Head uut aastat!

ja pole vist vaja lisada, et uus saab olema parajalt mõtlemist nõudev aasta. Üldindeksitesse investeerimine ei tundu aastal 2001 eriti hea mõte olevat. Ja ega nende shortiminegi ei saa ainult win-win olema! Nii et ootan huviga esimesi ennustusi alanud aastaks…

Head uut aastat kõigile!
Ennustuse panen hiljem üles.
Kuidas LHVDirect alguse sai: Raha ja rikkust! ;-)
Ega tegijad ei ole sellest soovist/soovitusest taganenud?
mida keegi arvas novembris ehk lugu sellest, kuidas ma endale just kihlveokontoris veini võitsin... :-)
minu meelest oli kristjani nimeline tegelane see kes aprillis foorumis "nasdaq 2000 aasta lõpus" lubas selle peale mürki võtta, et indeks võib küll alla 3000 ära käia, aga aasta lõpuks ta sinna ei jää. Kuidas mürk mõjub?
Palju õnne veini puhul! Kuidas raha teenimisega jäi?
TALSE: Mine loe uuesti, mis seal kirjas oli. Kas keegi siin tõesti arvab, et NAZ uuesti üle 3000 ei lähe? Muidugi läheb. Aga mingit pehmeloomulist mürki sai aastavahetusel tegelikult tõesti tarvitatud...

TNT: USA +80%.
Me kõik team, et asjad käivad maailmas järjest kiiremini. NAZ võib selle aasta (pigem isegi paari kuu) jooksul
liikuda alla 3000, kui suurem tolmukloppimine suure turukapitalisatsiooniga aktsiates (CSCO, MSFT, INTL jms)
teenitult aset leiab, võivad indeksid isegi veelgi madalamale jõuda. Aga sinna alla need indeksid ei jää, selle
peale võib mürki (no sellist pehmeloomulisemat) võtta...

Mis sulle siin ütleb (2000) "aasta lõpuks"?
head uut jahh,
mis ennustamisse puutub siis valida on kahe võimaluse vahel : recession tuleb ja recession ei tule.
Kristjanile: tõepoolest pole su tekstis aega, küll aga on 2000 aasta lõpp mainitud foorumi nimes: "Nasdaq 2000 aasta lõpus". Ega vist eriti suur hiromant olema ei pea ennustamaks, et pikaajaliselt aktsiahinnad tõusevad ja kunagi on nad kõrgemal kui täna. Ma lihtsalt ei uskunud, et sa sellise kentaska ennustuse jaoks aega raiskasid, aga ilmselt eksisin.