US attempts to resolve a nationwide baby formula shortage are hampered by interruptions in the supply of a key ingredient – sunflower oil from Ukraine, the Wall Street Journal reports.
Ma käin juba veebruarist saati järves pesemas, sest Kaja ütles, et iga kord, kui seda teen, pean ütlema "fck that Putin" ja mõnust võbelema. Samas, päevalilleõlil on poes silt peal "made in russia" ja vene juust on Coopis alla hinnatud. Olen tõsiselt segaduses, palun aidake, mida tegema peaks, et ei tunneks end jätkuvalt süüdi!
"Ukrainian group Kalush Orchestra sold the prize for winning (crystal microphone) in the Eurovision Song Contest for 900 thousand dollars.
It was bought at an auction by the WhiteBIT cryptocurrency exchange. The funds will be used to purchase a drone for Ukrainian militants."
Wiwibloggsis spekuleeritakse, et EBU kaotavat järgmisest aastast ära kristallkarika ning võitja saab DJI Mavic 1 drooni ja kasti granaate. Suure tõenäosusega võidab järgmine aasta taas Ukraina ning isegi, kui mingi ime läbi keegi teine võidab, saab võitjaauhinna kohe ära kinkida, kirjutab EBU spokesperson oma Twitteri kontol.
4, pole tatokaid ega rõngaid, langevarju hüpet pole teinud ja vist ei ole kunagi limuga ka ringi sõitnud. Pidusid on saanud kõvasti peetud ja võimalik, et kõike ei mäleta. Hüpe mulle tegelikult kingiti aga see läks meelest ning jäi tegemata. Benji hüpet pole ka teinud, kui juba hüpetele jutt läks.
Edit: Aahah, ma vastasin mingi paari lk tagusele postitusele.
Tea kas kehtib ka Balti börsidel see Wolf of Wall streeti võrdlus?
Põhinimekiri Blue Chips were considered the top-of-the-line hooker, zee crème de la crème. They were usually struggling young models or exceptionally beautiful college girls in desperate need of tuition or designer clothing, and for a few thousand dollars they would do almost anything imaginable, either to you or to each other.
Lisanimekiri Next came the NASDAQs, who were one step down from the Blue Chips. They were priced between three and five hundred dollars and made you wear a condom unless you gave them a hefty tip, which I always did.
Alternatiivturg Then came the Pink Sheet hookers, who were the lowest form of all, usually a streetwalker or the sort of low-class hooker who showed up in response to a desperate late-night phone call to a number in Screw magazine or the yellow pages. They usually cost a hundred dollars or less, and if you didn’t wear a condom, you’d get a penicillin shot the next day and then pray that your dick didn’t fall off.
Või on mul lisanimekiri ja alternatiivturg segamini?
Jim Crameri umm...talendi austajatele midagi! 2 uut ETF-i. Ausalt, päriselt, ei ole aprillinali
1) Inverse Cramer (SJIM) where at least 80% of the investments will be used for shorting securities mentioned by Cramer. The aim is to provide results that are the opposite of those from his recommended investments, according to the prospectus. A fund manager will follow Cramer’s every recommendation on TV and on Twitter and sell those recommendations short or use derivatives to benefit investors.
2) Long Cramer (LJIM) will follow his recommendations, aiming to profit from an increase in the value of a recommended stock.
He’s comments can move markets and the funds aim to benefit from that, too. “Cramer’s remarks from time to time create volatility in the equity securities he mentions, which may create buying or selling opportunities during the periods of momentum,” the prospectus says. Cramer is a fast-talker, mentioning a high number of stocks in his coverage, and this, too, will affect the new funds’ investment strategy, funds were likely to have a high turnover rate. Cramer has been the subject of academic research and one study published in 2021 found that his stock-picking accuracy “may be limited to positive and buy recommendations”. Investors can now use these funds to find out for themselves. Tsirkust pakub Tuttle Capital, kel sarnased ETF-id näit. ka Cathie Woodi ARKi jaoks, TARK & SARK.
"Karum6mm" (LJIM) - selleks, et oleks millelegi putte kirjutada vä? :-D
Ei viitsi seda eelmise aasta teadustööd üles otsida mis tunnistas, et tal teatud edu long soovitustes on, aga kui uskuda, et on, siis fännile hea tööriist panustamiseks, ei pea ühekaupa soovitatud firmasid ostma, ostad LJIMi.
...mul isiklikult on õnnestunud kunagi deskis istudes näha tegelast, kes oli ideaalne contrarian indicator. Tüüp treidis indeksifutuure, võttis trendile vastupidist nägemust kogu aeg - ning alati enne reversal'it ütlesid närvid üles ja stoppas end välja. Õnneks ta long only pikaajalised aktsiapossud töötasid. Mingil perioodil lõime kokku, et tegelase 80+% treididest olid päh! Seega igale tema treidile vastupidise treidi tegemine oleks ilmselt viinud oma troopilise saareni, kus mõne siinse keskea eest põgeneva tegelaste unistuste naisega koos päevavarjukesega ananassikoore seest kokteili juua.
Vabandust, aga miks sa tahad long cramerile putte välja kirjutada?
Mina ikka ostaks neid (putte). Calle kirjutaks, kui cojones lubaks. Aga keegi ilmselt hea meelega ka kirjutab ka neid putipoisse ning vaatab selle juures, et tal endal käed võimalikult rasvaseks jääksid.
Vabandust, aga miks sa tahad long cramerile putte välja kirjutada?
Mina ikka ostaks neid. Aga keegi ilmselt hea meelega ka kirjutab ka neid putipoisse ning vaatab selle juures, et tal endal käed võimalikult rasvaseks jääksid.
Okei. Algselt postitusest jäi mulje, et tahad ise neid välja kirjutada.