Islamiprobleem Euroopas

Ma pakun, et läbi perekonna (mis iganes kujul) doktoripõlvede jätkumist me muutma hakata ei saa. Sest seadused/õigused. Kuni ärra potiäss eestit üle ei võta, ei teki meile ka suvaliselt thunbergilaadseid riigivaenlasi. Ilmselgelt jääb ära ka igasugune vägisi viljatustamine ja lastelimiidi seadmine. Et jah, viisakalt on see peaaegu mission impossible…

Jah, “peaaegu”. Aga mitte päriselt. Maailmas on küllalt riike, kus on “riigiusk” ja “riigkirik”.
Ja jah, nad on UNis ja rahv.v. org.ides ja keegi ei unda, et “õigused šmõigused”.
Vähemalt teoorias peaks iseseisval ja suveräänsel vabariigil nagu Eesti Vabariik olema võimalik viia sisse “riigiusk” ja formaliseerida “ametlik riigikirik”.
Edasi on “delo tehniki” – tahad kodakondsust naturalisatsiooni korras või pikemaajalist elamisluba – PALUN – astu aga Eesti Evangeelse Luterliku kongregatsiooni liikmeks ja “sõidame”.
Kõik on vabatahtlik. Kedagi ei sunnita. Usuvabadus? Meil ongi usuvabadus, usu mida tahad, aga “kongregatsiooni liige” pead olema.
Konks oleks siin selles et “moslemikogukond” … “teised moslemid” ei tunnista mitte mingil juhul seda “paberite järgi olen kristlane, aga tegelikult olen ikka Muhamedi truu järgija”.
See on nende vaates ikkagi apostaas. Ja oleksimegi edukalt “islamiprobleemist” vabad.
Ja “formaal-juriidiliselt oleks kõik korras”.
Ja muidugi võib näiteks kodakondsuseksamil nõuda ja taldrikutäie seaprae hapukapsa ja verivorstidega nahka pistmist.
Kui keegi reaalselt TAHAKS ja sel teemal vaeva näeks, siis küllap LEIAKS sellise “juriidiliselt on kõik korrektne, Inimõiguste kohtule pole midagi kaevata” konksu, mille otsa sissetrügijad ei taha (või ei saa) oma põhimõtteid oksa tõmmata.

Tuletame õige meelde, kuidas ELis nende “panaanide kõveruste mõõtmistega” oli… saab küll, kui tahetakse. Motivatsioonist on puudu.

3 Likes

Nõuka armee demuslimiseeris sealihaga päris edukalt :wink:

4 Likes

UK-s lubati selleks mitmenaisepidamine kui abielud on mujal s]lmitud.

Lisaks ei tasu olla naiivne - nende usk lausa käseb valetada kui õnnestub sellega teiseusulisi/uskmatuid petta ja nende arvelt kasu saada. Sh ka lastega manipuleerida. lapsed on moslemitele üldse vaid vahendiks - näiteks vaja kuhugi pommi saata või kedagi karistamatult pussitada/tulistada - milleks need lapsed siis on?

3 Likes

Selle usuvärgiga on peenike teema. Eestlased on alalhoidlikud ja lasevad endist igas asendis üle sõita, üldjuhul. Kapsast jääb väheks. Doktorite elamislubade ja töölubade juurde oleks vaja saada mingi jokk teema, nõusolek, et kui siin omi geene jagada tahad, siis sinu load katkevad koos paljunemisega ja pühid tolmu jalgadelt KOOS enda pärijatega. Vallaslapsena kasvatab täies eesti vaimus last vaid ema (v vastavalt isa). Tulid tööle- tore, kõik muu jäi sul koju. Tekkis valu lapsi saada - tore ja head aega. V midagi sinnapoole?

7 Likes

Hmm, vaadates meie neid 101 kõige kõiget - siis minu meelest kohaliku inbreedinguga läheb ikka väga hulluks kätte. Need seal peaksid ju teoorias meie rahva kõige paremad esindajad olema…

Pigem just oleks vaja kohustuslikus korras genofondi parandamiseks võimalikult kaugelt rahvast sisse tuua kohalikega risttolmlema :wink:

Kas mitte moslemite seas pole inbreedinguga olukord oluliselt hullem kui siinsete kohalike seas? Et see risttolmlemine võib ju tunduda hea idee paberil…

3 Likes

Neh, sellise pointiga ma arvan, et võiks fertiilsuskliinikute laovarude sortimenti suurendada? Meil nii ehk naa palju sarnast toimetamist. Väike bartertehing nt taanlastega segaks kaarte vähemalt õiges suunas, ei?

2 Likes

Kas sellega mitte nii ei olnud, et apostaas ehk avalikult islamist taganemine on Surmapatt ja karistatav surmanuhtlusega. Kui sa proovid ennast nüüd panna “moslemi kingadesse”… kusagil on “paber” (võib olla koguni avalikus Interneti meediaruumis rippuv videoslavestus) … dokumentaalne tõend apostaasi kohta. Ja “kusagil” on üdini fanaatilised ajatollad ja nende jüngrid. Kas SINA võtaksid riski, neile selgitada, et “teate, tegelikult see polnud “päris”, ma ainult kristlaste petmiseks ja elamisloa saamiseks” :slight_smile:
Ma küll ei arva, et selliseid “kaalutletud riski” võtjaid üleliia palju tuleks. Erandeid võib leiduda ikka ja igal pool. Aga massiliselt. Kahtlen. Massi “tagasi hoidmiseks” võiks see meetod imho nii 80% ulatuses kenasti töötada. ROhkem pole vajagi. Pareto.

Ja ei pea “täpselt see ja täpselt nii olema”. See võimalik tehniline lahendus oli lihsalt “puusalt tulistatud”. Minu point on ikka selles, et ÜKS võimalik immigratsiooniprobleemi lahendus võiks olla “Juriidiliselt On Kõik Korrektne”. SÕNADES oleme me need “kõige vastuvõtlikumad” ja “kõige külalislahekamad” ja “igaühel on võimalus tulla”. Aga PRAKTIKAS on elamis- või tööloa saamine või naturalisatsiooni tehtud keerukaks või võimatuks või soovitavalt… isegi mitte obvioossete bürokraatlike takistuste vaid põhimõtteliste religioossete või muude tõekspidamiste “peapealepööramise” taga. Massarakš!
Kasvõi “reguleerimata jätmise” taga. Teate, me annaks teile küll tööloa, aga hetkel on nende väljastamine peatatud, sest RK “menetleb” uut tööloaseadust. Ja niimoodi “menetleb” 6 koossseisu 6x4 aastat järjest… seniks… muusika :slight_smile:
Juriidiliselt. On. Kõik. Korrektne.
Meie. Ei. Diskrimineeri. Kedagi. – lihsalt “praegu ei saa, seaduse uus versioon on vaja vastu võtta”.
Itaalia streik, noh :slight_smile:

1 Like

Nii nunnu, aga tööandjad?
(filmiklassikast) Nad tõmbavad su oksa!!!
Riiki peavad nad pääsema. Riigis SEES toimetamine tuleb eraeluliselt jäigaks reguleerida. TÖÖL mölla ja majanda. TUBLI!

Nagu ette kuulutasin, hakkab vaikselt ka Stockmann alla käima ja rohkematele kohale jõudma, mis laga Tallinnas kultiveerub.
Aasta vahetuse eelne päev oli muidugi õud. Oli kohata mõnd kohalikku kröösust ja siis ülejäänud suht totaalne venelaste invasioon. Sihuke tunne, et see küll enam Eesti ei ole. Pakuks u 3/4 oli vene möla seal.

“Lisaks küündimatusele häiris mind ka mõlemal pool poeletti segamatult lokanud venekeelne foon. Nii toidukaupade osakonna saaliteenindaja kui välisukse ligidal seisnud turvatöötaja polnud võimelised isegi aru saama minu eesti keeles esitatud küsimusest ja veel vähem sellele vastama. Kuigi sarnast olukorda kohtab tänases Tallinnas pea igal sammul, ei õigusta see millegagi umbkeelsete palkamist! Ma ei tea, kas ja millal mina Stockmanni veel juhtun, kuid neile, kes igatsevad taga nõukaaegset nostalgialaksu, soovitan seda universaalkauplust kindlasti külastada!”

ps- täna peaks juba eraldi teema tegema “russland ja slaavi immigr. probleem Eestis. EV lagunemine ja ühiskonna allakäik” :smiley:

13 Likes

Toetan!

1 Like

Kus pagaba kohtades see rinx küll käib, kus ta sellist “umbkeelsuse invasiooni” kohtab?

:smiley: sa ei ole Tallinna elanik? Stockmanni ju mainisin.
Aga mul oligi huvitav kuulata ühe sugulase juttu: ei meil siin maja ümber küll neid okupante ei kohta väga. Üsna rahulik on. Auto > lasteaed > kool > kodu stiil.
Aga siis kui sattus mingi X asjaga tuiksoonele Viru ja kesklinn, siis oli küll jutt, et nagu loomaaeda oleks sattunud.

Aga tehke teema algus ära, ma pole eestvedaja eriti. Pigem suudan ranti korralikult toota, seal kus on vaja. Ka see on teatud “roll” muideks :wink: sest on vaja vajutada teatud klahvile, teatud ajal ning momentumi tekkimisel. Mingi teema polnud u 2 aastat tagasi slaavi asi. Nüüd on selline allergia, et hoia ja keela. Kriiline piir on ületatud ja “võim” ning domineerimine avalikus ruumis on käest võetud. Sellega on muideks kaasnenud tohutu pettumus meie reziimi suhtes, ehk reffid ja sotsid, kes justkui peavad seda uueks normaalsuseks ning vältimatuks arenguks. Ala kavalusega küll me teid siin harjutame ja tulevikus hakkame neid ukr russe lõimima. Meil pole hoiakut - et kõik tuleks tagasi saata, kaitsmaks eesti kultuuri, keelt ja rahvast. Siis nagu oledki eksinud ja üksi jäetud. Ääretult kummaline aeg ning tunne.

Nii kui slaavi russid hakkavad tundma ise dominantsust, on tagajärg laga, ühiskonna lagunemine, ebameeldivus, riigi reetmine. Ja see on paraku täna juba juhtunud.

4 Likes

Seal ainult teismelised. Kogu aeg kusagil kesklinnas kogunetakse ja möllatakse. Selleks need kesklinnad ongi. Lõpetavad koolid ära ja pekstakse vanemate poolt päris tööd tegema.

1 Like

Kesklinna elanikest tuttavad on jõudnud lausa vandenõuteooriani, et kesklinna avaliku ruumi slaavistumine on juhitud protsess. Kust need kambad tulevad, miks? Mingit sisulist tegevust neile seal pole.

3 Likes

Käisime jõulude ajal Tallinnas - Solarise toidupoes ei õnnestunud valmistoiduletis ennast eesti keeles arusaadavaks teha.

Häiris, et Tallinna kesklinnas vene keel tundus olevat kohalike hulgas sagedasem kui eesti keel.

Samuti häirisivad pool-ingliskeelsed tõlked lastesaadetele väidetavalt eestikeelsetes kanalites.

4 Likes

Ma käin ka valdavalt “kool kodu” ringil. Ma sedastan nähtust, et ülikooli tehnilistel erialadel on vene emakeelega tudengeid valdav enamus. KEELEprobleemi neil ei ole… räägivad nii eesti, vene kui inglise keelt vabalt. Samas, ma pole küll ühegagi neist laskunud konversatsiooni, kas nad tunnetavad ennast vene rahvusest eesti kodanikuna või kuidagi muud moodi. Aga kui me samas vaimus jätkame, siis on meil varsti teadus, elektriinseneeria, energeetika, tsiviilinseneerija… yadda yadda… mitte-eesti rahvusest kodanike käes.
Kes tegi. Ise tegi.

4 Likes

Offf, see oli juba 20 aastat tagasi nii. TTÜs olid viimased vene keelega õppekavad kõik väga tehnilised. Suurem osa energeetikainsenere vms. tulid kooli Ida-Virumaalt.

2 Likes

Meil on see-eest palju näitlejaid ja rahvatantsijad.

6 Likes