jälle rapsima ühest nurgast teise, islamiäärmuslus ja selle põhjused on teine teema kui "islami usu ja valgete naiste vägistamise vahel eksisteeriv kausaalne seos."
Aitäh ka huvi tundmast minu turvalisuse vastu.

Põhiline probleem on islami puhul selles, et vägistamist kui sellist pole võimalik tõestada islamiseaduste järgi kuna selline teo tunnustamine kohtu poolt nõuab nelja mehe tunnistust. Naise tunnistusest ei piisa. Lisaks koraanis otse julgustatakse sõjavangide vägistamist. Ja kuna osade moslemite arvates käib igal pool püha sõda, siis ...
aivo1
Üks hale vale hakkas silma - Kuna Rootsi ei osalenud Teises maailmasõjas, saime pakkuda naaberriikide pagulaste varjupaika.

Eriti põlastusväärseks teeb selle vale see, et Eestis peaks üsna üldteada olema lugu sellest, kuidas Rootsi valitsus Per Albin Hanssoni juhtimisel baltlastest interneerituid välja saatis ja NSVL-ile üle andis. Vahetult sündmustes osalenu mälestusi saab lugeda siit.
Soomest pidi Eesti sõjapõgenik põgenema kohe kiiresti Rootsi, sest Soome andis peaagu eranditult kõik nõukogude liidust põgenenud isikud välja. Rootsi andis välja mõned, enamasti need keda nõukogude liit spetsiaalselt isiku kaupa küsis.
aivo1
Anders Hedman: Rootsi tee sõjalisest suurvõimust humanitaarseks ülijõuks.

Järjekordne ajupesu, veel kuu tagasi sellist massilist töötlemist ei toimunud,nüüd ei lähe päevagi mööda kui keegi ei võtaks sõna vajadusest põgenikke vastu võtta.

Rootsi neutraalsus on müüt mida siiani räägitakse,Rootsi pole sajandeid sõjas osalenud.
Rootsi oli Natsi-Saksamaa aktiivne liitlane, kogu riigi majandus töötas täistuuridel, et Saksamaa sõjamasinat käigus hoida ja raha teha, sealt saigi Rootsi tööstus tuule tiibadesse.
Rootsi kogu oma ajaloolise suurvõimu aegadel pole suutnud nii palju surma külvata kui Saksamaale saadetud rauamaak seda teha suutis.Saksmaa tasus raua eest juutidelt röövitud varaga, mis siiani on peidus seitsme riivi ja luku taga Rootsi erakogudes.

Humanitaarne ülijõud on alati käitunud ainult omakasu silmas pidades , aga nüüd on ahnus neile hukatuslikuks saamas - draakon Smaug võtab mäe koos seal peituvate aaretega oma kontrolli alla ja kihutab põlisasukad välja.

Kuna Teie suur iidol ja Euroopa lootus Jaak Madison on ju suur Saksamaa fänn, siis kas tasub Teil seda Rootsile pahaks panna? Lööge ehk hoopis kannad kokku ja tõstke käsi üles ...
Henno
See on juba labane, oravate pink on igal tasandil lühike, nii valitsuses kui siin foorumis.Ei osata enam debateerida, proovitakse vastane maha joosta.
aivo1
Henno
See on juba labane, oravate pink on igal tasandil lühike, nii valitsuses kui siin foorumis.Ei osata enam debateerida, proovitakse vastane maha joosta.

selle asja kohta öeldakse "pindu teise silmis näed, palki enda silmas ei näe" või umbes nii

teisisõnu, kui aivo1 jookseb debati käigus kedagi maha, siis on kõik OK

aga piisab vaid väikesest iroonilisest märkusest samas võtmes tema aadressil kui on nuttu ja hala taevani

kui tahad debateerimisel eeskuju näidata, siis alusta iseendast ... minu oravate pingile asetamine on konkreetne mahajooks ... rääkimata sellest kuidas mingi anonüümne tölbik üritas mu kuuerevääri täis oksendada ja Teie takka kiitsite

samal põhjusel ei ole Teie õige isik postituste labasuse teemal sõna võtma ... annan ka tasuta vihje miks: otsige taas kord palki oma silmas

P.S. konkreetsel teemal on minu seisukoht lõplik ja edasikaebamisele ei kuulu, ammugi foorumis edasisele arutlemisele

Edit: parafraseerides Juhan Smuuli - ega ma nii s.tt mees ka ei ole, et mul ühtegi miinust pole ... teeb rõõmu, et tavapärase keskerakondlsasest boti -1 asemel on mul juba 3 või 4 miinust :)
Henno
Olen seda ennegi märganud kui jääte teemas alla , siis hakkate isikut ründama,sedasi ei tehta.Siin käis arvamuste vahetus teemal Rootsi immigratsioonipoliitika, mis kärbes Teid hammustas, et pidite Jaak Madisoni , kannad kokku ja tõstke käsi üles, siin sisse tooma, see ei puutu asjasse.

Kui Teil on teemasse puutuva kohta (Islamiprobleem Euroopas) midagi arukat öelda siis kuulaks huviga.Kui soovite teisi tölbikuteks sõimata, siis olete vales keskkonnas, selline peldikusein on meil juba olemas - Delfi
Lenzer
Ja kui su jutus asendada "rootsi" "norraga" oleks jutt sama, mõlemad eitavad oma ajalugu selles osas.

Norra oli ikka Saksamaa poolt okupeeritud.
aivo1
Henno
Olen seda ennegi märganud kui jääte teemas alla , siis hakkate isikut ründama,sedasi ei tehta.Siin käis arvamuste vahetus teemal Rootsi immigratsioonipoliitika, mis kärbes Teid hammustas, et pidite Jaak Madisoni , kannad kokku ja tõstke käsi üles, siin sisse tooma, see ei puutu asjasse.

Kui Teil on teemasse puutuva kohta (Islamiprobleem Euroopas) midagi arukat öelda siis kuulaks huviga.Kui soovite teisi tölbikuteks sõimata, siis olete vales keskkonnas, selline peldikusein on meil juba olemas - Delfi

lubasin mitte edasises dialoogis osaleda, aga teen 1 erandi ... Teie kirjutis inspireeris mind

Teie tögamine siin foorumis on täpselt õiges kohas ... sest Te olete siin foorumis nagu moslem Euroopas

mina olen siin foorumis aastast 2002 ja omal ajal seda foorumit ka LHV töötajana modereerinud ... kõlab täna nagu helesinine unistus, aga omal ajal me ikka puhastasime foorumit päris kõvasti, et taset hoida ja reegleid järgida

tegu oli väljakujunenud vestlus- ja väitluskultuuriga paigaga, kus käisid oma mõtteid avaldamas kõik Eesti väikse investeerimiskonnatiigi tegijad, valdavalt sisuline, faktipõhine ja nauditav dialoog

siis ilmusite siia Teie ... just nagu moslem Euroopasse ... teised teemad, teine kultuur, teine tase ... tulemus on täpselt see, mida Te täna Rootsile ennustate ... nii nagu ootate rootslaste põgenemist immigrantide poolt hõivatud emamaalt nii on ka enamus vanu olijaid siit foorumist lahkunud

on nii, et tegijatel, kellel on midagi kaalukat öelda ... on samal ka päriselu olemas ja võit klaviatuurisõjas pole neile absoluutselt oluline, keegi ei viitsi pikalt foorumisse immigreerunud agressiivse rumalusega sõdida ... nagu öeldakse - nad tõmbavad Su alla oma tasemele ja löövad siis kogemusega

mul on nostalgilistel kaalutlustel veidi rohkem viitsimist siin sõna võtta, ei kavatse foorumi tuhka oma jalgadelt raputada, aga igapäevases sõnasõjas ei osale ... panen endale nüüd nädalase foorumisse postitamise keelu peale :)

"Kui Teil on teemasse puutuva kohta (Islamiprobleem Euroopas) midagi arukat öelda siis kuulaks huviga"?!

Kulla mees, Teie pole õige isik selliseid avaldusi tegema. Ma oleksin ehk ülekohtune kui väidaksin, et Te pole foorumisse ühtegi arukat postitust teinud, aga kui postituste arukuse tase on kriteerium Postita nupu vajutamiseks, siis peaksite küll oluliselt vähem postitama.
Ma ei viitsi liiga pikalt kommenteerida väidet "kui jääte teemas, alla siis muutute isiklikuks ... bla bla". Muutun jah isiklikuks. Aga mitte teemas allajäämise korral, vaid siis kui te minu konkreetsele küsimusele "esitage palun faktid ehk numbrid" (10 000 korda nähtud makromajanduse jutulõimes) vastate umbes nagu "2 krokodilli lendasid, 1 oli roheline, teine keeras vasakule". See ei ole midagi muud kui Teie poolt viljeldav isiklikuks muutumise perversne erivorm, kõnekeeles mõnikord nimetatud ka kui (lisaks mulle ka kogu foorumile) "näkku panek". Olen kuulnud, et sirge seljaga eesti meeste (kelleks Te üritate ka end väita) seltskonnas võib selliste asjade eest isegi näopeksu kogeda, väike virtuaalne müks Teil nüüd küll tükki küljest ära ei võta.

Lõpetuseks .... kui Te olete tõepoolest tipptasemel väitleja, siis lava on Teie. Pakun Teile avaliku väitlust - mina oma kodanikunime all ja Teie oma kodanikunime all. Sekundantide juuresolekul. Tulemus salvestatakse ja riputatakse avalikus inforuumis üles. Mis võiks olla parim võimalus Teiesugusele väärikale härrasmehele oma solvatud uhkuse taastamiseks kui üks kaasaegne duell? Et varem välja hõigatud teema sulgemise lubadusest kinni pidada, siis nüüd tõepoolest reageerin vaid juhul kui laekub Teie vastus kodanikunime alt.
Henno milleks mingi trolliga kes sisuka arutelu asemel ajab oma spetsiifilist agendat jaurata.
See on üks tühi vaev ja hinge närimine.

Euroopa Parlament hääletas eelmisel nädalal Euroopa-üleste kvootide kehtestamise poolt. Euroopa Komisjon peab esitama 13. maiks migratsioonipoliitika, mis sisaldaks ettepanekuid majandusimmigratsiooni lihtsustamiseks ning määrama kõigile bloki liikmetele põgenikekvoodid.

Nüüd peaks kõigile selge olema, miks laiaulatuslikku ajupesu tehakse, asjaga on kiire, rahva meelsust on vaja ruttu õigesse suunda juhtida, kvoodi alusel võib meil sügiseks esimene sahmakas juba kohal olla.Veel mõni nädal tagasi räägiti põgenike vabatahtlikust vastuvõtmisest ja nüüd on asi juba otsustatud, ootame nüüd õhinaga kui suure "paki" jõuluvana meile kvoodi alusel toob?

Meie kõigi silme all tõmmatakse Eestile kriips peale, EKRE on ainus kes kisa tõstab, teised poevad vaikselt nurka ja pobisevad midagi meie moraalsetest kohustustest.Inimesed ärgake, veel on võimalus EI öelda!
Mitu Euroopa riiki on vastu EL-i põgenikekvoodi plaanile
Mitmed Euroopa riigid on otsustavalt vastu Euroopa Liidu kavatsusele kohustada kõiki liikmesriike jagama üle Vahemere saabuvate põgenike koormat maadega, kus sisserändajad randuvad.

Ja milline on Eesti ametlik seisukoht, ei juleta EI öelda, oodatakse mida? Rõivas, uuu, näita selgroo olemasolu!
Suurbritannia ja Ungari on vastu, Eesti peaks siin initsiatiivi üles näitama, iga järgnev EI annab julgust ka järgmistele riikidele EI öelda.
aivo1
Mitu Euroopa riiki on vastu EL-i põgenikekvoodi plaanile
Mitmed Euroopa riigid on otsustavalt vastu Euroopa Liidu kavatsusele kohustada kõiki liikmesriike jagama üle Vahemere saabuvate põgenike koormat maadega, kus sisserändajad randuvad.

Ja milline on Eesti ametlik seisukoht, ei juleta EI öelda, oodatakse mida? Rõivas, uuu, näita selgroo olemasolu!
Suurbritannia ja Ungari on vastu, Eesti peaks siin initsiatiivi üles näitama, iga järgnev EI annab julgust ka järgmistele riikidele EI öelda.

Välismaa meediale on jäänud mulje, et Eesti on vastu. Tundub suht võimatu. EL-i tipp oivik-pugeja riik sellist plaani vist küll ei julgeks kritiseerida. Või on siiski kusagil juletud piuksuda....
"Leaders in Hungary, Slovakia and Estonia have also objected to a quota system, with Hungarian Prime Minister Viktor Orban calling it "a crazy idea"." http://www.bbc.com/news/world-europe-32685942
Eesti ei saa olla põgenike vastuvõtmise vastu. Eesti peab olema selle poolt, et EU lõunapiiri valvamine ja ebasoovitavate isikute siia toomine kui äri oleks rangelt tõrjutud ning tagatud EU sisemine julgeolek. Eesti on alati mõistlike lahenduste poolt.
Rootsi imaam: Uskmatud taptetakse.
Kui vajutada subtiitrite ikoonile, tuleb soomekeelne tõlge: https://www.youtube.com/watch?v=nZhNqMHXxJ8
Postimehe artikkel: Esimesed moslemid tulid Rootsi Eestist ja Soomest.
Seal on tekst:
Islamikriitiline väljaanne Dispatch International pakkus 2013. aastal Rootsi moslemite koguarvuks 574 000 hinge. Eri islamikogudustesse kuulub ametlikult umbes 110 000 inimest. 2007. aasta andmete põhjal on Rootsi moslemitest 75% mittepraktiseerivad, 22% praktiseerivad ja 3% radikaalsed.

Radikaalseteks muslimiteks saab muuhulgas hinnata neid usklikke, kes nõustuvad vägivalla kasutamisega islami elustiili kaitsmisel ja juurutamisel. See ei tähenda vägivalla tegelikku kasutamist. Enamasti eelistavad nad vägivallatuid meetodeid.

Ehk siis võib Eesti moslemite najal välja arvutada kui palju hakkab olema meil radikaalseid, kui Euroliidu kvoodid saavad täis neist, kes tulevad aafrikast ja lähis-idast.
Tatarlastega Eestis probleemi pole, sest nende islam on väga pehme ja salliv.
ttrust
Postimehe artikkel: Esimesed moslemid tulid Rootsi Eestist ja Soomest.
Seal on tekst:
[i]Islamikriitiline väljaanne Dispatch International pakkus 2013. aastal Rootsi moslemite koguarvuks 574 000 hinge. Eri islamikogudustesse kuulub ametlikult umbes 110 000 inimest. 2007. aasta andmete põhjal on Rootsi moslemitest 75% mittepraktiseerivad, 22% praktiseerivad ja 3% radikaalsed

Kui lisaks praktiseerivatele homoseksuaalidele on olemas ka praktiseerivad moslemid, siis Erkki Noole retsept on lihtne - vältige praktiseerivate .... seltskonda :)