investori plussid ja miinused

Concordia sucks anyway. Rikkad ja ilusad (nende endi meelest). Niisiis, Niion väga mööda vast ei pannud.
TO: Niion. Hm. Sa pole rikutud ja sul on õilsad eesmärgid, kui võidad, hakkad annetama ... Ka see on võimalus. Kui sa seda südamest mõtled, mis seal siis ikka. Kuid ma usun, et isegi Vanajumal taevas ei hakka sellepärast aktsia hindu börsil mõjutama selleks, et apostlitel on õilsad soovid. Samas jälle, kui sa ütled, et ei soeta mersut kuuri alla ja pole kavaski nn.tarbima hakata, siis võiks küll tekkida teatud sarnasus jutuga neegrist ja banaanipuudest: ärimees ütleb neegrile, et no mis sa passid siin, korja banaanid puult ära! Neeger küsib: miks? Ärimees: no siis saad need turule viia ja saad raha. Neeger: aga miks turule? Ärimees: no kogud natuke ja saad käru osta. Neeger: miks käru? Ärimees: noh siis saad juba kärutäie korraga turule viia ja saad palju rohkem raha, mõistmatu! Neeger: miks rohkem raha vaja? Ärimees: No kui sul on juba palju raha, siis saad juba teisi palkama hakata, et nemad sinu eest banaane korjaks, jobu! Neeger: miks teisi palgata? Ärimees: siis saad juba ise päikese käes peesitada! N: aga ma ju peesitangi, kõva ärimees küll...
Nii - et, eks me kõik peame elus valikuid tegema. Soovin jõudu sulle, Niion.
Millal sa 30000-ga alustasid?

TSE-l 6 kordne kasv, see on võimatu?
to johngray: Ma ei ole saavutanud TSE-l 6 kordset kasvu. Kirjutasin, et esimene tehing oli (vist) 5000 kr. Aga olen raha TSE-le ka kogu aeg juurde pannud. Samas ei usu, et 6 kordne kasv oleks võimatu olnud. Kalev oli just 8 krooni ning vahepeal, kui ei eksi 18 krooni ja on teisigi näiteid.
30000-nega USA-s alustasin umbes samal ajal kui siingi TSE-l, kuid olin teinud tehinguid varem sõbra kontol.

PS! Minule käib selle lehe populaarsus juba närvidele.

to niion: mis Sind selle juures häirib, kui rohkem investeerimishuvilisi siin saidil käib? Minu arust näitab see hoopis efektiivsuse kasvu.
mis aastal sa siis nasdaqil alustasid?
ok, kui ei taha vastata, siis ütle kui palju sama ajaga n. index tõusis?