Kas esitati ka mingi lõpp-raport või asi, et sisuliselt investorid näeksid, miks ja kuidas?
jah, seda küll. Amatöörid jagasid kas siis lollusest või pahatahtlikult inimestele raha kes kallilt ja väga kallilt kinnisvara ostsid “arendamiseks” . Ja siis minema jalutasid. Oligi kõik lühidalt .
Kuidas aga hindamisakt saadi 5 400 000 peale ja enampakkumisel suudeti kokku kraapida
300 000 on muidugi saavutus. Lõhnab nagu korraliku ja süsteemse skeemi järgi.
Nende LTV versus pakutav intress oli algusest peale pehmelt öeldes kahtlane, paistis nagu tasuta raha aga kui miski tundub liiga hea, et olla tõsi, siis see sageli ka on.
Saksas oligi mingi skämmi teema selle kohalikul tasandil protsessi “juhtinud” vanaga.
Täitsa huvitab, et mis tüüpi see vara oli oma olemuselt? Seal tehti palju neid “lossi” finantseerimise asju, mis kõik tundusid potentsiaalsed skämmid algusest peale.
Seda ma olen ammu kahtlustanud, see finantseeritud sodi oli ikka väga sarnaste joontega. Kasum ma pakun tehti ostmisel ja kokkuleppel müüjaga. Põhimõtteliselt vana hea skeem, mis oli meil siin kasutusel nende Bulgaaria või Rumeenia kinnisvaraga kunagi. Tüüp oli mälu järgi itaallane.
Üks Itaalia nimega tüüp (Nicola Picone) oli seal küll kunagi maajuht: https://www.youtube.com/watch?v=oABF0-wBoqY