Hoiuse intressimäärad

Võib aru saada, kui tekivad küsimused suure summa sularahaga sissekandega, aga kui makse tuleb teises usaldusväärne pangast.. kas nad ei usalda üksteist?
"iTake"
Võib aru saada, kui tekivad küsimused suure summa sularahaga sissekandega, aga kui makse tuleb teises usaldusväärne pangast.. kas nad ei usalda üksteist?

Rääkimata sellest, et senise praktika järgi tundub - mida suurem summa, seda vähem tõenäoline on selle päritolu põhjalik uurimine.
"iTake"

Veelgi enam - kui makse tuleb sama isiku teises pangas olevalt kontolt - ehk makse omaenda kontode vahel, ehk raha tõstmine vasemast taskust paremasse taskusse - mis selles nii kahtlast on, et peab kohe terrorismis ja rahapesus kahtlustama ja lamp näkku uuesti üle küsitlema? Ei paista küll, et KYC tegelik eesmärk oleks terrorismi ja rahapesu väljajuurimine, pigem paistab ikka sedamoodi, et puhas võimudemonstratsioon ja kodanikkonna allutamine totaalse tsentraaljuhtimise eesmärgi suunas. Teame kogemusest väga hästi, mida tsentraaljuhtimine 99% rahvastiku elukvaliteedile tähendab.
Selle KYC ikaldusega on kõik väga lihtne. Nagu ikka otsustasid võimud, et klienti on vaja kaitsta, kas tahab või ei taha. No et ei osutataks teenust millest kunde aru ei saaks. Lisaks võiks pank, kellel nagunii midagi asjalikku teha pole mõne kurja päti kinni püüda. Või siis kui ei püüa siis saab pangale trahvi teha, et kurjus saaks karistatud. Ja siis läkski lappama. Pangad ahistavad täiesti mõttetult kliente kuna muidu võivad trahvi saada. Iga kord kui minult jälle seda lollust küsitakse siis tahaks karjuda, et kui te viimase 30 aasta jooksul pole aru saanud kes ma olen või mis ma teen siis see lehekülg naivistlikke küsimusi ei aita -te ei saa ilmselgelt kunagi teada kes ma olen kuna ei taha.
"TNT"
:)Sõbral pandi kuu aega tagasi SEBs arve kinni, mis seal tal oli vist 20 + aastat olnud, sest härra ei uuendanud õigeaegselt andmeid.
Tunne oma klienti:)
Täiesti haigeks on muutunud see teema.

SEBil on valida jätab kliendi alles ja saab äkki x miljon trahvi või sulgeb konto. Millise valiku ise teeksid?
"iTake"

Vaat, kui pangad kodanike taga piisavalt ja jõhkralt ei nuhi, siis saavad nad trahvi ala LHV : 1 mill.
Uus maailmakord , kodanik peab tundma, et vanema venna käsi on tal küünarnukini urruaugus ja enesetunne on kogu aeg ebameeldiv.
"TNT"
"iTake"

Vaat, kui pangad kodanike taga piisavalt ja jõhkralt ei nuhi, siis saavad nad trahvi ala LHV : 1 mill.
Uus maailmakord , kodanik peab tundma, et vanema venna käsi on tal küünarnukini urruaugus ja enesetunne on kogu aeg ebameeldiv.

küünarnukini urruaugus ja enesetunne on kogu aeg ebameeldiv - tänapäeval pead sellest ikka mõnu tundma muidu pole õige valgustatud kodanik!

"misso"
"TNT"
:)Sõbral pandi kuu aega tagasi SEBs arve kinni, mis seal tal oli vist 20 + aastat olnud, sest härra ei uuendanud õigeaegselt andmeid.
Tunne oma klienti:)
Täiesti haigeks on muutunud see teema.

SEBil on valida jätab kliendi alles ja saab äkki x miljon trahvi või sulgeb konto. Millise valiku ise teeksid?

Mõistlik on klienti koinida ja kohelda nagu kärnast peni. Vähemalt siis ta ei ´tolgenda vestibüülis ja leiab endale uue ulualuse.
Intressimääradest: kas ma sain õieti aru, et on terendamas 7 % baasiintressimäär usas ?
Aga päriselt, kui nii edasi läheb siis on 10 aasta pärast meil Eestis pangakonto omamine suur luksus. Äkki keegi neoaadlist kvalifitseerub aga teised arveldavad sulas nagu nõukogude ajal. Siis on muidugi see probleem, et kuidas sa sulli pesemist takistad? Trükid wc paberile, et pestes ära laguneks?
"Cynic"
Aga päriselt, kui nii edasi läheb siis on 10 aasta pärast meil Eestis pangakonto omamine suur luksus. Äkki keegi neoaadlist kvalifitseerub aga teised arveldavad sulas nagu nõukogude ajal. Siis on muidugi see probleem, et kuidas sa sulli pesemist takistad? Trükid wc paberile, et pestes ära laguneks?

sa ajad midagi segamine, sularaha omamine on veel suurem luksus kui pangakonto omamine. Kõigi raha läheb kohe maksuameti kontole ja kui miskit osta vaja kirjutad, kui palju ja milleks.
pahurik vist teeb nalja aga ma arvan, et tema kirjeldatud olukord on lähitulevik.
"TNT"
pahurik vist teeb nalja aga ma arvan, et tema kirjeldatud olukord on lähitulevik.

ei tee nalja, see ongi ju osade märg unenägu, Rootsi juba on teel sularaha kaotamise poole.
ega seal nalja ei ole jah ... tuvastasin mõni kuu tagasi ühest kodusest kapist seal juba pikemat aega seisnud sularaha, summas umbes paarkümmend tuhat. nentisin, et olen aja jooksul thi'ga nagunii vähemalt poole sellest kaotanud, aga nüüd kui rahal on mingigi hind, oleks mõistlik see panka toimetada. hakkasin siis uurima ... kes võtab max tuhat eurot päevas, kes viis tuhat kuus, kes rakendab kobedaid tasusid jne .... ühes pangas, kus ka konto on, sai siis korraga, läbi atm'i, kiirelt ja viisakalt cashi arvele panna. aga .. kuu hiljem tuli pangast (kus juba aastaid viisakama otsa klient olen) päring raha päritolu kohta. oleks siis mingi ma ei tea mis summa, aga see koos mitte väga ammuse kogemusega, kui üks teine siinne pank küsis enda kontode vahel toimunud poolesaja tuhandese ülekande kohta põhjalikku selgitust, näitab suuna kätte küll .. et oleme liikumas sularahavaba ja kõike isikliku rahaga toimuvat kontrolliva ühiskonna poole.
Kõige totram on see, et kui ise pead juba 5-kohalise summa kohta esseesid kirjutama, siis kusagil maailmas liigutatakse endiselt 8+ kohalisi numbreid nii, et keegi ei pane isegi tähele
Holm pank pakub 3 kuulisele 4,5%
Periood (kuud) 3-5
Intress (%) 4,50
Mul hetkel jääb umbes iga kuu 500 vaba raha ja kindlat plaani ei paista kusagilt sellega tekkivat. investeerimisega pole kokku puutunud ja olen toppinud nüüd viimasel ajal lihtsalt tähtajalisse hoiusesse seda jääki. Olen kuulnud midagi sellest kolmandast sambast, et sinna oleks ka ehk veel mõistlikum raha panna? Saab sealt ka vajadusel raha välja võtta igal ajal nagu aru sain ja mis seal see keskmine tootlusprotsent on hetkel?
"RR86"
Mul hetkel jääb umbes iga kuu 500 vaba raha ja kindlat plaani ei paista kusagilt sellega tekkivat. investeerimisega pole kokku puutunud ja olen toppinud nüüd viimasel ajal lihtsalt tähtajalisse hoiusesse seda jääki. Olen kuulnud midagi sellest kolmandast sambast, et sinna oleks ka ehk veel mõistlikum raha panna? Saab sealt ka vajadusel raha välja võtta igal ajal nagu aru sain ja mis seal see keskmine tootlusprotsent on hetkel?

https://tuleva.ee/iii-sammas/

Google abiks.
Swedbank kas teeb turundust või tõepoolest hakkavad intressid langema? Nende veebilehel kirjas nii:
Avades aastaks tähtajalise hoiuse hiljemalt 25. oktoobril, teenid intressi 4,5%.

Teiselt poolt on LHV toonud minimaalse hoiusesumma 500€ pealt 100€ peale. Võta siis kinni..
Konkureeriv tõlgendus: alates 25. oktoobrist on intress kõrgem kui 4,5%.