Ärge pange pahaks,kuid nii kaua kui keegi tegelb aktsiahindade
etteennustamisega on tegemist diletandiga,mitte spekulandiga.
Niikaua kui te ostate lootes,et ehk läheb,jääte te luuseriteks.
Ostke siis kui te teate,mis toimub.
Rikkaks ei saa ehku peale vaid kindla peale.
Kui mõni mees siin .eei leheküljel on aktsiatega spekuleerides
algetkest üle 100% plussis siis…
õige!
insaiderlus tuleb alati kasuks!
insaiderlus tuleb alati kasuks!
Mida te ntx sellisest strateegiast (tegelt küll taktikast) arvate?
On see teatud mööndustega see, millest sa räägid spets:)?
Osta
If price of Stock > price of Stock 5 minutes ago AND
If price of Stock > 10 AND
If price of Stock < 30 AND
If price of the Nasdaq index > Nasdaq index 5 minutes ago AND
If the percent of trades in Stock during last 1 minutes at ask > 75% AND
If percent of marketmaker changes that were increases in Stock in last 1 min > 60% AND
If the total number of trades in Stock in last 1 minute > 15 AND
If number of trades in Stock in last 1 minute > Greatest number trades in any minute in last 30 minutes AND
If the spread of the Stock < or = 1/8 point AND
If the range of the Stock in the last 30 minutes > 1 point AND
Müü
If the price of the Stock < entry price + 3/8 point OR {Stop Loss} AND
If the price of the Stock > entry price + 1.0 point OR {Profit Obj) AND
(The Market Maker Momentum of the Stock < 40% AND
The Trader Momentum of the Stock < 35%) AND
On see teatud mööndustega see, millest sa räägid spets:)?
Osta
If price of Stock > price of Stock 5 minutes ago AND
If price of Stock > 10 AND
If price of Stock < 30 AND
If price of the Nasdaq index > Nasdaq index 5 minutes ago AND
If the percent of trades in Stock during last 1 minutes at ask > 75% AND
If percent of marketmaker changes that were increases in Stock in last 1 min > 60% AND
If the total number of trades in Stock in last 1 minute > 15 AND
If number of trades in Stock in last 1 minute > Greatest number trades in any minute in last 30 minutes AND
If the spread of the Stock < or = 1/8 point AND
If the range of the Stock in the last 30 minutes > 1 point AND
Müü
If the price of the Stock < entry price + 3/8 point OR {Stop Loss} AND
If the price of the Stock > entry price + 1.0 point OR {Profit Obj) AND
(The Market Maker Momentum of the Stock < 40% AND
The Trader Momentum of the Stock < 35%) AND
Ostke siis kui te teate,mis toimub.
algetkest üle 100% plussis siis....
Kirjaviis muutmata (loe: vead parandamata). Nende esimese kahe mõttega tuleb teoreetiliselt nõustuda, kuigi aktsiaturul saavad kohati rikkaks ka tõelised diletandid. Muuseas: diletant ja spekulant ei ole vastandid ja võivad vabalt esineda ühes iskus. See ei ole mõeldud vihjena Sinu aadressil. Tõenäoliselt läheb veel paar aastat mööda ja Sul ei tule enam pähegi nii palju aega kulutada oma saba kergitamisele. 100% "algetkest" pole kindlasti mitmele siin rääkijale midagi erilist.
algetkest üle 100% plussis siis....
Kirjaviis muutmata (loe: vead parandamata). Nende esimese kahe mõttega tuleb teoreetiliselt nõustuda, kuigi aktsiaturul saavad kohati rikkaks ka tõelised diletandid. Muuseas: diletant ja spekulant ei ole vastandid ja võivad vabalt esineda ühes iskus. See ei ole mõeldud vihjena Sinu aadressil. Tõenäoliselt läheb veel paar aastat mööda ja Sul ei tule enam pähegi nii palju aega kulutada oma saba kergitamisele. 100% "algetkest" pole kindlasti mitmele siin rääkijale midagi erilist.
tähte oskavad kõik norida,kas ka midagi muud osatakse-kahtlen.
spekulandiks ei pea ma igat jobu üritajat vaid professionaale,kelle
jaoks on aktsiad kõige lihtsam ja tulusam rahateenimisvahend.
viisakatest nokkijatest ja muidu nokkijatest tuleb kah aru saada,
midagi muud nad eriti hästi ei oska.
oma saba kergitan liiga ebaviisakalt vast oma nooruse rumalusest.
oloen näiteks 26a vana ja oman ainult keskharidust,mis ei takista mul olemast spetsialist omas maailmas,mida nii mõnigi teist ihaldaks,kuid kole lugu,isegi õnnetu kõrgharidus ei tee inimesest seda,milleks või kelleks ta loodud pole.
Ärge jälgige nii kiivalt minu lauseehitust ja pole mõtet üle lugeda
puudu olevaid tähti,ärge laske oma egol solvuda kui mingi "õnnetu"
SPETS mõne kasuliku vihje eesti inimestele annab sealjuures ennast
ebaviisakalt upitades.Tahtsin teile lihtsalt mällu sööbida,sest tuleb aeg kui.....................................................
spekulandiks ei pea ma igat jobu üritajat vaid professionaale,kelle
jaoks on aktsiad kõige lihtsam ja tulusam rahateenimisvahend.
viisakatest nokkijatest ja muidu nokkijatest tuleb kah aru saada,
midagi muud nad eriti hästi ei oska.
oma saba kergitan liiga ebaviisakalt vast oma nooruse rumalusest.
oloen näiteks 26a vana ja oman ainult keskharidust,mis ei takista mul olemast spetsialist omas maailmas,mida nii mõnigi teist ihaldaks,kuid kole lugu,isegi õnnetu kõrgharidus ei tee inimesest seda,milleks või kelleks ta loodud pole.
Ärge jälgige nii kiivalt minu lauseehitust ja pole mõtet üle lugeda
puudu olevaid tähti,ärge laske oma egol solvuda kui mingi "õnnetu"
SPETS mõne kasuliku vihje eesti inimestele annab sealjuures ennast
ebaviisakalt upitades.Tahtsin teile lihtsalt mällu sööbida,sest tuleb aeg kui.....................................................
SPETS kui kõik see, millest Sa kirjutad on õige, siis oled Sa tõesti hea otsa leidnud. Kuid kas Sul ei oleks võimalik öelda, millisesse organisatsiooni Sa kuulud (Kawe, Trig, Ici jne.).
Tõusval turul on tehnilise analüüsi põhjal edukalt spekuleerimine täiesti võimalik, sest suur osa investoritest kasutavad investeerimisotsuste tegemiseks graafikut. Täiesti võimalik, et leidub meetod, mis põhimõtteliselt ennetab teiste meetodite põhjal investeerivaid investoreid ja on seetõttu edukas. Ma väidan, et langeval turul muudab paljude turuosaliste hirm liikumised raskemini prognoositavateks. Seetõttu tuleks igal juhul liigitada spetsid tõusva ja langeva turu spetsideks.
Ma vaatasin, et kui arvestada aasta keskmiseks tõusuks 15% ja nii 5 aastat järjest (see tõus oleks iseenesest küllaltki korralik), siis Dow peaks olema veidi alla 9000 punkti, S&P 500 umbes 980 punkti ja Nasdaqist ma parem ei räägigi. Muide, S&P näitab eelkõige USA turu reaalset taset ehk seda, kas aktsiaturg on ülejäänud majandussüsteemiga üle- või allahinnatud. Praegu on S&P-l languseks ruumi koguni 25-30%, Dowl vähem kui 10%. Seda juhul, kui arvestada nende indeksite normaalseks tõusuks 15% aastas ja perioodiks 5 aastat.
See oli praegu küll selline labidaga arvutamine, aga üldjoontes peaks see üht-teist näitama.
Ma vaatasin, et kui arvestada aasta keskmiseks tõusuks 15% ja nii 5 aastat järjest (see tõus oleks iseenesest küllaltki korralik), siis Dow peaks olema veidi alla 9000 punkti, S&P 500 umbes 980 punkti ja Nasdaqist ma parem ei räägigi. Muide, S&P näitab eelkõige USA turu reaalset taset ehk seda, kas aktsiaturg on ülejäänud majandussüsteemiga üle- või allahinnatud. Praegu on S&P-l languseks ruumi koguni 25-30%, Dowl vähem kui 10%. Seda juhul, kui arvestada nende indeksite normaalseks tõusuks 15% aastas ja perioodiks 5 aastat.
See oli praegu küll selline labidaga arvutamine, aga üldjoontes peaks see üht-teist näitama.
langev turg on minu parim sõber
5-10korda teenin rohkem kui indeksid langevad,võrreldes tõusva turuga.
5-10korda teenin rohkem kui indeksid langevad,võrreldes tõusva turuga.
no siis on ehk lähiajal põhjust nurgapealt poest mõni kast dom perignon'i ligi vaadata? :-)
Kogu see jutt on tõestuseks "taksojuhi reeglile", mille järgi on praegu tagumine aeg USA aktsiaturust ja eriti tehnoloogiaaktsiatest eemale hoida.