MIs te kas ja kui palju Google lähiajal tõuseb peale eilset 8.31% langust. MA mõtlen nii nädala-kahe perspektiivis…
mina usun et, esmaspäev veel on languspäev:-
google puhul panustaks küll langusele, võib mõne hüppe üles teha ja see on kõik.
Kui haip (momentum) lõppeb, siis on väljujaid korraga palju ja langus kiire. Kui UBS tuli neljap. järelturul kesise reitinguga välja, oli see üsna no-brainer short.
Lühiajalist tehnilist pilti vaadates, arvan, et praegu on 70% tõenäosus gapi täitmiseks ja liikumiseks $150 juurde enne aasta lõppu.
Lühiajalist tehnilist pilti vaadates, arvan, et praegu on 70% tõenäosus gapi täitmiseks ja liikumiseks $150 juurde enne aasta lõppu.
see google on tegelikult ikka täielik p***. vaatasin ükspäev huvi pärast seda orkut.com-i. kuhu ma ka ei vajutanud ikka tuli mingi a la tekst no donuts ja bad-bad server. otsingumootoriga pole veel midagi analoogset juhtunud, aga küsimärke kogu organisatsiooni kohta tekitab küll
Google praegult 6.54% tõusnud:)
Eilne Google 9.04% tõus on päris muljetavaldav
9.03%*
Ülatoodud jutt päris täppi ei läinud, GOOG tuli küll tublisti alla, kuid $160 juures sai pidama. (praeguseks tagasi $193).
Aga kirjutan hoopis Google "aasta auhindade" pärast - nimelt avaldasid nad 2004 aasta populaarsemad otsingud nii erinevate gruppide kui ka erinevate riikide lõikes (vaata siin).
Üle maailma võimutsesid pop-staarid ja näitlejad, kuid soomes oli top üsna erinev :)
1. irc-galleria2. iltasanomat
3. iltalehti
4. kissa
5. runescape
6. nalle puh
7. soittoäänet
8. harry potter
9. avoimet työpaikat
10. sauna
LOL #10... :D