ja šveitsis loetakse pangas raha käsitsi (seal võib pangas ikka väga kaua aega minna) ja e-valimised on lääne-euroopas ikka veel tabuteema. See on kultuuriline erinevus. Olles raamatukogude kasutaja olnud ehk viimased neli-viis aastat olen eestis selle aja jooksul kogu aeg saanud internetist ette tellida.
heh,härrad.
olen väheke euroopas reisinud ja elanud.ning julgen ,oma kogemustele tuginedes väita, et infotehnoloogias,internetipanganduses ja muudes innovatiivsetes asjades on eesti vanast euroopast ikka mõned valgusaastad eespool.meil pole põhjust nuriseda
olen väheke euroopas reisinud ja elanud.ning julgen ,oma kogemustele tuginedes väita, et infotehnoloogias,internetipanganduses ja muudes innovatiivsetes asjades on eesti vanast euroopast ikka mõned valgusaastad eespool.meil pole põhjust nuriseda
seda minagi
maidre, millise Euroopa panga internetiteenuseid sa kasutanud oled?
Me võiks oma aastatepikkuse mahajäämise leedukatega likvideerida, miks ükski Eesti pank ei paku Balti börsi aktsiate graafikuid tehnilise analüüsi võimalustega?
See oleks minu ettepanek LHV-le.
Sellistes lahendustes, nagu IT-finance.com pakub on vana Euroopa meist vagusaastate võrra ees.
See oleks minu ettepanek LHV-le.
Sellistes lahendustes, nagu IT-finance.com pakub on vana Euroopa meist vagusaastate võrra ees.