FB hind hetkel : 29.55 dollarit -2.37(7.41%)
http://finance.yahoo.com/q?s=FB&ql=1
Huvitav kus pidama jääb?
Facebooki aktsia hetkel 7,5% languses New Yorkis. Aktsiakurss 29,50 USD (IPO hind oli 38 USD).
Heh, heh. Infinity postitas samaaegselt...
Hetkel juba -8,2% !!!
Heh, heh. Infinity postitas samaaegselt...
Hetkel juba -8,2% !!!
stefan 18.05.2012
Kas keegi pole veel julgenud ennustada homset sulgemishinda...Pakun 29.
Ok, nädal vara jäin seekord ;)
(Morgan Stanley tõttu)
Ei olnud üks nädal varem, pakkusid 19.05 sulgemishinda ning see läks sul mööda.
Mõttetu üritus.
Mõttetu üritus.
ymeramees
Ei olnud üks nädal varem, pakkusid 19.05 sulgemishinda ning see läks sul mööda.
Mõttetu üritus.
Noh, keskmiselt mõttetu võrreldes muu ainesega mis siin foorumis kribatakse.
Euphoooria (((
Niiet 35 siiski ära ei tulnud. Radioaktiivne värk nagu ikka.
Oh FB optsioonid on välja tulnud :)
Morgan Stanley kommentaar FB IPO kohta:
Morgan Stanley CEO says firm worked 100% within the rules on FB IPO; says share price action last week was disappointing
Morgan Stanley CEO says firm worked 100% within the rules on FB IPO; says share price action last week was disappointing
http://www.telegraph.co.uk/technology/facebook/8193860/Facebook-rejected-Microsoft-offer.html
Eks nüüd aeg selgitab kas oli ka hea pakkumine.
Eks nüüd aeg selgitab kas oli ka hea pakkumine.
Küsimus: Kuidas saada miljonäriks?
Vastus: Osale Facebooki IPOsse 5-10 miljoni eest.
Hetkel FB -4,33%. Madalaim täna $26,83.
Vastus: Osale Facebooki IPOsse 5-10 miljoni eest.
Hetkel FB -4,33%. Madalaim täna $26,83.
Mitte ei saa küsimata jätta, Somm kas sa ise üldse Investeerid või kaupled või oled lihtsalt üks mulaeedi?
Somm
Oleks huvitav kui sa hakkaksid siin foorumis varsti jälle jälgima (ja graafiliselt kajastama) Eesti kinnisvaraturgu. Nendin, et mai kuus tehakse Tallinnas sama palju korteritehinguid kui mais 2008.
Ok, Nokia on hetkel põnevam :-)
Oleks huvitav kui sa hakkaksid siin foorumis varsti jälle jälgima (ja graafiliselt kajastama) Eesti kinnisvaraturgu. Nendin, et mai kuus tehakse Tallinnas sama palju korteritehinguid kui mais 2008.
Ok, Nokia on hetkel põnevam :-)
Lenzer, viisakus pole müts, et riputad vahel varna, püsi lainel!
Lenzer,
mul oli kunagi ammu suhteliselt suur portfell aktsiaid ning kauplesin aktiivselt (iganädalaselt).
Olen nendest aktsiatest ja fondide osakutest enamasti loobunud ning ei kauple viimasel ajal.
Samas, olen saamas lähiaegadel suurema summa raha (pärandus) ning kavatsen jällegi hakata aktsiatega kauplema, võimalikult ka ema aktsiatega. Selle tõttu on huvitav jälgida aktsiaturgu ning ka maailmamajandust, mida teeksin ka ilma suuremat huvi aktsiate vastu (või ilma päranduseta).
Nagu olen Nokia foorumis varem õelnud, hetkel ei oma NOK´i (ei oma ka FB`t), aga on vöimalik, et varsti sisenen.
Ootame nüüd rahulikult Kreeka valimised ja Nokia restruktureerimisteateid/kasumihoiatust.
Siin värske lugu Facebookist. Facebook deflates the bubble its IPO floated on -CBSNews.com
Jah, Nokia on põnevam ning mul on olnud nüüd kevadel jälle aega keskenduda põnevamatesse asjadesse, kuna Äripäevasse artiklite kirjutamine löppes ning isa igapäevane abistamine löppes.
mul oli kunagi ammu suhteliselt suur portfell aktsiaid ning kauplesin aktiivselt (iganädalaselt).
Olen nendest aktsiatest ja fondide osakutest enamasti loobunud ning ei kauple viimasel ajal.
Samas, olen saamas lähiaegadel suurema summa raha (pärandus) ning kavatsen jällegi hakata aktsiatega kauplema, võimalikult ka ema aktsiatega. Selle tõttu on huvitav jälgida aktsiaturgu ning ka maailmamajandust, mida teeksin ka ilma suuremat huvi aktsiate vastu (või ilma päranduseta).
Nagu olen Nokia foorumis varem õelnud, hetkel ei oma NOK´i (ei oma ka FB`t), aga on vöimalik, et varsti sisenen.
Ootame nüüd rahulikult Kreeka valimised ja Nokia restruktureerimisteateid/kasumihoiatust.
Siin värske lugu Facebookist. Facebook deflates the bubble its IPO floated on -CBSNews.com
Jah, Nokia on põnevam ning mul on olnud nüüd kevadel jälle aega keskenduda põnevamatesse asjadesse, kuna Äripäevasse artiklite kirjutamine löppes ning isa igapäevane abistamine löppes.
Somm, kas Eesti residendina, kuid Soomest pärandit saades tuleb Soomes pärandimaksu ka tasuda?
nextphase, jeerum kui piinlik
nextphase, jeerum kui piinlik
nextphase
Superpakkumine kõigile naistele
Eesti inimesed ongi liiga kinnised. Tore kui ka pisut avatumat suhtumist kohtab.
TaivoS
Somm, kas Eesti residendina, kuid Soomest pärandit saades tuleb Soomes pärandimaksu ka tasuda?
Ei tea. Pole ka kunagi öelnud LHV-foorumis, et oleksin Eesti (või mingi muu riigi) resident. Aga natuke peab pärandimaksu tasuda nagu nii.
Maksud pärandist Soomes.
Pärandi suurus, maksimum piirmäära kohal, % üleminevast osast: aastal 2012.
20 000 € - 40 000 €, 100 €, 7 %
40 000 € - 60 000 €, 1 500 €, 10 %
60 000 € - 200 000 €, 3 500 €, 13 %
200 000 € - xxx xxx €, 21 700 €, 16 %
Allikas: Wikipedia
Huvitav huvitav,
lõustaraamat ei maksagi 100 ja 200 + rohkem miljardit?
Maksab täna 57 miljardit.
lõustaraamat ei maksagi 100 ja 200 + rohkem miljardit?
Maksab täna 57 miljardit.