Jah, kapitalisatsioonilt või börsikäibelt väiksemate aktsiate optsioone.
NASDAQil peaks sellelt tasemelt ees olema veel
mõni 200 punktine kukkumispäev,seejärel
võib turg natuke kosuda.Iseasi kas tuleb juba tavakssaanud aastalõpuralli.Kasumid vähenevad-
indeksid kahanevad.
mõni 200 punktine kukkumispäev,seejärel
võib turg natuke kosuda.Iseasi kas tuleb juba tavakssaanud aastalõpuralli.Kasumid vähenevad-
indeksid kahanevad.
Kui optsiooni avatud lepingute arv ja käive on väike, siis hoian eemale.
Muidu võib juhtuda, et ainuke kellega kaupled on MM. Ja MM teeb sulle ikka ära.
Muidu võib juhtuda, et ainuke kellega kaupled on MM. Ja MM teeb sulle ikka ära.
SPETS
Sina ka....
kuhu küll kõik pullid jäänud on?
Halvad uudised on ju ühed ja samad.
PC ja Semide kohta on ühte ja sama infot korduvalt välja käidud.
Ja kuigi DELL ning mõned veel selle toimel ikkagi langesid, siis paljud enam ei reageerinud.
Kui on juba tugevalt langenud siis on halb juba hinna sees. Ega siis paljud firmad nüüd järsku niipalju halvemad ei ole kui kuu aega tagasi.
Ja vaadetes Nasdaq ja Nasd 100 ning SP500 liikumist tegin mina küll järelduse et äramüük hakkab raugema.
Hirm et langeb veel - see hoiab praegu paljusid haardes. Mitte aga väärtushinnangud.
Aga nagu ikka võin eksida ja ei saa kunagi päris kindel olla mis edasi juhtub.
Sina ka....
kuhu küll kõik pullid jäänud on?
Halvad uudised on ju ühed ja samad.
PC ja Semide kohta on ühte ja sama infot korduvalt välja käidud.
Ja kuigi DELL ning mõned veel selle toimel ikkagi langesid, siis paljud enam ei reageerinud.
Kui on juba tugevalt langenud siis on halb juba hinna sees. Ega siis paljud firmad nüüd järsku niipalju halvemad ei ole kui kuu aega tagasi.
Ja vaadetes Nasdaq ja Nasd 100 ning SP500 liikumist tegin mina küll järelduse et äramüük hakkab raugema.
Hirm et langeb veel - see hoiab praegu paljusid haardes. Mitte aga väärtushinnangud.
Aga nagu ikka võin eksida ja ei saa kunagi päris kindel olla mis edasi juhtub.
pulli tegemiseks puudub põhjus
to: Sander
Hey, what about that INTC call?
(tunnen muret)
Endal on ka day negative, et mõnitamisena ei tunduks.
Hey, what about that INTC call?
(tunnen muret)
Endal on ka day negative, et mõnitamisena ei tunduks.
Üsna kole-kole pilt. Kui NAZ läbi 3325 taseme ka tuleb (1998/2000) toetustase, siis ... Siis on juba 3200 järgimine.
minu värske fuel-cell portfolio on täna -10%. Kõigile vist halb päev.
minu värske fuel-cell portfolio on täna -10%. Kõigile vist halb päev.
Hästi lõbus - Bloombergis lasti kaks analüütikut karvupidi kokku. Üks üsna pull ja üks üsna karu. Asi läks päris teravaks ja pandi laksti reklaam peale :)
Pull (Scott Bleimer) väitis, et praegu on vaid "re-valution of valuation" ja langus on olnud kõva ning peaks otsa saama.
Karu (Michael Norman) väitis, et see vaid algus ja S&P 500 keskmine P/E 34 on endiselt liiga kõrge. Rääkimata Nasdaqi tasemest üle 100.
Karu väitis veel, et Euro taha pugemine on jama, US ettevõtted pole nii palju seotud Euroopaga. Majanduskasv lihtsalt aeglustumas.
Pull (Scott Bleimer) väitis, et praegu on vaid "re-valution of valuation" ja langus on olnud kõva ning peaks otsa saama.
Karu (Michael Norman) väitis, et see vaid algus ja S&P 500 keskmine P/E 34 on endiselt liiga kõrge. Rääkimata Nasdaqi tasemest üle 100.
Karu väitis veel, et Euro taha pugemine on jama, US ettevõtted pole nii palju seotud Euroopaga. Majanduskasv lihtsalt aeglustumas.
Halb päev vist kõigil ???
Täna hetkel portfell shortide najal 7% üles kihutanud. Seda tänu kõhutundele eile, et täna tuleb allapoole päev.
Täna hetkel portfell shortide najal 7% üles kihutanud. Seda tänu kõhutundele eile, et täna tuleb allapoole päev.
Hei Fit
Suured tänud heade sõnade eest.
Karmi daytraderi suust on natuke ootamatu seda kuulda. Aga tegelikult on mul tõesti hea meel.
Metsas karud mõllavad.
Väikseid ja suuri loomi suurel hulgal hukka saanud.
Ytlesin neile küll et nii ei ole ilus.
Aga või nad siis mänguhoos sind kuulavad.
Liiga vara läksin pulli tegema.
Spets,pulli saab küll. Aga naljad on jõhkrad.
INTC on aga üllatavalt hästi käitunud kui vaadata mis ümberringi toimub.
Õnnestus osa positsiooni sulgeda väikese plussiga.
Ja altpoolt võtsin juurde. Paras keemia aga positsiooni seis on tänu sellele talutav.
Olen nüüd juba nagu daytrader - sulgen ja võtan juurde päeva sees. Aga mulle ei meeldi lasta ennast karude poolt lõhki kiskuda.
Kardan et paljude seis on hullem kui minul. Seega loodan et karud aetakse ära ja kõigi seis paraneb.
Suured tänud heade sõnade eest.
Karmi daytraderi suust on natuke ootamatu seda kuulda. Aga tegelikult on mul tõesti hea meel.
Metsas karud mõllavad.
Väikseid ja suuri loomi suurel hulgal hukka saanud.
Ytlesin neile küll et nii ei ole ilus.
Aga või nad siis mänguhoos sind kuulavad.
Liiga vara läksin pulli tegema.
Spets,pulli saab küll. Aga naljad on jõhkrad.
INTC on aga üllatavalt hästi käitunud kui vaadata mis ümberringi toimub.
Õnnestus osa positsiooni sulgeda väikese plussiga.
Ja altpoolt võtsin juurde. Paras keemia aga positsiooni seis on tänu sellele talutav.
Olen nüüd juba nagu daytrader - sulgen ja võtan juurde päeva sees. Aga mulle ei meeldi lasta ennast karude poolt lõhki kiskuda.
Kardan et paljude seis on hullem kui minul. Seega loodan et karud aetakse ära ja kõigi seis paraneb.
Kuidagi palju paistab olevat pulli tegijaid. Kas poleks mõtekas olla pull-karu vastavalt hetke olukorrale
Kalleko
Sul täitsa õigus.
Kahju ainult et vahel panen vale maski ette.
Sina vist ei eksi kunagi...
Sul täitsa õigus.
Kahju ainult et vahel panen vale maski ette.
Sina vist ei eksi kunagi...
Karud söövad pulle praegu hommikuks, lõunaks ja ka õhtuooteks.
Nasdaq pani 3320 ka läbi. Järgmine toetustase 3200 ja siis 2900.
Nasdaq pani 3320 ka läbi. Järgmine toetustase 3200 ja siis 2900.
Kalleko
tegelikult olid paljud pulli tegemise suhtes umbusklikud.
Mina vist olin üks väheseid kes arvas et karud
hakkavad ühele poole saama (selleks korraks). Aga näe möllavad edasi.
Kui oled plussis siis on hea.
Au ja kiitus.
Mulle tegelikult tuleb meelde et näiteks Graafik juba ammu ammmu tegi vihjeid MSFT ja nii edasi...
Paljuski oli Sul Graafik õigus.
tegelikult olid paljud pulli tegemise suhtes umbusklikud.
Mina vist olin üks väheseid kes arvas et karud
hakkavad ühele poole saama (selleks korraks). Aga näe möllavad edasi.
Kui oled plussis siis on hea.
Au ja kiitus.
Mulle tegelikult tuleb meelde et näiteks Graafik juba ammu ammmu tegi vihjeid MSFT ja nii edasi...
Paljuski oli Sul Graafik õigus.
Kuram, mida rohkem karud pulle tümitavad, seda tugevamaks nad muutuvad. Aja jooksul kaotavad pullid kvantiteedis ja tasahilju hiilivad rebased mängu, kes ihkavad kvaliteeti. Kvantiteet tuleb kvaliteedi arvelt. Seega, mida rohkem tükeldatud ja lömitatud pulle, seda rohkem rebaseid!
Karud, jätke rahu...
Karud, jätke rahu...
kole lugu ,varsti on põhi käes,kasvõi ajutine
SPETS.
kas ostsid CNCT??
kas ostsid CNCT??
ei
TUNDUB,ET RONG HAKKAB LAHKUMA.
jn.
mis juhtus CNCT-ga, millest selline lama ?
mis juhtus CNCT-ga, millest selline lama ?