kui kerkorianil on 44m aktsiat järgi, siis oleks palju oodata ka põhjendust - "müüsime, kuna ei usu enam GM-i" :)
Kerkorian üritas pikalt oma meest nõukogusse saada, kuid kuna see tolvanite kari ignoreerib jätkuvalt olukorra tõsidust, see ei õnnestunud. Tulemuseks on seis, kus Kerkorianiil ei jää ilmselt muud üle kui hakata lossi sisse võtma enne kui GM pankrotti läheb.
Kas tänapäeval käib siis maksude optimeerimine niimoodi? Ma usun, et kui oleks maksude optimeerimine, siis ühel Kerkoriani ettevõttel aktsiate arv väheneks ja mingil teisel ettevõttel suureneks. Väheusutav, et mingil perioodil müün suure osa aktsiaid ja siis üritan jälle tagasi osta. Tehingutega seotud kulud ja muud riskid muudavad selle väga kalliks.
GM on Dow aktsia...ammu pole näinud, et miski Dow aktsia kaupleb alla 20USD...kas tõesti jääb Dow indeks ilma autotööstusest?
HPQ on ka sellel aastal alla 20 dollari kaubelnud. Aga imestan minagi, et kaua seda GM selles indeksis hoitakse, kas tõesti pankrotini välja?
Kas keegi teab miks GM rallib
Briefing:
All we have heard on GM move is that strength may be attributed to speculation related to GMAC deal being done. We note that this is purely speculation, we have no color on this.
All we have heard on GM move is that strength may be attributed to speculation related to GMAC deal being done. We note that this is purely speculation, we have no color on this.
Kuidas tundub, mida edasi teeb? Minu esimene aktsiatehing sai siis alustatud järgides reeglit, osta kui kõik müüvad. Sain absoluutsest põhjast ja kuna summa oli suur, siis praegune ligi 7% tõus on tuntava võidu toonud. Kas tõuseb veel, mida arvate?
GENERAL MOTORS WILL FILE FOR BANKRUPTCY
http://www.nymag.com/nymetro/news/bizfinance/columns/bottomline/15455/index.html
well, remember your friend Cramer tipped you to them.
http://www.nymag.com/nymetro/news/bizfinance/columns/bottomline/15455/index.html
well, remember your friend Cramer tipped you to them.
Küsimus oli vist nii rumal, et tulemuseks on vaikus. Olgu- ise küsin, ise vastan. Tõus juba 12% kolme päevaga. Kuigi firma liigub väidetavalt pankroti suunas, on siiski tegemist tõelise gigandi ja rahvusliku sümboliga. Jälgides ka usa investeerijate omavahelisi väitlusi foorumis, tundus et God Bless Americlased ei lase sel asjal niisama lihtsalt kukkuda ja tekitavad ikka kergeid võnkeid ka graafikusse.
Kas ehk keegi jägib veel GM-i või olete lootusetult maha kandnud?
Ehk peaksin algajate foorumis küsima, aga siin oli see teema juba olemas.
Kas ehk keegi jägib veel GM-i või olete lootusetult maha kandnud?
Ehk peaksin algajate foorumis küsima, aga siin oli see teema juba olemas.
Selliseid surnud kassi põrkeid on olnud kõikide eelmiste suuremate halvasti lõppenud kompaniide puhul. Lucenti puhul räägiti 2000 või 2001, kuidas need ostjad, kes esimese languse pealt 50 USD-i pealt ostsid ja siis 60 USD-iga müüa said, olid geeniused. Täna on vist ca 2-3 USD.
Global Crossing, K-Mart, Worldcom - eks iga ettevõtte puhul oli mitmeid lühiajalisi põrkeid.
Erinevalt teistest eespoolnimetatud firmadest pean ma aga GM-i teise kategooria ettevõtteks, mida peab jälgima isegi siis, kui aktsiahuvi ei ole. Selle firma osakaal võlakirjaturul on liiga suur, et seda tähelepanuta jätta. See on väga oluline, kellele rohkem külma tehakse ja kellele vähem.
Aga ma usun, et GM-i pankroti tõesnäosus on järgmise 12 kuu jooksul ligi 50%.
Global Crossing, K-Mart, Worldcom - eks iga ettevõtte puhul oli mitmeid lühiajalisi põrkeid.
Erinevalt teistest eespoolnimetatud firmadest pean ma aga GM-i teise kategooria ettevõtteks, mida peab jälgima isegi siis, kui aktsiahuvi ei ole. Selle firma osakaal võlakirjaturul on liiga suur, et seda tähelepanuta jätta. See on väga oluline, kellele rohkem külma tehakse ja kellele vähem.
Aga ma usun, et GM-i pankroti tõesnäosus on järgmise 12 kuu jooksul ligi 50%.
aasta-alguse tax-buying ;), kuigi näiteks kerkorian ei saa aktsiaid enne veebruari tagasi osta
Mida sellise firma nagu GM pankrott endaga kaasa tooks?
Kas USA laseb sellel üldse juhtuda?
Selliste hiiglaste jaoks tehakse seadusi, peetakse sõdu, maksustatakse Lexused jne.
Kas on tuua võrdlust mõne teise sama gigantse ja ajalooga ettevõtte pankrotti?
Kas USA laseb sellel üldse juhtuda?
Selliste hiiglaste jaoks tehakse seadusi, peetakse sõdu, maksustatakse Lexused jne.
Kas on tuua võrdlust mõne teise sama gigantse ja ajalooga ettevõtte pankrotti?
Tegelikult juba pankrotiga kaasnevad protsessid toimuvad. Hankijatele ja töövõtjatele esitatakse ultimaatumeid. Ma saan aru, et ühes põhihankijas (Delphi) on teemaks see, et ametiühingute liikmete ca 60000 EEK palgast jääks järgi ca 27000 EEK. Umbes sellist palkade vähenemist on vaja, et konkurentsivõimeliseks jääda. Ma arvan, et saadakse ka kõrgemate palkadega hakkama, aga maalitakse olukorrast eriti nukker pilt ja siis lõplik kokkulepe tuleb ehk mõnevõrra kõrgemal. Minu jaoks on müstiline eelkõige suurusjärk, mille võrra tööjõukulusid vähendada tahetakse.
Müün opeli maha:(
GM brings back the Camaro muscle car.... +6.4% ???
GM üleval Barron'si positiivse loo peale ja Goldman Sachs upgrade. Lisaks kinnitas CEO taaskord, et firma ei lähe pankrotti.
Ma tahaks seda CEO-d näha, kes teatab, et "me vist läheme mõne kuu pärast pankrotti, aga me ikka püüame kangesti mitte minna."
Pankrot USA moodi ehk Chapter 11 ei tähenda siiski poe kinnipanemist, vaid eelkõige võimalust reorganiseerimiseks aktsionäride arvelt võlausaldajaid säästes. Seetõttu pole see sõna ka ettevõtete juhtide seas päris välditav teema.
Homme tulemused, tunne ütleb et üllatavad ja seekord positiivselt