Investeerimiskoolis võiks valemite juures ka kirjas olla mis on konkreetse valemi sisu, milleks seda kasutatakse, mida resultaat näitab ja milleks see valem muidu hea on. Lihtaslt arvutamisest pole kasu, tuleb ka sisu mõista, seda tavaliselt koolis õpetatakse, onju.
Täitsa õige - praegusel kujul on need valemid täiesti mõtetud. Selliseid valemeid võib leida igast majandusõpikust. Miks ma peaksin nende valemite sisu otsima kuskilt raamatust kui ma olen liitunud LHV Directiga ???
Valemite juures võiks olla ka mingi väike Java proge kuhu oleks võimalik siis vastavate ettevõtete majandusnäitajad sisse kribida ja kiireid vastuseid saada.
Valemite juures võiks olla ka mingi väike Java proge kuhu oleks võimalik siis vastavate ettevõtete majandusnäitajad sisse kribida ja kiireid vastuseid saada.
Kriitika õige. ja antud juhul edasiviiv. Kindlasti teeme ära. Kui on mingi konkreetne küsimus konkreetse valemi kohta enne kui me oleme jõudnud selle (koos kommentaaridega) kooli üles riputada, küsige aga katsume võimalikult kiirelt vastata ja siis saab ju sama vastuse ka kõigile vaatamiseks kooli üles panna.
Kirjas võiksid olla ka veidi keerukamad asjad koos valemitega.
Näiteks RSI ja muud momenti mõõtvad nähtused.
Näiteks RSI ja muud momenti mõõtvad nähtused.