Vabandan kirjavigade pärast, autocorrect.
Igatahes:
Kui keegi teist on investeerinud
#1254 / #8426 / #5879
EstateGuru
Laenudesse vôtke ühendust.
Laenud pandi 07.08.2023 default kuigi sel kuupäeval mis nad andsid-laenud olid makstud/maksti.
Default mulle on a la u 5% lisakulu aga investorid môtlesid ma ei maksnudki!
Mis toimub???!! Ühishagi!
Kui keegi teist on investeerinud
#1254 / #8426 / #5879
EstateGuru
Laenudesse vôtke ühendust.
Laenud pandi 07.08.2023 default kuigi sel kuupäeval mis nad andsid-laenud olid makstud/maksti.
Default mulle on a la u 5% lisakulu aga investorid môtlesid ma ei maksnudki!
Mis toimub???!! Ühishagi!
Kirjuta kohtule avaldus hüpoteegi kustutamiseks.
Siis hakkab kerima menetlus, kus asjaolud selguvad.
Kindlasti mõjub kui finantsinspektsioonile kirjutad.
EG ilmselt laseb sul minna kui häält teed.
Finantsinspektsioonile kaebuseid juba palju!
Ja Enne Nende tegevusluba:-(
Ja Enne Nende tegevusluba:-(
Enne ja pärast ka täna.
Finantsinspektsiooni arvan mitukümmend eri kirja faktidega
"tonis"
Vaevalt.
Kõik võlgnikud vinguvad, kaebavad ja ähvardavad. Sellest ei saa välja teha, kuigi ei saa salata, see häirib.
"TNT""tonis"
Vaevalt.
Kõik võlgnikud vinguvad, kaebavad ja ähvardavad. Sellest ei saa välja teha, kuigi ei saa salata, see häirib.
Ma uurisin natuke oma tehingute ajalugu. Sinu sõber muuseas juhtis mu tähelepanu Crowdestatele ja ma olin alates 2017 detsember teinud 7 lepingut kokku a 70k kinnisvarade tagatisel Crowdiga. See oli hea aeg ja kõik tulid tagasi koos intressidega. Seevastu lepingud, mis sõlmisin ei kannata kriitikat ja ilmselt nendega oleks pidanud palju vaeva nägema, et hageda. Osad on suisa ilma numbrite ja infota.
Mis vaidlustesse puutub, siis võlgniku ja võlausaldaja otsesuhe, kui on võimalik on alati tulemuslikum kui vahendajatega.
Usk ja lootus hakkab vaikselt kustuma, et miskit paremaks läheks. Maksevõimetute laenude osakaal aina kasvab ja suurem mure on pigem see, et enamus laenude osas ei tule enam uut infot. Viimane info enamustel maksevõimetutel laenudel laekus viimati eelmine aasta mais. Tänaseks siis juba pea 9 kuud möödas.
Löpu algus on nüüd küll käes kui vaadata korra Storybook ( ssb.ee ) kus omakapital on miinuses umb 90000 ja puhaskäibe kapital on miinus 1 miljon v rohkem.
Puhaskasum on miinus 900000 eur.
Selliste näitajate puhul vist ei aita EG juhtkonda “söbrad / tuttavad” panga nöukogust ka mitte
Üks loojatest oma tumeda mineviku varjudega soojale maale pögenenud jne.
Jätkuvalt on juhtfiguurid ka ise laenudesse investeerinud ehk siis huvide konfliktist on neil oma arusaam aha see käib risti vastu sellele mis nad ise oma veebilehel väidavad. Eks nâis kui kaua Eesti Finantsinspektsioon seda talub.
Puhaskasum on miinus 900000 eur.
Selliste näitajate puhul vist ei aita EG juhtkonda “söbrad / tuttavad” panga nöukogust ka mitte
Üks loojatest oma tumeda mineviku varjudega soojale maale pögenenud jne.
Jätkuvalt on juhtfiguurid ka ise laenudesse investeerinud ehk siis huvide konfliktist on neil oma arusaam aha see käib risti vastu sellele mis nad ise oma veebilehel väidavad. Eks nâis kui kaua Eesti Finantsinspektsioon seda talub.
Nonii väike update! See mida edasi ei rahastatud,
1mene laen-EstateGuru…
Ülinunnu, et Stamm ✌️CEO ja Pàrtel ✌️Omanik/BossideBoss
isiklikult on mu majja investeerinud.
Mul polnud maksuvõlga ja mul polnud põhjust-
et te panete 428000€ hypod lubades jàrgmisii faase ja lasete yle.
Laen 215300€.
Igal oinal on oma mihklipàev ja Triniti advokaadid
ei tohiks lubada endale seda, et ma kirjutan asjadele alla
mida ei juhtu.
Laenuvõtmine on two way street-ka teil EG on kohustused.
Putka läheb varsti kinni, sest nii ei saa jätkata!
Ma sain investorite listi JA te saatsite inimestele kirja-
et olen maksejõuetu kui saldo oli 0€.
Kohtus nàeme!
1mene laen-EstateGuru…
Ülinunnu, et Stamm ✌️CEO ja Pàrtel ✌️Omanik/BossideBoss
isiklikult on mu majja investeerinud.
Mul polnud maksuvõlga ja mul polnud põhjust-
et te panete 428000€ hypod lubades jàrgmisii faase ja lasete yle.
Laen 215300€.
Igal oinal on oma mihklipàev ja Triniti advokaadid
ei tohiks lubada endale seda, et ma kirjutan asjadele alla
mida ei juhtu.
Laenuvõtmine on two way street-ka teil EG on kohustused.
Putka läheb varsti kinni, sest nii ei saa jätkata!
Ma sain investorite listi JA te saatsite inimestele kirja-
et olen maksejõuetu kui saldo oli 0€.
Kohtus nàeme!
ja kui kellelgi veel EstateGuruga probleeme kirjutage keijo.lindeberg@lindeberg.legal
Ma sain investorite nimed. Kirjutasin. Ma maksin ja saldo oli 0€-
investoritele läks kiri “olen maksejõuetu”. Niiet mõelge. mind pandi DEFAULT kuigi saldo oli null.
ja nii sept oli EstateGuru oül 2 lahtist maksehäiret!
Kuidas selline olukord soosis Finantsinspektsioonilt loa saamist???
Vaadake kellele on laene antud ! kui paju on “hämarad” ja jube investorite kaitsime käib.
Mina panin kohtusse ja tean tuleb ka muid istungeid.
Kahetsen et nii kaua ootasin, EG on…
investoritele läks kiri “olen maksejõuetu”. Niiet mõelge. mind pandi DEFAULT kuigi saldo oli null.
ja nii sept oli EstateGuru oül 2 lahtist maksehäiret!
Kuidas selline olukord soosis Finantsinspektsioonilt loa saamist???
Vaadake kellele on laene antud ! kui paju on “hämarad” ja jube investorite kaitsime käib.
Mina panin kohtusse ja tean tuleb ka muid istungeid.
Kahetsen et nii kaua ootasin, EG on…
EG ja pelmeenid.
https://ehitusleht.ee/kahel-toolil-korraga-estateguru-kogub-raha-maksuvolaga-pelmeenitehasele-millega-ajab-samal-ajal-uuriari/
https://ehitusleht.ee/kahel-toolil-korraga-estateguru-kogub-raha-maksuvolaga-pelmeenitehasele-millega-ajab-samal-ajal-uuriari/
JOKK või ongi kõik hästi?
https://ehitusleht.ee/estateguru-kinnitab-et-pelmeenitehases-huvide-konflikt-puudub-tavaparasest-erinev-skeem-ehitati-investorite-kaitseks/
https://ehitusleht.ee/estateguru-kinnitab-et-pelmeenitehases-huvide-konflikt-puudub-tavaparasest-erinev-skeem-ehitati-investorite-kaitseks/
ülerullimisel on tekkinud raskused:
Estateguru tunnistab, et pelmeenitehase laenude tagasimaksmisega võib lähiajal tekkida probleem
Estateguru tunnistab, et pelmeenitehase laenude tagasimaksmisega võib lähiajal tekkida probleem
Tuli kiri Estategurult: Alates 1. juunist muudetakse hinnakirjas passiivse konto haldustasu tingimusi ning väljamakseid puudutavat portaalipidaja teenustasu
Ja mis siis selles uues hinnakirjas "passiivse konto" kohta kirjas on:
Mitteaktiivsed kontod tekitavad Estategurule lisakulusid ja seetõttu arvestame „mitteaktiivse konto tasu“ kasutajatelt, kes on paigutanud oma kontodele raha, kuid pole teinud viimase 12 kuu jooksul meie peamisel turul või järelturul ühtegi uut investeeringut. Alates 2023. aasta aprillist tõusis „mitteaktiivse konto tasu“ 12 kuud kestnud mitteaktiivsuse perioodile järgnenud esimesel aastal 10 euroni kuus ning edaspidi tõuseb see 50 euroni kuus. Tasu arvestatakse igakuiselt, kui kasutaja konto saldo on positiivne. Kui kasutaja teeb meie peamisel turul või järelturul mõne investeeringu, muutub konto staatus jälle aktiivseks ja rohkem seda tasu ei rakendata.
Mitteaktiivsed kontod tekitavad Estategurule lisakulusid ja seetõttu arvestame „mitteaktiivse konto tasu“ kasutajatelt, kes on paigutanud oma kontodele raha, kuid pole teinud viimase 12 kuu jooksul meie peamisel turul või järelturul ühtegi uut investeeringut. Alates 2023. aasta aprillist tõusis „mitteaktiivse konto tasu“ 12 kuud kestnud mitteaktiivsuse perioodile järgnenud esimesel aastal 10 euroni kuus ning edaspidi tõuseb see 50 euroni kuus. Tasu arvestatakse igakuiselt, kui kasutaja konto saldo on positiivne. Kui kasutaja teeb meie peamisel turul või järelturul mõne investeeringu, muutub konto staatus jälle aktiivseks ja rohkem seda tasu ei rakendata.
"vamps"
Tuli kiri Estategurult: Alates 1. juunist muudetakse hinnakirjas passiivse konto haldustasu tingimusi ning väljamakseid puudutavat portaalipidaja teenustasu
Hmm, huvitav. Kui tekib näiteks soov portaalist lõplikult väljuda ja selleks lasta portfell ära amortida, siis arvestades, et tavapärane laenu periood on 12 kuud tähendab see, et viimast laenu lõpuni tiksutades tekib 12x50 EUR = 600 EUR kulu, et EG-st minema saada.
"mrk""vamps"
Hmm, huvitav. Kui tekib näiteks soov portaalist lõplikult väljuda ja selleks lasta portfell ära amortida, siis arvestades, et tavapärane laenu periood on 12 kuud tähendab see, et viimast laenu lõpuni tiksutades tekib 12x50 EUR = 600 EUR kulu, et EG-st minema saada.
Kui sul on kasvõi üks laen, mis on ntx "total loss", siis ei arvestata mingit tasu. Nii oli neil kirjas allpool, sest see on nende jaoks "aktiivne" konto :)
Peakski mõtlema kuidas exitit teha, et lasta full amort kahjumitele ja adjöö. Kui keegi teinud, võiks täpsustada exitit.
Ma pole üle 1,5 aasta investeerinud, olen pidevalt tühjaks teinud. 80% laenudest maksejõuetud, ülejäänuid muudkui pikendatakse, neid nimetavad nad graafikujärgseteks. Täna tuli e-mail, et kui 3 päeva jooksul kontot tühjaks ei kanna või uut investeeringut ei tee, rakendub haldustasu 10 € kuus. Ei aita need maksejõuetud laenud midagi.