Rahva tahtel Eesti Kettamaailmaks muutmisel tuleks vist eesti hümni soome sõnadega versioon ära õppida. et oleks igaks juhuks varnast võtta.
Ei tihkaks küll öelda: Ladys & Gentlemen, pleased to meet all of you here, my name is xxx and I have come from Kettamaailm.
"Estonia" meeldejätmiseks inglise keeles keskmise IQga võõramaalasele on lihtne ning (ka äraproovitud) viis:
Nimelt on tegemist hommikuvõimlemine-tüüpi füüsilise tegevusega, kuhu juurde käivad täpsustavad sõnad:
"ASS..." (ringutus, käed tagumikule!) "...TOE..." (ette painutus, käed varvastele!) "...KNEE..." (käed põlvedele!) "...EYE..." (käed silmadele, unerähm silmist!)
Parima tulemuse saavutamiseks korrata tegevust ca 50 korda ning paraja tempoga!
Nimelt on tegemist hommikuvõimlemine-tüüpi füüsilise tegevusega, kuhu juurde käivad täpsustavad sõnad:
"ASS..." (ringutus, käed tagumikule!) "...TOE..." (ette painutus, käed varvastele!) "...KNEE..." (käed põlvedele!) "...EYE..." (käed silmadele, unerähm silmist!)
Parima tulemuse saavutamiseks korrata tegevust ca 50 korda ning paraja tempoga!
NB! Harjutus sobib hästi ka tagumikulamatiste/klõllsilmsuse alla kannatavale investorile patriootilis-ergutuslikuks tegevuseks ostu/müügitehingute vahel!
Ass Toe Knee Eye:
P....e Taguda Niikaua kui Ai-ai.
Reklaamiinimesed on ikka öelnud, et pole mõtet reklaamida kahte brandi. Kui estoniale on nimi tehtud (šokireklaam ka reklaam) siis ei ole mingit mõtet tühjalt kohalt alustada.
Jutt et IQ ja Eesti teadmine on tihedalt seotud on vähese mõtlemise tulemus. Miks peakas iga inimene teadma peast kõigi maade ja rahvaste nimesid? Hakkas see Myanmar huvi pakkuma, sest minuteada küllaltki suur riik. Kes teadis sellisest riigist varem midagi? Igatahes elab seal 45 miljonit inimest, pindala 671 000 ruutkilomeetrit ja 4 miljoni inimsega pealinna nimi on Yangon (mis loom see Tallinn on).
Jutt et IQ ja Eesti teadmine on tihedalt seotud on vähese mõtlemise tulemus. Miks peakas iga inimene teadma peast kõigi maade ja rahvaste nimesid? Hakkas see Myanmar huvi pakkuma, sest minuteada küllaltki suur riik. Kes teadis sellisest riigist varem midagi? Igatahes elab seal 45 miljonit inimest, pindala 671 000 ruutkilomeetrit ja 4 miljoni inimsega pealinna nimi on Yangon (mis loom see Tallinn on).
sobib näiteks venelaste integreerumisküsimuste lahendamisel.
Muuhulgas on Myanmar riik, mille puhul eestlaste jaoks nimevahetusoperatsioon on läbi viidud ja kas sellest asi paremaks/halvemaks läks, on igayhe oma asi järeldusi teha.
selle teema algataja on lihtsalt aju kääbik, kellel pole midagi teha (pean silmas E N krossi, mitte sind inve stoor)
Alo54,
puhtinimlikult küsin: mis tundeid tekitaks sinus see, kui mingi välismaalane ütleb sulle, et Eesti, ah see maa vä, see asub vist kuskil Makedoonia juures?
sa ütledki õigesti, et kõik inimesed ei tea peast kõigi maade ja rahvaste nimetusi. Kaugel sellest, kes kaardilt Soome ära tunneb, see on juba intellekt. Vähemalt USA-s. Ja kui maad ära ei tunta, seostatakse esimesena kirjapildile ettejuhtuvat. Selleks võib vabalt sattuda Kambodza eksole.
puhtinimlikult küsin: mis tundeid tekitaks sinus see, kui mingi välismaalane ütleb sulle, et Eesti, ah see maa vä, see asub vist kuskil Makedoonia juures?
sa ütledki õigesti, et kõik inimesed ei tea peast kõigi maade ja rahvaste nimetusi. Kaugel sellest, kes kaardilt Soome ära tunneb, see on juba intellekt. Vähemalt USA-s. Ja kui maad ära ei tunta, seostatakse esimesena kirjapildile ettejuhtuvat. Selleks võib vabalt sattuda Kambodza eksole.
Tegelikult ei tekita Eesti segaminiajamine mingit probleemi, samas üllatun ja rõõmustan iga kord kui meid teatakse.
Ja kas mitte see MYanmar ei olegi varasem Kambodza?
USA inimesed suhtuvad ülejäänud maailma umbes nagu Eesti Aafrikasse - kõik on vaesed lugeda ei oska, süüa ei ole ja ainult sõdivad. Aga miks me peaksimegi nendele korda minema.
Ja kas mitte see MYanmar ei olegi varasem Kambodza?
USA inimesed suhtuvad ülejäänud maailma umbes nagu Eesti Aafrikasse - kõik on vaesed lugeda ei oska, süüa ei ole ja ainult sõdivad. Aga miks me peaksimegi nendele korda minema.
Myanmar on veel tuntud ka Birma, Burma ja Pyidaungzu Myanma Naingngandaw nime all.
Kambodzha endine nimi oli Kampuchea.
Kambodzha endine nimi oli Kampuchea.
ma olin ühel välisseminaril Hollandis ja mõte tuli teha kursusevanemale üllatuskingitus, et igaüks pakub mingi 5$. Tuli siis järg minuni, almusekorjaja ütles nii: we got a great idea to make a present to ... and if it is too difficult for you, we´ll understand...
minu meelest selles ongi vahe, et selliselt tasemelt võrdne - võrdset dialoogi alustada on päris raske. aga muidugi vestluses selgub tõde. et kes on loll ja kes on tark.
mis me vaidleme
estonen = sweden
rooci on way tuntum riik USAS eriti kui soome v6i muud landid..
pealegi on usa mehed hullud rooci plondide järgi :)
aga soomes ka oppisin siis suhtuti kui kirkurotti.
huumor selles et hiljem tagusin rohkem pappi kokku kui kogu muu klass kokku..
a se eongi kift! m6tle kui palju raha jaab endale tarbida!
estonen = sweden
rooci on way tuntum riik USAS eriti kui soome v6i muud landid..
pealegi on usa mehed hullud rooci plondide järgi :)
aga soomes ka oppisin siis suhtuti kui kirkurotti.
huumor selles et hiljem tagusin rohkem pappi kokku kui kogu muu klass kokku..
a se eongi kift! m6tle kui palju raha jaab endale tarbida!
mina olen küll alati akõigile meeriklastele öelnud, et olen Euroopast ja sellest on neile küll täiesti piisanud. mõni kõrgema IQ-ga tüüp on küsinud, kust siis. Vastates, et Estonia, mis on Finlandi ja Sweden juures on ka neil jätkunud küllaltpähkleid, mida pureda.
Ää nii keeruliseks asja aja, mõtle ise, kolme tundmatuga võrrand! EST FIN SWE
alo54:
vabandan, IQ samastamine geograafiateadmistega oli tõesti pisut meelevaldne.
Myanmari nimelisest riigist ei olnud tõesti midagi ennem kuulnud, ent Birmast (vähemalt asukohast, suurest rahvaarvust, elanikkonna vaesusest) olin kuulnud küll. Koolipõlves oli mul margikogus Birma marke ka.
George W. Bushi kallal ilguti ka aasta ennem valimisi, et ta ei osanud peast öelda Pakistani ega India juhtide nimesid, aga näe, sellest hoolimata valiti USA presidendiks.
vabandan, IQ samastamine geograafiateadmistega oli tõesti pisut meelevaldne.
Myanmari nimelisest riigist ei olnud tõesti midagi ennem kuulnud, ent Birmast (vähemalt asukohast, suurest rahvaarvust, elanikkonna vaesusest) olin kuulnud küll. Koolipõlves oli mul margikogus Birma marke ka.
George W. Bushi kallal ilguti ka aasta ennem valimisi, et ta ei osanud peast öelda Pakistani ega India juhtide nimesid, aga näe, sellest hoolimata valiti USA presidendiks.
a võib-olla estonii. osad rahvad ütlvadki juba nii meie kohta
Õigupoolest tahtsin seda öelda, et visuaalselt eriti kena lahendus oleks:
エストニア
(View, Encoding jne Jaapani alt peaks ühtteist leidma)
エストニア
(View, Encoding jne Jaapani alt peaks ühtteist leidma)
või "the country formerly known as where the heck is estonia"
or
TCFKAWTHIE - konkureeriksime vähemalt kõmrikeelsete külanimedega
or
TCFKAWTHIE - konkureeriksime vähemalt kõmrikeelsete külanimedega