Islamiprobleem Euroopas

Jalutasin just läbi Stocka…toiduosakonna vastas istuvad pingil kaks idabloki asukat, korralikud bomshid…paak kõrval.
:smiley: ebareaalne lihts. Ju siis turva oli kusagil korraks ära

FBs rahvas ka suht pist off nende donbassi metslaste peale. Üks kirjeldas kuidas bussis vanem proua küsib eesti keeles istet. Need ur…did olid ta peale sülitanud.

Sel suvel sai isegi nähtud, kuidas u…d sülitas trammi aknale, väljaspoolt.

Pull skiso olukord - see kõik toimub nii, et me ise maksame selle eest.

1 Like

Ma ei mõista miks neid daunbasse ilma filtreerimata riiki lubati

2 Likes

See kaader sealt on ikka väga imelik, kultuuritu. Kuna olen Msk paar aastakest elanud, siis oskan kuidagi tulnukate peale teistmoodi vaadata. Ega nende peale ei vaata hästi ka kohalikud slaavlased. ))) Paar aastat tagasi oli üks nn ukr klient. Õhku täis ))
Mitte õkski kohalik venelane ei ole nii käitunud. Msk oli millegi pärast venelastel eriline viha nn baneeralaste vastu. Eestlane oli seal küll fashist, aga kuidagi oma )))

1 Like

Jube terav silm mõnel - mina küll ei tee neil venkaritel vahet.

Ooo…ei. Ma kindlasti niiviisi ei oska eristada. Küll, aga käitumuslik/kultuuriline pool on Tallinnas muutunud nagu öö ja päev. Täiesti teine linna avaliku ruumi mõistes.

Olen suht palju kohalike venelastega kokku puutunud, küll hobide teemal. Valdav osa kontakte on olnud äärmiselt normaalsed/sümpaatsed. Inimesed oskavad keelt ka muidugi.
Aga see uus kaader on korralik ukr russ maailm. Valge inimese moodi nad küll ei ole. Lagastaja, lällaja, ärpleja mentaliteet. Tänaval kambad nagu rabarberi lehed, imiteerivad omavahel kaklemist-poksimist jne.
Mass saab julguse, kui ta näeb, et tee on vaba ja keegi ei takista. Alalhoidlikkus kaob, lugupidavus kaob, pidurid puuduvad. Seep ongi jube oluline hoida meie rahvana domineerimist ja immigr. ohjes. Pesueht looduse mustrid.

2 Likes

Raske on tõesti aru saada ja vahet teha, kas tegu on asustuskolonistidega või nende järeltulijatega või Ukraina põgenikega või Peipsi-äärsete vanausuliste venelastega või Petseri kandist pärit venelastega. Viimased 2 võivad olla Eesti Vabariigi kodanikud juba II maailmasõja eelsest ajast.
Või on tegu viimasel 35 aastal muidu välismaalt (enamasti ida poolt) siia elama asunud isikutega.

3 Likes

Naabriks on Hersonist põgenenud mees koos naise ja lapsega.
Mees ajaloolane, räägib ka saksa keelt ))) kultuuriliselt nii keskmiselt ei saaksi aru, kas eestlane või keegi muu… õpib est keelt ))) Küsib ikka kas nii v naa öelda ))) Muidugi on see pos näide, aga neid kaake linna peale on ikka üks jagu tekkinud.

3 Likes

Need kaagid võivad olla samuti pärit nii Ida-Virumaalt kui ka lihtsalt Tallinnas Lasnamäel sirgunud ja antud suunas kiirelt arenenud. Ei pea alati kahtustama, et ta on riiki just äsja saabunud.

5 Likes

Vahet ei ole, kust nad tulid, aga nii 3 a tagasi ei märganud.
Tsetseenia. Onu Ramzanil on kord majas. Liiga korduvalt ulakaid tüüpe vanglasse ei panda, vaid kohe ukride vastu sõdima ))) selline hard core ühiskonna puhastus ))) ma ise olen tsetseenide keskel elanud )))

1 Like

Oleks mõrtsukas Marek Madisoo -le kohe alguses välja pakutud teenistust Ukraina palgasõdurite, ehk siis võõrleegionite ridades, ei oleks vanglas mingit tapmist toimunud ja diabeetikust narkodiiler oleks elus. Ta on ju tugev noor sihikindel mees, saaks oma unistusi – inimesi tappa – täita jne.
Tol ajal olid Madisoole omistatud kuritööd palju lahjemad ka.

1 Like

Kuidas nüüd kommida ))) inimeste käitumised ja arusaamad on väga erinevad… Mul naaber oma naise esimesest abielust lapse/poja, ei teagi, mis oleks siinkohal hea sõna, tõkeldas ja põletas nö taevasse… teine sell läks lauda taha teki sisse pakituna. Krim asi tuli ainult ühe puhul kuna esimene oli haihtunud …hauda läks tõhi kirst…Killeriga olen koos kalal ja seenel käinud… väga abivalmis seel oli… need 2 olid veel halvemad…kõik eestlased. Naine õtles om poegade tapmise kohta nii… enne müün oma viimase looma maha kui oma mehe lasen kinni panna…nad on tänaseks kõik surnud…

Afganistan. Kutsuti, mitte nõukogude süsteemis, oli teisi variante )))) mooni kupral tuleb õigel ajal ajal zilettiga ntx, vagu sisse tõmmata, siis tuleb ilus valge sade )))
Kuna olen piisavalt viibinud ilmselt norm moslemite seltskonnas, siis ei olnud mingeid probleeme ))) Kuigi võiks arvata, et nn araabia maad on kuidagi ühtsed, siis on see paras jama ))) Saudid ei salli majanduslikke põgenikke ja suunavad nad euroopasse )))
Seal, Afg vangi langenud vene sõduritele anti valida. Pead astuma islami usku ja võtma endale naiseks venelaste vastu võidelnud lahingus hukkunud mehe naise…väga mitmedki venelased läksid seda teed…nagu olen kuulnud, siis mõnel on vene keel väga tugeva aktsendiga…

Äkki need vandid põgenevad hoopis hindude eest, kes on moskvat üle võtmas:

Aastal 2000 elas Moskvas umbes 1 miljon aserit, peamiselt siis Pervomaiskis mis on nagu Moskva eeslinn. Kohalikud seal Pervomaiskis eriti ei liigu sest kardavad. Palju Moskvas koos äärelinnadega muslimeid elab ei tea isegi rosstat ja fsb

täpselt nii ongi. täna enamus kojamehi ei ole enam kohalikud, vaid nn moslemi riikidest pärit gazarbeiterid ))) isegi fsb ei tea täpselt, kui palju neid seal on, aga kui fsb mingi kaadri kätte saab, x põhjustel, siis antakse põhimõttelisi valikuid )))

azerite hulk maailmas on kuskil võrreldav ukr elanikkonna hulgaga. üks väga suur ports on iraanis. kohalikud venelased on tihti tõmbunud endasse nagu eestlased mingite tulnukate ees (((

Azerid on agresiivsemas üldiselt kui armeenlased. samas jälle igasuguseid kaake on kõigi rahvaste hulgas. Ma olen pesenud tsetseenide autosid ja mul ei ole häbi seda öelda ))) liiga noor olin…aga pärast olin nö pere liige, õpetati ka toidu tegemist ja relvi ))) Hakkasin ennast tundma teisiti, see on teine kultuur ja kui seal aru saad ja normaalselt käitud, siis ka nemad seisavad sinu eest ))) ja mitte vähe ))) on reeglid ))) Nad ise, kõige halvem on see kui inimene üldse mitte millesegi enam ise ei usu …

Chechen Mafia in a BMW M5 with guns 2012shishani mafia

Esimest korda kui käisin Dzegetil, asukoht vastu Elbrust, form ju Kalabardiini. Väga ilus mägi Euroopa tipp, Tavaliselt alati pilveke ümber kahe tipu ))).mäesuuskma laskmas, siis juba esimene öö tulistati ))) need üksikud valangud, keegi vist elas ennast välja )))) Kuigi kõik seal nö moslemid, siis ohtu ei tunnetanud ))) naistel ilmselt seal raske ))) eriti naturaalsetel blondiinel)

1 Like

The UAE announces it will cuts funds for citizens who want to study in the UK out of fear of Emirati students being radicalized by Muslim Brotherhood Islamists on British campuses.

Islamiriik, ei taha, et nende lapsed õpivad UK-s kuna võivad seal radikaliseeruda.

See hetk, kui sa arvad, et oled elus juba nii mõndagi näinud/kuulnud.

18 Likes

Kuulub ka Rootsi vangid Tartusse teemasse:

(eestikeelne AI tõlge ja lingid allikatele)

Anger in Sweden after the news that the rapist knows as “The Mine Shaft Afghan” is already being granted leave from prison.

In 2022, he raped a woman and pushed her down a 24 meter deep mine shaft before throwing bricks on her body.

The woman survived after lying severely injured in a 24-meter-deep mine shaft for a day before she was found by passersby.

Before he pushed the young woman down the mineshaft, he reportedly told her he had killed his previous wife. His previous wife is still missing.

Taher Amini, who was sentenced to life in prison, has been granted leave from prison.

During the leave, he is, among other things, allowed to visit a restaurant, go to a bookstore and spend time in a shopping center.

Documents show that this is not the first time Amini has been granted leave.

2 Likes

Ehala:

Odavtööjõud on kasulik vaid ettevõtjatele, ühiskonnale aga kulu.

Massiimmigratsioon muutub paratamatult põhirahva otseseks kultuuriliseks ja geneetiliseks asendamiseks, mis ei erine palju sellest, kuidas Euroopa sisseränne hävitas Põhja-Ameerika, Austraalia ja Siberi põlisrahvad. Viimase 30 aasta praktika on näidanud, et islami taustaga sisserännanud Lähis-Idast, Indiast ja Aafrikast ei assimileeru peaaegu üldse, ning mida suurem on nende osakaal, seda tugevamaks läheb nende häiriv mõju kohalikule elulaadile ja väärtustele.

Teiseks ei ole asendusränne end õigustanud ka majanduslikust aspektist. Sisserännet suurendades on lähtutud ettevõtete huvidest ja võimalik, et ettevõtete kasumlikkust ongi odavtööjõud suurendanud. Samas on sisserännanute ja nende peredega kaasnevad sotsiaalhoolekande, hariduse ja tervishoiu kulud jäetud ühiskonna kanda. Ning need kulud on migrantide põhimassi osas oluliselt suuremad kui nende majanduslik panus.
Sisserännet suurendades on lähtutud ettevõtete huvidest, samas on sisserännanute ja nende peredega kaasnevad sotsiaalhoolekande, hariduse ja tervishoiu kulud jäetud ühiskonna kanda.

Eelviidatud Hollandi uuringus arvutati välja, milline on eri kultuuridest pärit sisserännanute panus Hollandi SKTsse. Tulemused olid otseselt ehmatavad. Ajavahemikul 2015–2019 oli sisserände mõju riigi rahandusele keskmiselt 3,8 protsenti SKTst, mis on üle kahe korra suurem kui vananemise mõju.

Kõige kulukamad on esimese põlvkonna sisserännanud ja nende lapsed Marokost. Nende «panus» elukaare jooksul on –260 000 eurot, järgnesid Türgi immigrandid –200 000 euroga ja muu Aafrika immigrandid –180 000 euroga. Ka Ida-Euroopa immigrandid jäid kulupoolele. Positiivse panuse elukaare jooksul annavad sisserändajad Euroopa Liidust (50 000 eurot) ja lääneriikidest väljaspool Euroopat (200 000 eurot ).

Sarnasele tulemusele jõudis ka [Taani rahandusministeeriumi 2023. aasta analüüs, mis tõdes, et sisserändajate ja nende järeltulijatega seotud netokulud riigi rahanduses olid 2019. aastal ligikaudu 16 miljardit Taani krooni. Lääneriikidest pärit sisserännanute ja nende järeltulijate netopanus oli 11 miljardit Taani krooni, samas kui mittelääneriikide immigrantide puhul oli netopanus negatiivne ligikaudu 27 miljardit krooni (sellest 24 miljardit jäi Lähis-Idast, Põhja-Aafrikast ja Türgist pärit immigrantide arvele).

Sisseränne tuleb lõpetada.

17 Likes

Võib väita, et propa masinatele antakse süüdet.

• Kultuuriministeerium plaanib tõsta teadlikkust rändest ja lõimumisest.
  • Programmi eelarve on 315 000 eurot ilma käibemaksuta.
  • Kaasrahastaja on 75 protsendi ulatuses Euroopa Liidu varjupaiga-, rände- ja integratsioonifond.

Kultuuriministeerium alustab kopsaka summa eest mitu aastat vältava koolitusprogrammiga, et tõsta kohalike meediakanalite töötajate teadlikkust sisserände ja kultuurilise mitmekesisuse teemadel.

Muutuvas ühiskonnas, kus elab üha enam eri keele- ja kultuuritaustaga inimesi, on oluline tugevdada kohalike meediakanalite võimekust tasakaalukalt kajastada mitmekesisuse, rände ja lõimumise teemasid. See aitab ühiskonna sidusust toetada ja luua sildu erinevate kogukonnagruppide vahel,» märgitakse hankedokumentides. Eriti rõhutatakse suure venekeelse elanikkonnaga piirkondi, kus on vaja veelgi professionaalsemat ja vastutustundlikumat kajastust. Ukroodid siis.

(Te ei kujuta ette ka kui hästi end 4 päeva maal, oma inimeste ja keele ning kultuuri keskel vaimselt võib tunda. Saad värsket metssea liha, grill. Võrreldes sellega kui tulla tagasi Tallinna loomaaeda, mis meenutab aina enam õudsat slaavi laga ja soodom-komorrat.)

(Aasma on kultuurilise mitmekesisuse osakonna! nui - on ikka amet. Oletame, et meil oleks ühtne ja homogeensem ühiskond. Poleks vbl sellist eraldi bürokr ja jälle ametnike osakonda vajagi. Ka see on kulu, mida meie - maksjad kinni taome ja keegi ei arvesta seda kaudseks immigratsiooniga seotud koomussks kogu süsteenile. Jne jne…nii need kõrvakulud tekivad, mis jäävad varju)

Aasma nimetas programmi eesmärgiks kohalike meediakanalite rolli tugevdamist usaldusväärse ja tasakaalustatud info pakkujana.

5 Likes

Reaalsus on selles, et rahvastik vananeb ja muud probleemid… hetkel on “lahendus” immigratsioon. Need, kes on “asja taga” võivad mõtelda – lähema 15-20 aasta jooksul see lükkab paratamatut natuke edasi. Ja sealt edasi… pole enam minu mure, siis ma olen juba õndsalt mulla all, või … elan kusagil Kõrge Aiaga piiratud eliitrajoonis mõnusat kõrgema klassi riikliku personaalpensionäri elu. Ja Probleemiga tegelegu teised.
See on selline huvitav “kahe otsaga vorst” et lastetus… see on ühtepidi “demograafiline auk” ja teistpidi… “lastetud valitsejad”… miks nad peaks mõtlema ette KAUEMAKS kui “kuni mina elan”. Lapsi neil ju pole. Pole midagi kellelegi “pärandada”.
Pärast Mind Tulgu Või Veeuputus.

4 Likes