Ericsson ,emissioon ja väljavaated edaspidiseks

tänud.
vanad ericssoni telefonid olid ikka head, mitteametliku lisafunktsioonina sai nendega ikka ka õllepudeleid avada, eeh nostalgia.
nokiad ei kõlba selleks yldse.. uued sonyd ka mitte, vanad aga olid samuti klassika.
CMD-100 toimis ka korraliku relvana.
ERICY endiselt tuline, täna Stokholmis yle 14% tõusnud
siis on ju oodata, et tuliseb taalani vähemalt :)
Täna vast tuleb taala tase ära...
Tuleb taal ära jah, aga mis saab edasi?
Tana ei tule kindlast taalani, usun, et langeb tagasi 0,70 juurde (paari paeva jooksul). imho
Miks Sa seda arvad Spunk
Andy,
Kolme paevaga tousnud liiga palju ,55lt - ,95le ehk siis ule 70% - liiga kiire ralli liiga luhikese ajaga.
Kullap on paljud (mina sealhulgas) teenistusega rahul ja votavad kasumit.
Pealegi teeb monesid investoreid kindlasti arevaks emissiooni onnestumine/ebaonnestumine ja voidakse positsioonid enne tulemuste teadasaamist sulgeda.
Spunk...
Liialt skeptiline---see 3 päevaga +70% on normaalne. Miks nii--tuleta meelde lähiajalugu juuli lõpust, kui hind suuure kolinaga ja hulga kiiremini allapoole tuhises. Taala suhteś poleks optimistlik enne järgmist nädalat. Ilmselt tõesti ootavad kõik hionge kinni hoides emissiooni
üles alla märkimist. Ehk näeb E või T taala piiri ära, kuigi ka seda ennustan präegu kohvipaksu pealt. Hetkel tõesti müügisurve (ehk lühiajaline kasumivõtmine) ülekaalus ostuga, kuid kas mitte eile õhtul sama lugu polnud? Igatahes ka järeltug ei tohiks hinda madalamale 0.85 viia
Kas Sina oled juba oma ericssoni märkinud ??? :-)
Mask,
Ericyt ei markinud, polnud oigusi. Ka mingit positsiooni enam ei ole.
Jarelturul viimane hind 0,86, vaatame, mis teeb Euroopa?
0,70 tuli ara, riskialtid voiksid ehk aktsia jalle portfelli votta, panustades emissiooni onnestumisele. Kui emissioon tais margitakse, siis ei imesta, kui jargneva nadala jooksul ka 1,50 naeme. imho

p.s. ise jalle pikk
Spunk..
Ise ka pikk juba esmaspäevast...kui nüüd emissiooni 0.42 veel juurde panna, siis saab avg ostuhinnaks ca 0.60 taseme ja kui sinu roosiline 1,5 peaks saabuma (krt kõlab liiga ilusalt et olla tõsi), siis pea $1 per aktsia profitit...mnjaaa. Kõlab kangesti laskmata karu naha jagamisena. Mis puudutab pikaks minekut, siis soojalt soovitan ATML ning isegi SUNW.
Äkitselt oskab mulle keegi midagi USA terasetööstuseaktsiate kohta midagi rääkida?

Olen jälginud ericsson´i teist aktsiat ERICR´i. See on palju volatiilsem kui ERICY.
Seda kaubeldakse praegu 0.25 juures. Mul endal on positsioon üleval. Eile käis isegi alla 0,2. Olen tähele pand, et kui ERICY muutub 10% siis ERICR muutub 20-30%.
Kas keegi oskab arvata mis lähitulevikus toimuda võib?
Lähitulevikus lõppeb ERICRiga kauplemine ära... Stockholmis saab Eeriku rightsiga kaubelda neljapäevani USAs lõppeb kauplemine täna...
To Vipu:

Mul on üks võhiklik küsimus. Kas alates homsest USA turul ERICR-ga üldse ei kaubeldagi enam, mis saab kätte jäänud aktsiatest?
Täpsemalt on asjast juttu siin
Ma ei ole küll teemasse süvenenud, aga mulle tundub, et ERICR puhul ei ole tegemist mitte aktsiatega, vaid märkimisõigustega. See tähendab, et nüüd on õigus märkida nii palju aktsiaid selle emissioonihinna (oli vist 0.4 USD) tasemelt, kui palju need õigused võimaldavad.
Seda ta on US...

Kui sul akzo jäid need ERICRid alles siis saad nende eest uusi ERICYuid märkida... võid ka need kasutamata jätta kui tahad...