Vaatan huviga ERICY käitumist Stockholmis alates reedest...pidev langustrend ja seda vaatamata
positiivsetele uudistele emissiooni suuretõenäosusliku õnnestumise osas. Samas USA turg sellist
langust ei järgi...Eks see Stockholmi börsi käitumine meenutab ka ikkaomamoodi TALSE't...
Eks tänanejailmselt homne päev USA turul annavad ka õige suuna kätte...we'll see
Tänased uudised pajatavad ka sellest, et Ericsson on DJ STOXX50-st välja visatud. See vast alles algus, küllap antakse kinga ka NASDAQilt.
Ühe Rootsi parema maakleri kommentaar....
WE NOW ENTER THE LAST CRISIS FOR ERICSSON'S SHARE PRICE
WE WILL TRADE LIKE IT'S GOING BANCRUPT.
WE NOW ENTER THE LAST CRISIS FOR ERICSSON'S SHARE PRICE
WE WILL TRADE LIKE IT'S GOING BANCRUPT.
See "parima" comment kõlab selle loo moodi, kus pastoril raha oli vaja ning et seda saada peetikantslist järgmine lühijutlus: "Armas kogudus- viimnepäev on varsti käes. Tooge aga aegsasti oma kuld ja väärtesemed minu kätte hoiule"...
Aga kui tõsisemalt rääkida,siis:
Stock market slide takes the edge off the upswing
The past months’ stock market slide takes the edge off the global upswing, but on the other hand the effects are not exactly on a scale threatening to choke off the recovery – unless shares take another nosedive. The past six months’ share price decline is estimated to curb output in the US by 0.5% over the next two years. The Euro area will be less affected; the effect on GDP is estimated at 0.25%. Among the Nordic countries, Sweden is believed to suffer the largest consequences.
The Swedish stock market has declined more sharply and Swedish households generally have larger equity holdings, just as share ownership is more widespread among households. In Sweden output is expected to decline by 0.25-0.5%, and a similar effect is projected for Finland. Denmark and Norway will escape relatively unscathed with an estimated decline of 0.25% over a period of two years.
Kuidagi kriisid tunduvad liigagi "lokaalse" iseloomuga olevat.
Äkki Graafik oskad sa midagi comment'ida
Aga kui tõsisemalt rääkida,siis:
Stock market slide takes the edge off the upswing
The past months’ stock market slide takes the edge off the global upswing, but on the other hand the effects are not exactly on a scale threatening to choke off the recovery – unless shares take another nosedive. The past six months’ share price decline is estimated to curb output in the US by 0.5% over the next two years. The Euro area will be less affected; the effect on GDP is estimated at 0.25%. Among the Nordic countries, Sweden is believed to suffer the largest consequences.
The Swedish stock market has declined more sharply and Swedish households generally have larger equity holdings, just as share ownership is more widespread among households. In Sweden output is expected to decline by 0.25-0.5%, and a similar effect is projected for Finland. Denmark and Norway will escape relatively unscathed with an estimated decline of 0.25% over a period of two years.
Kuidagi kriisid tunduvad liigagi "lokaalse" iseloomuga olevat.
Äkki Graafik oskad sa midagi comment'ida
Mask, esiteks on see ülimalt hea mainega maaklerfirma, kelle teenuseid kasutavad ka mõned rahulolevad kohalikud suuremad tegijad. Ise ma olen vaadanud, et neil on oma lühiajaliste nägemuste osas u 70 protsenti ajast õigus... Ma ei ütle, et Ericsson pankrotti läheb, ma ütlen, et hind võib veel mõnuga alla minna...
ericyle optsioone enam ei saa.
seegi räägib enda eest..
seegi räägib enda eest..
Eric on praegu spekulatsioonide hot spot! Seega too risky! Suure võla juures aktsiahind küll kõrgele ei tõuse.
kas keegi TA poolelt oskab öelda, mis toimub?
just TA. mitte teemal, et "...see oli nii põhjas, et sealt ei olnud muud kui tõusta..."
mis on TA põhjendus asjaolule, et ca viimase kolme nädalaga on 0.41 pealt ostnud inimesed 2x rikkamad.
(ostsin ise. virtusse muidugi. mis te siis mõtlesite.;)))) )
emissioonist saadud papp pidi kuuldavasti, erinevatel hinnangutel, järgmise aasta 2q-3q jooksul olema läbi põlenud...
just TA. mitte teemal, et "...see oli nii põhjas, et sealt ei olnud muud kui tõusta..."
mis on TA põhjendus asjaolule, et ca viimase kolme nädalaga on 0.41 pealt ostnud inimesed 2x rikkamad.
(ostsin ise. virtusse muidugi. mis te siis mõtlesite.;)))) )
emissioonist saadud papp pidi kuuldavasti, erinevatel hinnangutel, järgmise aasta 2q-3q jooksul olema läbi põlenud...
näe mina julgesin ka päris raha mängu panna, küll vähe ja õige pisut vara, aga ikkagi plussis :)