Ordereid viiakse börsile jälle kulleritega. 5 minutiga kohale ei jõudnud, siis kukkus panga leht jälle maha :(
LHV on kõva tööd teinud küll võrreldes teiste pankadega uute investeerimiskontode osas (uute kontode arv viimase kahe aasta jooksul), aga pagan.. serverite läbilaskevõime tundub nagu oleks jäänud aastase 2019 - ei poolda, et order on pool tundi kontrollimatult kinni kuskil interneti mustas augus. Swed samal ajal toimib laitmatult.. Järgmisel ipodroomil osalen Swedi kaudu.
PS Bravo, Hepsor!
PS Bravo, Hepsor!
Isegi LHV foorum jupsib Hepsori tõttu :D
Kas keegi on kuulnud, et mis päevaks on võimalik avaoksjoni ordereid tühistada või need on nüüd igavesed?
"invictus"
Kas keegi on kuulnud, et mis päevaks on võimalik avaoksjoni ordereid tühistada või need on nüüd igavesed?
Põnevus kestab - mis läbi läks? mis ei läinud? millal raha kasutada saab?
Einoh, avaoksjoni lõpphind on ju teada aga ta hüppas piisavalt üles-alla, et sai ka ise üks order sisestatud. Edasine kauplemine on siis olnud teiste pankade klientide lõbu. Aga ärge kurvastage, LHV kopeerib peagi siia Enefiti teemast selle corporate-speak vastuse ümber, mis iga IPOga kaasneb.
ma küsiks isegi - mis on Hepsori hind?
Powertraderi vilkuvalt ekraanilt seda eriti küll aru ei saa.
Powertraderi vilkuvalt ekraanilt seda eriti küll aru ei saa.
Mulle nii meeldib iga kuu lugeda Lhv aktsinärina kasuminumbreid. Tõesti meeldib.
Ka meeldib mulle lugeda,kui uuendusmeelne on pank ha iga päev tuleb uusi asju. Juba Bitcoingi.
Aga kas palun saaks natukene kasuminumbritest it-arendusse......
Ka meeldib mulle lugeda,kui uuendusmeelne on pank ha iga päev tuleb uusi asju. Juba Bitcoingi.
Aga kas palun saaks natukene kasuminumbritest it-arendusse......
Tundub, et 17 sai enda näputäiest lahti mingil hetkel. Swedis hüpleb kuskil 15.4 ümber...

Kunagi oli see naljakas. Nüüd on reaalsus.
1 Like
Sai ka müügiorder sisse pandud, aga enam muuta/tühistada ei lase ja kahtlen, et hind enam nii kõrgeks tõuseb, vähemalt lähiajal.
Seega hetkel saab LHV-s lihtsalt jälgida kuidas teiste pankade kliendid kasumeid välja võtavad ja minu oma kahaneb!
Seega hetkel saab LHV-s lihtsalt jälgida kuidas teiste pankade kliendid kasumeid välja võtavad ja minu oma kahaneb!
"invictus"
Tegu ei ole ainult avaoktsioni orderite tühistamisega.
Kell 10:21ˇsisestatud orderi tühistamiskäsu peale ütleb "Orderi muutmine pole hetkel võimalik. Palun võta ühendust maakleritega telefonil 680 0420."
Ehk - kui pank parasjagu panges ei ole siis Hepsoriga kaubelda ikka ei saa. Või täpsemalt - müüa, sest vana orderit ei saa muuta ja uue sisestamisel ütleb, et lühikeseks ei saa müüa.
Osta äkki isegi saab :-)
Edit: 10:55 siiski õnnestus. 10:40 veel mitte
Uks on väike, trügijaid on palju, laske nad välja ja siis saab aktsia rahulikult järgmisi kümneid rünnata.
Osta kah ei saa, kui mingi eelmine order - mida muuta ei saa - üleval ripub. Tore pang igatahes LHV poolt.
Minu LHV kaudu sisestatud turuhinnaga order lahenes kõigest 29 minutiga. Sellise tarneaja peale saaks pizza juba peaaegu tasuta.
Sisestasin turuhinnaga tehingu 10:00:01, seda ei suudetud täita. Miskipärast tühistati aga ära, kuigi sain teate, et tühistamine ei ole võimalik. Sisestasin uue orderi, see ei ole isegi börsile jõudnud. Hind börsil kõrgem, aga tehingut ikka ei tehta.
LHV süsteemid on väga katki.
LHV süsteemid on väga katki.
Ja minul swedi kliendina jälle nalja nabani 😁
Pärast orderi tühistamist (mida nad ise soovitavad muutmise asemel) ei saa juba 10 minutit uue hinnaga müüki paisata. Teatab, et Tehingu sooritamiseks ei ole kontol piisavalt vajalikku väärtpaberit.
"Margo72"
Pärast orderi tühistamist (mida nad ise soovitavad muutmise asemel) ei saa juba 10 minutit uue hinnaga müüki paisata. Teatab, et Tehingu sooritamiseks ei ole kontol piisavalt vajalikku väärtpaberit.
Mina hõiskasin samuti liiga vara.
Ehkki LHV teatas, et "Orderi tühistamissoov börsile edukalt edastatud" siis 20 minutit hiljem uut müügiorderit sisse panna ei saa.
Tundub, et tuleb minna ja piparmündi teed teha ja WN tarkuseteri järgides järgmise atraktiivse IPO eel teha Swedis "IPOkonto" :-s
Avaoksjonil näitas korraks hinda 40 eurot. Kas keegi oli valmis Hepsorit 40-ga ostma või oli see tehniline viperus?