ikka Norma...

Loodetavasti on skeptikud saanud vastuse,miks Autoliv hetkel rohkem raha Normasse ei lao.

Vaja Jaapan vallutada.

Arvatavasti läks Norma neile suhteliselt kalliks-

ja teine pool läheb veel oluliselt kallimaks,võite mürki võtta.

Kas sellest mõistukõnest peab arusaama, et kohe sööstab NORMA raketina üles?
Telekomi ostmiseks Normat enam ei müüda.
üha põnevam...
Esmaspäevani.
No täna on üleval rippumas selline PR Autolivi uudis, et temast on saamas maailma suurim turvarihmade tootja
Autoliv sai Jaapani turust 20 protsenti, aga mis siia puutub NORMA?
http://biz.yahoo.com/rf/000225/go.html
Kui keegi ei ole veel viitsinud lugeda.
Kas Norma puutub asjasse? Juhiksin tähelepanu ALV taktikale NSK's osaluse suurendamisel.
Autoliv teeb ponnistusi, sest Autoliv aktsia oli 23.02 mitme aasta madalaimal tasemel.
et ostavad 100% lõpuks kokku?
no kui nad on juba nyse-l siis on sealt enda väljaostmine kõlab ebaloogiliselt
ma mõtlesin seda, et ostavad 100% seda Jaapani NSK-d kokku. Kristjan palus meil jälgida Autolivi osaluse omandamise taktikat. Ma siiski ei arva, et seda NSK case'i peaks Normale üle kandma.
Osutasin sellele, et seal ütlesid nad oma osaluse edasise suurendamise enam-vähem asusalt välja. Norma puhul seda ei tehtud. Võib olla lihtsalt seetõttu, et väikeaktsionäridega ei saa mingeid kindlaid kokkuleppeid olla ja parem on neid teadmatuses hoida?
ilmselt küll
Täna tulid uudised selle Autoliv Inc.i tegevuse kohta Jaapanis.
Mida on loota Normalt lähitulevikus? Up or Down.
Ja siis kui palju. Oletagegi vähemalt.
pakun, et up & down...või siis vastupidi
kui mõnel närvid üles ütlevad (tõenäoline), siis DOWN.
viimasel ajal paistab, et paljudel on närvid üles ütelnud.
Jäägem nüüd normaalseks ikka... Närvid on üles ütelnud alles siis, kui mõni päev enam-vähem kogu turg nii ca 5% kukub. Meil on siin tegu ülemäärase optimismi mahasilumisega.

Telekom on kuuga tõusnud 25%, Ühis 21%, Hansa 15%, Norma 6%... Minu arust on see ülepingutatud ja pole mingi ime kui nüüd mõnda aega rahulikumalt asja üle järele mõeldakse ja majandust natuke aktsiahindadele järgi oodatakse.

Reedel tuleb SKT, Äripäev uuris täna analüütikute ootusi. Tundub, et Ühispangal on sedapuhku (jälle) üks pessimistlikumaid ootusi. Eelmine kord olime ka pessimistid, kuid mitte piisavalt nagu hiljem selgus.

Minu teada tuleb üks autoriteene analüütik välja negatiivse hinnanguga Normale, mis on risti vastupidine Hansa Marketsi soovitustele. HM hindab aktsiat ülimalt riskantseks, kui annab ostusoovituse ja hinnasihiks 64 või midagi seesugust.