Mittevalimine EI OLE valik, sest tegelikult kedagi see “valik” ei huvita, peale sinu enda. Mittevalimine pole protest, ega aktsioon, sest keegi pane seda tähele. Sõna “valik” all pean silmas just mingit seisukohavõttu või passiivset aktsiooni. Aga seisukohavõtul või aktsioonil on ainult siis mõte, kui keegi seda tähele paneb.
Tartus on Parempoolsete linnapea kandidaat dokumendi
võltsija. Kui erakond laseb selliseid enda ridadesse, kas ikka tasub sellistele oma häält anda?
Minu mäletamist mööda oli Perlingu juhitud prokuratuuris täielik korralagedus. Sama saab olema ka erakonnas.
Kelle või mille poolt te iganes hääletate, tehke seda paberil, sest nii saab rehvidel võimalikult rohkem piinlik olema oma 10% toetuse juures jälle 50+% e-hääli näidata.
Lihtsalt valik on niru
Keskerakond, ennem panen nööri kaela
EKRE, sama
Sotsid on liiga sotsid minu maitse jaoks
Reform, liiga sotsid minu maitse jaoks
Isamaa, erakond kes on olnud oi kui paljudes valitsustes ja nüüd räägivad kuidas nad kõike teistmoodi teevad, yeah right
Parempoolsed? Raiskamine.
valige, keda tahate, aga minu jaoks ei kvalifitseeru praegune isamaa paljudel põhjustel:
reinsalu poliitilise figuurina on pärast edgarit meie taasiseseisvusaja suurim populist, lisaks minu kui harrastusmeediku vaates psühhopaatiliste kalduvustega nartsissistist;
isamaa on täielikult oma suurtoetajate erakond, kogu tegevus käib nende taktikepi järgi;
teise samba lammutamine, srry vabatahtlikuks tegemine (!), oli väga eestivaenulik tegu;
isamaa, nagu indrek tarand tabavalt ütles, on eesti poliitikas enabler, kes toob vajadusel valitsusse keskerakonna tiblad või ekre ossid, viimase näitena viib europarlamenti ratase ja võtab oma ridadesse karilaiu. eesmärk pühitseb abinõu, kõik reitingu nimel;
ise panevad ratasega-helmega valitsuses olles eesti varasemalt kogutud reservid häälte nimel jooksevkulude katteks hakkama ja siis mõne aasta pärast süüdistavad järgmist valitsust, et miks meil erinevate kriiside tuultes reserve ei ole, miks te laenate ja makse tõstate;
mart laari aegsest parempoolsusest ei ole sit:agi alles, kuulake ilukõnelejast erakonnajuhi avaldusi majandusest, rahandusest … ja mäletage ämmapetsi;
jne.
olen isamaad vanadel aegadel aastaid valinud, aga praegune sibulateseederite kaader on big no. kõlab viimaste aegade valguses endalegi imelikult, aga kui kuu aja pärast valida tuleb ja laual on ees oleks ainult kaks valikut, siis kindlalt enne reformierakond kui isamaa … populism tuleb läbi näha, poliitika ja spondeerimise seosed lahti hammustada, erakonna varasemale tegevusele väärtushinnangud anda ja tuleviku tegevusi ette aimata … praeguse seisuga kavatsen oktoobris valida parempoolseid … saagu või sitem, aga vähemalt mingi uus lootus.
ERR reporteritund. Eetris on Urmas Reinsalu ja Mart Võrklaev. https://vikerraadio.err.ee/1609776152/reporteritund
Saates humoorikat möla ja eneseõigustused käivad seinast seina.
Tähelepanuväärne on kuidas demagoog Reinsalu suutis mitte-eriti-terav-kriit Võrklaeva küsimusest “Miks te üldse maksuküüru omal ajal tekitasite?” ära nihverdada ja kurb on see, et teda ei pandud sellele küsimusele uuesti vastama.
Reinsalu, tema demagoogilisi võtteid arvestades, ei ole küll põhjus, et IRL-l on suur valimistoetus. Tegu ei ole toetusega, vaid tegu on olukorraga, kus IRL on populaarne, kuna pole kellegi teise poolt hääletada. Seega, kui tekib selline võimalus, IRL-i populaarsus kukub koheselt.
2.samba kogumise lõpus kohustusliku kindlustuslepingu sõlmimise kaotamine oli esimene põhjus miks ma hakkasin Isamaad valima. Lihtsalt vaatsin praegult huvi pärast mis nad pakuvad. Vaatamata igaaastasele inflatsioonile pakuvad nad ka praegult vähem kui lihtsalt 2.samba summa arvestuslikule kuude arvule jagada. Lihtsalt lolle püüavad. Mis te pakute näiteks praegult sõlmitava lepinguga näiteks 200€ 15 aasta pärast väärt on. Paljudele ei jõua siiani kohali, et see oli enne kohustulik, et üldse 2.sambas raha kätte saada.
Olen suhteliselt kindel, et kui Isamaa oleks tänase päevani võimust eemale hoitud, siis oleks II samba väljamaksesüsteem samamoodi korda tehtud - sisemine soov ja vajadus oli pensionisüsteemis juba enne Isamaad olemas. Tõsi, nii palju oleks indiviidi jaoks kehvem, et vaevalt lahkumine oleks sellisel kujul lubatud nagu täna.
Mitte mingit indikatsiooni selle kohta ei olnud ka siis kui isamaa oma ettepanekuga välja tuli. Lihtne oleks ju olnud siis pakkuda, et jah, oleme nõus kindlustuse kohustuse kaotama aga mitte varasemeid väljamakseid tegeme, Mitte keegi seda ei pakkunud aga see oleks olnud reaalne vastus isamaaale. Seda EI OLNUD !!!
Kogu selle jura produtseerimise põhjus on lihtsalt reffide toiduahelast märkimisväärse mammona kokkukrahmamine? Sest terve mõistusega inimene põhjuseta selliseid seisukohti kindlasti ei oma…“teise samba lammutamine” andis jälle ära
See kui meeletu on huvigruppide lobi seoses II sambaga, nägime juba siis kui sotsialistid viimati valitsusest väljavisati. Need artiklid, kus sooviti II samba tagasi kohustuslikuks muutmist. Ma hakkasin siis selle surve peale oma PIK tühjaks müüma ja raha välja võtma. Üle 20 aasta nuumati pensionifonde ja kindlustusfirmasi inimeste pensiniraha eest. Polnud neid parndajaid enne Isamaad mitte kusagil.
Kindlasti oleks veel asju mida seal ka täna paremaks teha, aga neid ettepanekuid ju ei ole ning huvigruppide vaade seisneb ainult eesmärgis kohustuslikuks muuta.
Samalaadne suhtumine oli ka pankades ka seoses väärtpaberitehingute teenustasudega. Enne ei langetatud, kui välismaised ja üks kodumaine investeerimisplatvorm sai tänu seadusemuudatusele ka eraisikust miniinvesteerijale kasutatavaks.
tänan selle enesekindla ja hästi argumenteeritud seisukoha eest, aga vaimselt vähevõimekate, monokroomse maailmapildiga, pimedas liberalismivihas ja sisemiselt tiblameelsete kodanikega ma diskussiooni pidama ei hakka. väga vabandan ja kena nädalavahetust )
Kusjuures, peale mõnede üksikute konkreetselt oma äri kaudu vestistatud huvide kandjate või peale lihtsalt üksikute ideoloogide, pole ma kohanud üheski vähegi suuremas inimgrupis poolehoidu sellele, et II sammas taas kohustuslikuks tehakse. Sotsialistid ajavad jälle teemat, millel puudub reaalne rahva toetus kasvõi minimaalselt. See, muidugi, pole sotsialistidel esimene kord seda teha.