eMagin

eks ta nukker ole, kui allapoole liigub
ikka oodatakse, et aina ülesse ja ülesse ...

huvitav on tegelt jälgida, kuidas erinevad hinnatasemed mõjutavad turu suhtumist
reverse split tehti selleks, et EMA aktsia suurema seltskonna radarile ilmuks. seda ta ka tegi, kuid esialgu siiski shortijate radarile.
need kes varem oleks müüa tahtnud, on saanud selleks küllalt võimalusi viimase kvartali jooksul ning viimane raport ei saa küll kuidagi müümise ajendiks olla, märke pöödeks on pikalt oodatud ning viimased tulemused näitasid selgelt suunda paremuse poole.
madal 20 sendine aktsiahind oli siiamaani toeks, lihtsal madalat hinda vaadates tundub, et siit pole enam kuskile langeda
oktoobri seisuga oli shortide osa floatist vaid 0.6%
täna, kus aktsia hind taas $2 tasemel paistab ruumi kukkumiseks jälle küllalt.
ootan huviga novembri shortide ülevaadet, et saada kinnitust oma teesile

minu nägemust EMA kui ettevõtte suhtes tänane aktsiahinna liiikumine ei mõjuta,
vaielda võib kas hind on õiglane või mitte (selles osas ootaks mõtteid!)

kes usub EMA tulevikku, sellel on võimalus sisenemiseks paremalt tasemelt kui eile oli
seda olen teinud ka mina ning olen valmis lisama, kui veel peaks kukkuma
...ehk siiski ma ei sisenenud täna vaid lisasin
(parandus viimasesse lausesse)
Speedy, selline kukkumine on reverse spliti järgselt üsna tüüpiline. Uuri natuke, kuidas aktsiad on käitunud tavaliselt reverse spliti järgselt, võibolla saad ühe kiire kauplemisidee ;)
jim,
ja kuidas sa EMA sugust aktsiat shordid?
Abesiki, makes you wonder, huh?
hmm. ei ole otsest vajadust olnud uurida, kuidas BB stokke shortida -- olen kuulnud, et neid shorditakse. peab siis järelikult täpsemalt uurima, kes neid välja kirjutab.
Speedy, enesetapja oled või?
EMA on juba rohkem, kui kaks aastat liikunud allpool 200 päeva libisevat keskmist.
Ma ei tea, kas antud aktsia on fundamentaalselt ülehinnatud või alahinnatud ja kas firma on läbinud pöördepunkti või mitte, kuid isegi pikaajalise investeerimise juures tasub TA signaalidega arvestada. Hetkel sa võitled väga tugeva trendi vastu ning täna on võimatu prognoosida, kui kaua see trend veel kestab.
Pikaks minemine oleks õigustatud peale 50 päeva MA ja 200 päeva MA ristumist - jah aktsia võib mõne hea uudise peale tõusta korraga 1000 protsenti, kuid varem või hiljem emotsioonid lahtuvad ning siis saab siseneda mõistlikumalt tasemelt.
Vaatasin kiirelt üle eMagini tulemused: kuigi käibekasv oli suur, siis ületab kahjum endiselt käivet, bilanss nõrk. Arvatavasti tuleb lisaraha kaasata kas siis laenuvõtmise või aktsiate emiteerimise teel. Tõenäolisem on viimane võimalus ja sel juhul muutub supp jälle lahjemaks. Siinjuures tuleb märkida, et ma pole süvaanalüüsi teinud ja võin eksida, aga ma ei julgeks selle firma aktsiaid osta ega ka ettevõttele laenu anda.

Aktsia altpoolt juurdeostmine on väga riskantne, eriti veel tugevalt kahjumliku firma puhul. Keskmist hinda võib proovida langetada korralike dividendiaktsiate soetamisel, näiteks TEO ostmisel osade kaupa. Üks börsi kuldreegel: kui aktsia hind on langenud poole võrra, siis ei tähenda, et saad nüüd aktsiad 50 protsenti odavamalt.
Hehe,

Poolmuidu!!!
Osta nüüd sest sellist superpakkumist ei tule igapäev.

Aktsia tavahind $2. nüüd kõigest 1$ tervelt viskümmend protsenti allahindlust. Osta kohe ja saad veel tasuta 2 ilusat kunstiliselt kaunistatud aktsiapakihoiukarpi kaasa [tavahind 19.99) Ja muuseas aktsiapakid mahuvad ka ilusti voodialla.

:)
to: Tin

Kui sa tõesti ei suuda kirjutamisele vastu panna, siis sealt oma arvutist (Start --> All Programs --> Accessories --> Notepad) leiad lihtsa tekstiredaktori kuhu võid piiranguteta kirjutada. Lugedes sinu eelmist kommentaari ei saa ma küll aru milleks seda oli vaja kirjutada (ja osaliselt kehtib see ka teiste sinu kommentaaride kohta mujal foorumiteemades). Aeg on inimese kõige suurem vara. Selle kommentaari lugemine raiskas minu aega. Palun tee nii, et sinu kommentaaride lugemine ei oleks maha visatud aeg. Rohkem sisu! Rohkem modereerimist!
Irooniale on vahel lausa raske vastu panna.

Kui sa leiad et minu kommentaarid on mahavisatud aeg siis lihtsalt ignoreeri neid. Neis kommentaarides on oma iva sees, selline on minu subjektiivne arvamus.
Ignoreerimise soovitus on hea soovitus. Aga seda ei saa praeguses LHV foorumite süsteemis kuidagi rakendada. Olen sunnitud enne ikkagi kommentaari läbi lugemisele aega raiskama ja alles siis saan aru et sisu nagu polnudki. Sinul on kergem asjalikke kommentaare genereerida kui minul nende ignoreerimise süsteem välja mõelda.
Ma leian et minu kommentaarid on piisavalt asjalikud, ning kui sul on probleeme ajahaldusega siis edaspidi kui näed kommentaari autorina Tin siis loobu edasisest lugemisest. kulutad mikrosekundi ja säästad palju aega. Minu kommentaaride eesmärk ei ole kindlasti mitte sinu rahakoti suurendamine mis võiks tähendada sinu jaoks asjalikku kommentaari. Kui soovid minimaalse ajakuluga saada maksimaalset kasumit siis soovitan finantsnõustamise teenust. Kui soovid jätkata filosofeerimist teemal asjalik kommentaar või mitteasjalik kommentaar siis me võime jätkata, kuid see raiskab sinu väärtuslikku aega ilma midagi vastu andmata.
Võiks ikka natuke kriitikat ka taluda. (viimane comment, teema muidu hajub liialt)
ma ei ole hiromant, et kõike ette tean ning Emasse panustamine võib gamblinguna tunduda küll
mulle lihtsalt meeldivad nende tooted, mulle meeldivad kuidas nad oma asja ajavad ja üritavad äri paremuse poole keerata
cash'i probleem on ilmne juba mõnda aega, selle koha pealt ei tulnud viimasest q-st midagi uut

ma olen kindel, et lõpuks ka pingutused vilja kannavad, varem või hiljem
ma tahan varakult sees olla ja jälgida nende tegemisi
positisoonita, "kuivalt" mängimine on kuidagi igav

nüüd polegi muud kui lihtsalt jälgida, kuidas aktsia liigub
vaatame, mida värsked uudised toovad ning peale Q4 raportit on ehk pilt jälle parem
mulle tundub see kuidagi seksimoodi olevat et "Parem varakult sees kui hilja väljas."...

Aga kuidas aktsiatega teha vahet sees ja väljas olemise vahel ?
Ilus 15 protsendiline tõus peale pikka langust :)
Tek Gear Delivers eMagin OLEDs for Critical Military System

rahulolevatelt klientidelt on alati rõõm kommentaare lugeda:

"We selected the O2 as it was the only drop-in solution that could provide us with the high-resolution, low-power and all-weather operation that our customers demand," said Alan Page, General Manager, STS. "The OLED-XL provides the sharpest, brightest and most vibrant image we have seen on a microdisplay."

Tek Gear originally designed, tested and delivered the O2 kit with eMagin's color SVGA+ OLED microdisplay. According to Tony Havelka, President, Tek Gear, "When we did our tests with the new color OLED-XL we were amazed that we could obtain an incredibly bright image (>300 cd/m2) at less than 900mW for the entire system at its highest luminance setting. We immediately switched to the OLED-XL for the O2 Kit as this kind of power efficiency means longer run times and fewer batteries for troops to carry in the field."
Kui juba OLED tehnoloogia jutuks, siis NotableCalls toob välja ühe tänase huvitava call-i:
http://notablecalls.blogspot.com/2006/12/calls-of-note-part-4_05.html

Cowen notes that Cambridge Display Tech (NASDAQ:OLED) has developed a new, patent-pending driver technology, TMA (total matrix addressing), which they believe could greatly accelerate the adoption of OLED devices for video-capable handset main displays, by improving yields, power consumption and device life. Moreover, TMA is applicable to any OLED material, allowing CDT to license chipsets for both polymer and competing small molecule types. While TMA is not yet in firm's model, they estimate the addressable market could be about 140MM units in 2008 and reiterate Outperform rating.

Cowen understands that CDT is seeking display OEM and chipset partners to develop TMA. Contacts in Asia confirmed strong interest in the project, suggesting that TMA should be cost-competitive with 2.8" AMLCDs and able to command a 10-15% price premium. The backplanes and row/column driver chips should be relatively straightforward, with the longest-lead item being the TMA image processor ASIC.

Notablecalls: While the chart looks weak I suspect the note will generate some interest in OLED over the next couple of days.
Chatten Applies eMagin Technology to Head-Aimed Remote Viewer

The Pennsylvania-based hardware developer has turned the popular gaming device into a controller for remotely driven vehicles.

Joseph Wu, the U.S. Army Director of the Explosive Ordnance Disposal Technology Directorate commented, "The system and technology will greatly benefit current operations and save lives."

"We're proud to have created a product that serves so effectively and can potentially save lives," said Susan Jones, executive vice president, eMagin Corporation. "This is one more application that takes the Z800 3DVisor beyond gaming and entertainment. The product is proving to be a useful tool for a number of simulation applications as well."