ÕppeKEEL on ikka eesti või inglise. Aga Fourier’ teisenduste Lebesgue integraalide või komplekstasandil toimuva vastu tunnevad huvi peamiselt vene emakeelega kodanikud. Samuti on need, kes tahavad teada “kuidas tarindada poolsummaator loogiliselt täielike singletonide baasil” valdavalt vene emakeelga. Nagu ka need, kes tunnevad huvi, kuidas töötab generaator… jne.
Ühtepidi näide suurepärasest integratsioonist. Teistpidi… natuke kõhe!
Kõhe või mitte, aga kui lõviosa Maarahvast ei näita ise ülesse vähimatki huvi reaalainete vastu, siis võibolla lihtlabaselt polegi enam elujõuline see Maarahvas, ehk et darvinistlikult väljendudes - nimetatud osa populatsioonist ei vasta enam keskkonnatingimustele. Mis siis teha? Kedagi ei saa ju kaikaga sundida millestki huvituma kui seda huvi inimese sees lihtsalt pole ega tule.
Gym jõusaal Tallinnas Mustamäel. Eeliseks on muidugi olematu hind, 19 eurot kuus. Aga sellega kaasneb umbes 50% kaastreenijate poolt vene möla, ja umbes 20% tõmmusid tegelasi. Kes tegelikult on viisakamad kui venelased.
Jalutasin just läbi Stocka…toiduosakonna vastas istuvad pingil kaks idabloki asukat, korralikud bomshid…paak kõrval.
ebareaalne lihts. Ju siis turva oli kusagil korraks ära
FBs rahvas ka suht pist off nende donbassi metslaste peale. Üks kirjeldas kuidas bussis vanem proua küsib eesti keeles istet. Need ur…did olid ta peale sülitanud.
Sel suvel sai isegi nähtud, kuidas u…d sülitas trammi aknale, väljaspoolt.
Pull skiso olukord - see kõik toimub nii, et me ise maksame selle eest.
Ma ei mõista miks neid daunbasse ilma filtreerimata riiki lubati
See kaader sealt on ikka väga imelik, kultuuritu. Kuna olen Msk paar aastakest elanud, siis oskan kuidagi tulnukate peale teistmoodi vaadata. Ega nende peale ei vaata hästi ka kohalikud slaavlased. ))) Paar aastat tagasi oli üks nn ukr klient. Õhku täis ))
Mitte õkski kohalik venelane ei ole nii käitunud. Msk oli millegi pärast venelastel eriline viha nn baneeralaste vastu. Eestlane oli seal küll fashist, aga kuidagi oma )))
Jube terav silm mõnel - mina küll ei tee neil venkaritel vahet.
Ooo…ei. Ma kindlasti niiviisi ei oska eristada. Küll, aga käitumuslik/kultuuriline pool on Tallinnas muutunud nagu öö ja päev. Täiesti teine linna avaliku ruumi mõistes.
Olen suht palju kohalike venelastega kokku puutunud, küll hobide teemal. Valdav osa kontakte on olnud äärmiselt normaalsed/sümpaatsed. Inimesed oskavad keelt ka muidugi.
Aga see uus kaader on korralik ukr russ maailm. Valge inimese moodi nad küll ei ole. Lagastaja, lällaja, ärpleja mentaliteet. Tänaval kambad nagu rabarberi lehed, imiteerivad omavahel kaklemist-poksimist jne.
Mass saab julguse, kui ta näeb, et tee on vaba ja keegi ei takista. Alalhoidlikkus kaob, lugupidavus kaob, pidurid puuduvad. Seep ongi jube oluline hoida meie rahvana domineerimist ja immigr. ohjes. Pesueht looduse mustrid.
Raske on tõesti aru saada ja vahet teha, kas tegu on asustuskolonistidega või nende järeltulijatega või Ukraina põgenikega või Peipsi-äärsete vanausuliste venelastega või Petseri kandist pärit venelastega. Viimased 2 võivad olla Eesti Vabariigi kodanikud juba II maailmasõja eelsest ajast.
Või on tegu viimasel 35 aastal muidu välismaalt (enamasti ida poolt) siia elama asunud isikutega.
Naabriks on Hersonist põgenenud mees koos naise ja lapsega.
Mees ajaloolane, räägib ka saksa keelt ))) kultuuriliselt nii keskmiselt ei saaksi aru, kas eestlane või keegi muu… õpib est keelt ))) Küsib ikka kas nii v naa öelda ))) Muidugi on see pos näide, aga neid kaake linna peale on ikka üks jagu tekkinud.
Need kaagid võivad olla samuti pärit nii Ida-Virumaalt kui ka lihtsalt Tallinnas Lasnamäel sirgunud ja antud suunas kiirelt arenenud. Ei pea alati kahtustama, et ta on riiki just äsja saabunud.
Vahet ei ole, kust nad tulid, aga nii 3 a tagasi ei märganud.
Tsetseenia. Onu Ramzanil on kord majas. Liiga korduvalt ulakaid tüüpe vanglasse ei panda, vaid kohe ukride vastu sõdima ))) selline hard core ühiskonna puhastus ))) ma ise olen tsetseenide keskel elanud )))
Oleks mõrtsukas Marek Madisoo -le kohe alguses välja pakutud teenistust Ukraina palgasõdurite, ehk siis võõrleegionite ridades, ei oleks vanglas mingit tapmist toimunud ja diabeetikust narkodiiler oleks elus. Ta on ju tugev noor sihikindel mees, saaks oma unistusi – inimesi tappa – täita jne.
Tol ajal olid Madisoole omistatud kuritööd palju lahjemad ka.
Kuidas nüüd kommida ))) inimeste käitumised ja arusaamad on väga erinevad… Mul naaber oma naise esimesest abielust lapse/poja, ei teagi, mis oleks siinkohal hea sõna, tõkeldas ja põletas nö taevasse… teine sell läks lauda taha teki sisse pakituna. Krim asi tuli ainult ühe puhul kuna esimene oli haihtunud …hauda läks tõhi kirst…Killeriga olen koos kalal ja seenel käinud… väga abivalmis seel oli… need 2 olid veel halvemad…kõik eestlased. Naine õtles om poegade tapmise kohta nii… enne müün oma viimase looma maha kui oma mehe lasen kinni panna…nad on tänaseks kõik surnud…
Afganistan. Kutsuti, mitte nõukogude süsteemis, oli teisi variante )))) mooni kupral tuleb õigel ajal ajal zilettiga ntx, vagu sisse tõmmata, siis tuleb ilus valge sade )))
Kuna olen piisavalt viibinud ilmselt norm moslemite seltskonnas, siis ei olnud mingeid probleeme ))) Kuigi võiks arvata, et nn araabia maad on kuidagi ühtsed, siis on see paras jama ))) Saudid ei salli majanduslikke põgenikke ja suunavad nad euroopasse )))
Seal, Afg vangi langenud vene sõduritele anti valida. Pead astuma islami usku ja võtma endale naiseks venelaste vastu võidelnud lahingus hukkunud mehe naise…väga mitmedki venelased läksid seda teed…nagu olen kuulnud, siis mõnel on vene keel väga tugeva aktsendiga…
Aastal 2000 elas Moskvas umbes 1 miljon aserit, peamiselt siis Pervomaiskis mis on nagu Moskva eeslinn. Kohalikud seal Pervomaiskis eriti ei liigu sest kardavad. Palju Moskvas koos äärelinnadega muslimeid elab ei tea isegi rosstat ja fsb
täpselt nii ongi. täna enamus kojamehi ei ole enam kohalikud, vaid nn moslemi riikidest pärit gazarbeiterid ))) isegi fsb ei tea täpselt, kui palju neid seal on, aga kui fsb mingi kaadri kätte saab, x põhjustel, siis antakse põhimõttelisi valikuid )))
azerite hulk maailmas on kuskil võrreldav ukr elanikkonna hulgaga. üks väga suur ports on iraanis. kohalikud venelased on tihti tõmbunud endasse nagu eestlased mingite tulnukate ees (((
Azerid on agresiivsemas üldiselt kui armeenlased. samas jälle igasuguseid kaake on kõigi rahvaste hulgas. Ma olen pesenud tsetseenide autosid ja mul ei ole häbi seda öelda ))) liiga noor olin…aga pärast olin nö pere liige, õpetati ka toidu tegemist ja relvi ))) Hakkasin ennast tundma teisiti, see on teine kultuur ja kui seal aru saad ja normaalselt käitud, siis ka nemad seisavad sinu eest ))) ja mitte vähe ))) on reeglid ))) Nad ise, kõige halvem on see kui inimene üldse mitte millesegi enam ise ei usu …
Chechen Mafia in a BMW M5 with guns 2012shishani mafia
Esimest korda kui käisin Dzegetil, asukoht vastu Elbrust, form ju Kalabardiini. Väga ilus mägi Euroopa tipp, Tavaliselt alati pilveke ümber kahe tipu ))).mäesuuskma laskmas, siis juba esimene öö tulistati ))) need üksikud valangud, keegi vist elas ennast välja )))) Kuigi kõik seal nö moslemid, siis ohtu ei tunnetanud ))) naistel ilmselt seal raske ))) eriti naturaalsetel blondiinel)
The UAE announces it will cuts funds for citizens who want to study in the UK out of fear of Emirati students being radicalized by Muslim Brotherhood Islamists on British campuses.
Islamiriik, ei taha, et nende lapsed õpivad UK-s kuna võivad seal radikaliseeruda.
See hetk, kui sa arvad, et oled elus juba nii mõndagi näinud/kuulnud.