Ei noh, kui see poleks õudusunenägu, siis ma olekski LHV BANK'i klient. Aga kuna asjad on nii nagu nad on, siis ajavad kõik ikka oma äri oma niis edasi.
Ma kommenteeriks siis ainult nii palju, et never say never.
Ja seda ka, et ega ikka ei ole pangandusbisnessi nullist alustamine küll mingi õudusunenägu. Vähemalt kui on nii palju pangandusalast know-how'd kaasa võtta kui LHV-l seda on.
Ja seda ka, et ega ikka ei ole pangandusbisnessi nullist alustamine küll mingi õudusunenägu. Vähemalt kui on nii palju pangandusalast know-how'd kaasa võtta kui LHV-l seda on.
Lisaks know-how-le vist ka korralik ports suurkliente kohe võtta, LHV inimesed/ärid ja nendega seotud inimesed/nende ärid jne. jne. :)
Sellega ma olen nõus, et kui keegi üldse saaks pangandusbusinessi nullist alustamisega Eestis hakkama, siis oleks see LHV. Siiski pean seda õudusunenäoks, sest tekiks hulk küsitavusi. Esiteks, kas SEE oleks tõesti business, millega saab mõnusalt rahaks keerata? Maybe - kuid enne peab päris koledalt ressurssi sisse keevitama. Taas tahaks tuua II-samba näite. Kohaliku turu kohta täiesti tõsiselt arvestatav ja hea know-how ei saanud (oodatud) mahtu taha. Teiseks karm konkurents - oletame, et LHV leiab oma competitive edge'i... Suurtel ei kulu kaua aega selleks, et see edge neutraliseerida ja oma paremate võimaluste juures kõike samamoodi teha. Nordea kunagi ehmatas natuke. Kus nad nüüd on? Igatahes mitte seal, kus nad olid ja tahaks olla. IMHO.
Ja isegi sõpradest suurkliendid aga on kohalike kolme ja poole suurega nii laulatatud, et businessi jätkuks pangandusturu uustulnukatele ainult näpuotsaga. Aga kui siiski ära teete, siis tulen kliendiks :-)
Ja isegi sõpradest suurkliendid aga on kohalike kolme ja poole suurega nii laulatatud, et businessi jätkuks pangandusturu uustulnukatele ainult näpuotsaga. Aga kui siiski ära teete, siis tulen kliendiks :-)
suurem turg on eluasemelaenule, i&m-pangale, pensionisambale ja kindlustusele. muud tooted on nissh, palju neid hoiustajaid ikka eestis on.
uus tulija võib võita need kliendid kes on rahulolematud teeninduse või toodetega. a la google. ilus, lihtne, kasutamismugav internetipank. kindlustusega oleks väga hea kui keegi konkureerima tuleks.
uus tulija võib võita need kliendid kes on rahulolematud teeninduse või toodetega. a la google. ilus, lihtne, kasutamismugav internetipank. kindlustusega oleks väga hea kui keegi konkureerima tuleks.
kas hind ehk panga puhul siis intress ja teenustasu on iga valiku juures peamine argument? :)
Kõrge teenustasu tekitab frustratsiooni. Frustratsioon tekitab halba karmat ;-)
S.t. ma annan endale ratsionaalselt aru, et eesti suuremad pangad on tegelikult täiesti OK, aga see ei tähenda, et mul hing nende peale täis ei oleks. Mis tähendab, et kui tuleks pank, kes suudaks jätta MULJE, et tema ei nööri sind (and does no evil ;-), läheksin ilmselt hea enesetunde nimel sinna (andes endale võib-olla aru, et ratsionaalselt on see mõttetus - nagu on mõttetud ilus auto, ilus naine ja ilukirjanduse lugemine).
S.t. ma annan endale ratsionaalselt aru, et eesti suuremad pangad on tegelikult täiesti OK, aga see ei tähenda, et mul hing nende peale täis ei oleks. Mis tähendab, et kui tuleks pank, kes suudaks jätta MULJE, et tema ei nööri sind (and does no evil ;-), läheksin ilmselt hea enesetunde nimel sinna (andes endale võib-olla aru, et ratsionaalselt on see mõttetus - nagu on mõttetud ilus auto, ilus naine ja ilukirjanduse lugemine).
OBJECTION! Ilus auto, ilus naine ja ilukirjanduse lugemine ei ole mõttetud... need asjad annavad elule maitse! ;-)
Minu arvates võiks LHV koos suuremate jaekettide ja näiteks Telekomiga pankadele Tescot teha.
LHV pangandusturule sisenemine + IPO ja börsil noteerimine (kunagi oli vist mingis foorumis juttu sellest). Kes ei tahaks Eesti päritolu panga aktsionär ja klient olla? Eriti veel ajal kui Rootsi pankade poolt selline nöörimine käib. Panga üks põhilisi omadusi on usaldusväärsus, mis sisuliselt on hästi kättesaadav info tegevuse kohta ja suur huviring, mida on kõige lihtsam börsilt saada. Kontorite võrk aga pole eriti oluline. Kui palju te ikka kontoris käite?
Karum6mm, ka kõrgete teenustasude maksmine annab elule maitse, eriti kui üle lahe sõbrad rootslased teenustasusid ei maksa ning meie makstud summad liiguvad sinna :) Küsimus polegi selles, kas summa on suur või väike, vaid selles kas see maks tundub maksjale õiglane. Kerjusele 25 visata pole ka palju, aga kui tead, et selle eest viina ostetakse jätab enamus raha andmata.
Isiklikult käin kontoris haruharva... ja peameiselt siis selle tõttu, et kõike see internetipank siiski ei tee!!!
Aga kui tuleb just inerneti suunitlusega privaatpangandus nö niitootena, et kontoreid ongi a' igas linnas üks, juhuks kui on abi ja nõustamist tarvis ning telefonitugisüsteem...
Internetipank rõhuks lihtsuse ja ratsionaalsusega ning loomulikult on võimalikult turvaline vastavalt olemasoleva tehnoloogia tänapäeva tasemele, võimaldaks saada data't endale salvestada nö graafikute komponeerimiseks, mitte ei sunni ainult oma "formaati" peale...
Sellise internetipanga klient ma tahan olla küll ;))
Aga kui tuleb just inerneti suunitlusega privaatpangandus nö niitootena, et kontoreid ongi a' igas linnas üks, juhuks kui on abi ja nõustamist tarvis ning telefonitugisüsteem...
Internetipank rõhuks lihtsuse ja ratsionaalsusega ning loomulikult on võimalikult turvaline vastavalt olemasoleva tehnoloogia tänapäeva tasemele, võimaldaks saada data't endale salvestada nö graafikute komponeerimiseks, mitte ei sunni ainult oma "formaati" peale...
Sellise internetipanga klient ma tahan olla küll ;))
Interentipank on tegelikult päris mugav küll. Kuid vanemad inimesed siiski ju internetti ei kasuta niipalju(kui üldse kasutavad). kuna eestis on palju vanu inimesi siis tähendaks see et tuleb loobuda suurest hulgast klientidest.
Näiteks tean omastkäest et paljud vanemad inimesed käivad kontoris raha välja võtmas ja neil pole isegi pangakaarti et poes sellega maksta või raha välja võtta. tundub et nende jaoks on mugavam kontoris käia. siis on kõik asi ikka nö. kindel
Näiteks tean omastkäest et paljud vanemad inimesed käivad kontoris raha välja võtmas ja neil pole isegi pangakaarti et poes sellega maksta või raha välja võtta. tundub et nende jaoks on mugavam kontoris käia. siis on kõik asi ikka nö. kindel
Paljud pensionärid õpivad internetipanka kasutama - nõus! Samamoodi kasutavad vanemad inimesed kõnekaarti (odavam pidada) kindel limiit on ees jne
Mõtte kannabki lähtuvalt nö säästuoperaatoritest kantud ideed, et teatud kontingent ja ni ongi vajalik võita ja teenuse mugavam kasutamise motiivil... vlb näen ma liigset mugavust selles aga ma olen ka paljuski linnavälise liikumisega ja pangatehingute pärast linnas käia on natuke palju ajakulu. tahan ajada asjad ära telefoni ja interneti teel, kõiksugused kokkusaamised ja muu toimuksid nö kohvi- või lõunalaua taga ;))
Mõtte kannabki lähtuvalt nö säästuoperaatoritest kantud ideed, et teatud kontingent ja ni ongi vajalik võita ja teenuse mugavam kasutamise motiivil... vlb näen ma liigset mugavust selles aga ma olen ka paljuski linnavälise liikumisega ja pangatehingute pärast linnas käia on natuke palju ajakulu. tahan ajada asjad ära telefoni ja interneti teel, kõiksugused kokkusaamised ja muu toimuksid nö kohvi- või lõunalaua taga ;))
säästupank :)
LHV le võiks sobida hoopis arvelduskeskuse tegemine.See eeldab küll panga litsentsi aga idee on selles et klient hoiab ja arveldab selle panga kaudu ilma ülekande ja muude tasudeta.Pangas olev raha vedeleb deposiidis ja selle deposiidi tasu pealt makstakse arveldamise kulud.Kõige naljakam on veel see et kui sul on mingi hulk kliente ja on umbes teada nende arveldamise tihedus,siis saad see hüpoteetiliselt loodav pank ka selle kogu teenuse mõnelt teiselt pangalt sisse osta.
tegelikult ei lähe internetipanka vaja. paned kõk maksed otsekorralduse peale. seega on praegused pangad enda internetipanga arendamisega näppu lõiganud. ma räägin 90%-st klientidest. need kes ei hoiusta, ei investeeri, saavad (tallinna) keskmist palka.
minu ema ei kasuta eriti automaate ega pangakaarti. harjumuse asi, kuna vanematel inimestel võtab kõik 2x kauem aega siis minnakse automaadi taga sehkendades lihtsalt närvi. 'aga kui ma teen nüüd midagi valesti'
minu ema ei kasuta eriti automaate ega pangakaarti. harjumuse asi, kuna vanematel inimestel võtab kõik 2x kauem aega siis minnakse automaadi taga sehkendades lihtsalt närvi. 'aga kui ma teen nüüd midagi valesti'
johngray küsis teises foorumis, mis seos on HVB Bank ja Baltikumil
Teadsin, et neil on juba mõnda aega Tallinnas filiaal, aga polnud huvi tundnud millega seal tegeldakse ...
http://www.hvb.ee/et/about_us/ - tundub, et tegevus käib hoogsamalt kui ma arvata oskasin, aga samas ilma suurema kärata.
Kas kellegil on kogemusi?
Minu teada otsekorralduse puhul võtab pank iga makse eest teenustasu. Ma pole kahjuks nii rikas, et pankasid regulaarselt doteerida.
et tavalise ülekande tegemisel ei võta? arveldad sulas? :)