HEAD VANA AASTA LÕPPU JA UUE ALGUST!

Loodame ,et me kõik uuel aastal vähem kaotaksime ja rohkem võidaksime!

Parimat minu & Sampo Asset Managementi poolt ka kõigile uueks aastaks. Realiseerin, et enamus siinkirjutajatest kaupleb aktiivselt Lääne turgudel, kus konvergents jmt. investeerimisteemad pole aktuaalsed ja kus edu saavutamiseks 2002. aastal minu meelest paljast indeksiostmisest ei piisa ning valiku ja timingu tegemisel peab ikka õnne olema. Ka seda soovin!
mina soovin inimestele uuel aastal naisi ja madalaid tehingutasusid.
(sellest paistab enamus puudust tundvat)
samuti soovin jokkerjossi eestis näha.

proovime siis uuel aastal uuesti,
kuna sel aastal ei 6nnestunud eesmärki täita - 3 kuuga 1 miljonäriks :p

optsioone soovin ka pyksi :*
Lõbusat aastavahetust kõigile!
jah. kõigile ikka head ja paremat uueks algavaks.
kutsun teid kõiki aasta pärast omale külla ühele kariibimere saarele palmi alla rummi jooma (ja naisi katsuma). ma ei ole veel saart ära ostnud - see sõltub järgmise aasta edukusest, kuid eks ma annan täpsed kordinaadid teada, kui aeg küps
blaze, mina olen igati käsi tulema:)

ja parimat kõigile
Head vana aasta lõppu ka naissoo poolt. Te ju teate, kuidas uus aasta eduline tuleb? Esimene inimene kes teile "head uut aastat" soovib, peab meessoost olema. Edu valem - see on imelihtne. (Sama lihtne kui edutuse oma ja mis kõige hullem - ka samasugune)
Ma olen Eesti tulihingeline patrioot ja sel aastal ma õppisin selgeks, et ainuke võimalus kuidas elu Eestis paremaks muuta on SHOPPAMINE.
Mida rohkem me shoppame, seda rohkem saab riik makse, seda rohkem on riigil pensionäridele elatisraha välja jagada,

VÕIMSAT SHOPPAMIST UUEL AASTAL
korrputsioon väikseks
riigikulud väikekes
riigiinvesteeringud suureks
KODUMAISTE asjade tarbimine suureks
eskport suureks

mina kutsuks yles uuel aastal eesti tooteid ostma!
ostke eesti nokia moblasid, eesti-mersedeseid ja eesti-arvuteid..
invetseerige eesti mahadnusse???

nyyd on juba purjus inimese jutt :)
kiiremini, kõrgemale, kaugemale...
Mina omalt poolt soovin, et keskmine palk aasta lõpuks tõuseks 9000 kroonini. (joke)
Aktsiake tasa, tasa
langeb karu aknale
tasa tasa...

Lendleb siia,
lendleb sinna
pullilegi õnne tooma...

Õnne uueks aastaks !!!
to riq:
Sa oled utopist - kui sa hilja õhtuni arvutit passid, mis naistemees sa veel oled ;-)

Eile sattus ette vana Ekspress, kus oli juttu sellest kuidas Silicon Valleys miljonäridest arvutigurusid õpetatakse naistega suhtlema. Point oli selles, et rikkad on nii friikid, et ei pane enda juures üldse sellele rõhku mida vaatavad naised esmajärjekorras. Kui oled veel shy kah siis oledki ilma.
Juba ette hoiatan, ära võta seda personaalselt, tuli lihtsalt eile loetud artikkel meelde.
miljonäridest: naistele voiks pigem opetada kuidas oma miljonär leida ;) probleem naistega v6ib olla ka see et pole probleemi ja enamus tajub seda kui pealetykkivust v6i liiast otsekohesust.

naistemees on n6me olla - miskit commodityt taga ajada. naistemees on vajalik olla et seltsiinimeste ringkonnas respecti saada. pikaajalist sisemist r66mu see ei paku. r66m tuleb rahast. palju parema meelega oleks optsioonibuldooser. naisi on k6igil, raha ei ole!
pealegi peale raha saamist tahaks veel aga mis peale naise saamist tuleb??

yhes6naga prioriteedid!
ja elu pysiväärtused!
uueka aastaks!
no see oli küll nüüd vähe mööda pandud. Või siis päris palju tegelt.
Head uut aastat!

Palju raha ja naisi kõigile:))
Kuigi need on vastandid.
...ehk nad välistavad teineteist :)
rikkad naised? :)
teine variant on öelda naisele et "k6ik mu raha on nasdaqil"
kolmas variant on öelda "ma kaotasin eile niipalju et lähima kuu aja jooksul ei shoppa midagi"
oma s6nade m6juvuseks v6iks siis oma cadillaci garaazi jätta..

kui naine ikka näeb extrinsic valuet sinu sees sisi ei lähe ta kuhugi :)
kuu ajaga leiad aga uue juba :p
ja saadki hyydnimeks xoxo :p
Lõpuks sain aru, miks riqil on naistega probleem. Talle meeldivad naised kes hindavad mehe juures AINULT palju raha. Btw naised ja raha ei välista teineteist. Oli kord mul poiss, kõigepealt käis minu juures trammiga, siis taksoga ja lõpuks ostis oma BMW. Pärast seda hakkas talle liiga palju modelle tee peale jääma ...
olen tähele pannud, et bmw-ga tyybid on täitsa omaette metskond