eMagin

Mnjah siis kui messi postitasid oli aktsia circa 0.3 nüüd momendil tänase seisuga on 0,24.

Vol on samuti suhteliselt olematu, ehk siis hakkates 0,3ga myyma võid aavastada et peale esimesi aktsialid on vol mingi 0,2 :)

A millepärast sa (EMA) promod ? kas äkki hulk (EMA) akstiaid näpus ja soovid neist lahti saada :P ?
Või on see siiski armumine :D

"Z800 3DVisor on saanud mitmeid auhindu ning ülipositiivset tagasisidet nendelt kes seda toodet reaalselt ka proovinud."
Võtsin Google appi. Ülipositiivne tagasiside on räige vale.

Mis puutub esimest ja ainukest, siis sarnaseid prille on saada olnud ennemgi, noil pole olnud OLED ekraani ega muud eMagina vigureid, aga surnud on nad kõik sellesse mannetuse 800x600 resosse. Ja sureb see eMagina Visor ka. Kui resot kõvemaks ei suuda saada.
Tin
miks ma emat "promon"? loe mu postitusi
võibolla usun selle ettevõtte toodetesse ja helgemasse tulevikku
ja seda pikemas perspektiivis
mõttetu teema on praegu mõõta mingeid käibeid ja joonistada graafikuid, see ei ole mingi kauplemise idee

argumendid selle kohta, miks neil ei peaks läbilöök õnnestuma, oleks palju huvitavam tagasiside
tänud priitp
priitp
"räige vale" on ehk natuke liialdatud (samuti ka ehk "ülipositiivne")
google kaudu samu vastuseid otsides, leiab ka negatiivseid arvustusi - loomulikult

peamised negatiivsed argumendid:
hind - need arvustused pärinevad ajast, mil asi maksis $900
seadistamise probleemid - tõsi, Visor vajab korralikku häälestamist, lisaks töötab vaid Nvidia kaartidel ja draiveritel. Samas, kes asja korralikult valmis seadistanud on positiivsed.
juhtmete pikkus - wireless versiooni hetkel ei ole.
mis puutub resosse, siis küsiks: kui suure resoga peab olema silmast 1-2cm kaugusel olev ekraan? kas 16 miljonit värvi ja 600x800 resoga mingi2cm diameetriga ekraan ei ole piisav?
see pixel on ikka imepisike võrreldes tavamonitoriga.

ma ei ole veel leidnud ühtegi sarnast toote analoogi? ehk paned siia viite.
Varem on olnud saada vaid stereovision prillid, mis sulle monitori pildi 3D-ks teevad(hint: stereokino)
eMagin 3DVisor toob pildi sulle silma juurde.
Ma olen kunagi tahtnud endale neid osta. Mitte mängimiseks, vaid lihtsalt 2D molu asemel. Olympusel olid kunagi sellised prillid, kellelgi olid veel, aga ei tule enam meelde. Rohkem pole olnud. Neidki sai pigem ainult Jaapanis kätte.

Kes see tahab istuda 800x600 arvutimolu taga, endal 15K maksvad prillid peas, samas kui 800x600 monitore saab romulast miinushinnaga :-) Sinna ei mahu ju midagi. Ja siis pikemaajalised kasutajad ei olevat ikkagi kuidagi ära harjunud nendega, mingi silmade värk oli.

Tehke mulle 1400x900 prillid ja räägime siis edasi :-)
Meelde tuli: Olympus Eye-Trek
Mingi selline asi ka, see on mulle tundmatu, aga samiti OLED: http://www.personaldisplay.com/default.asp
Mnjah, lihtsalt odav müügijutt ei meeldi :)

Aga, mulle meeldib vahel lihtsalt asju teisest küljest vaadata et ülevaade saada, seega ära võta minu negatiivseid kommentaare isiklikuna, ma lihtsalt kalkuleerin erinevaid võimalusi. Ja momendil uurin pessimistlikuma poolt.
priitp
Olympus Eye-Trek oli olemas küll, kuid see on TFT ekraanidega
puudub stereo vision ja head-tracking, pildi teravus ei ole kiita
ma millegipärast ei leia seda toodet Olympuse lehelt va. nende ajaloo arhiivist ja ebay oksjonilt
sarnane toode paistab on ka Sony'l olnud - discontinued

see OLED mis siin aadressil pesitseb (http://www.personaldisplay.com/default.asp) on Koreas toodetav i-Visor(puudub headtracking)
huvitav siinjuures on see, et display komponendi pilt ning absoluutselt kõik parameetrid kattuvad 100% eMagin'i toodetud microdisplayga
samas ei ole ühtegi viidet eMagini'le!? Korealased tulid oma tootega turule selle aasta alguses ehk peale eMaginit
nad kas kasutava eMagini komponente või äkki panevad piraati, heh
eMagin väidab, et on siiani ainuke sellise display tootja maailmas.
eMagin pidas maha aktsionäride üldkoosoleku ning lisaks muule võeti vastu otsus teha reverse split 1/10 03.novembril

CEO kommenteeris ka natuke 3 kvartalit:
3DVisorite müük kasvamas, 3Q müük lubab näidata olulist kasvu võrreldes 2005 3Q-ga.
sellest ka siis tänane liikumine

tulemused 2 novembril
Innerts on karm asi graafikutes :) kui on kukkumisele määratud siis ka kukub :)
Speedy
Trend is your friend.
Võimalik, et varsti visatakse börsilt välja ka see Sinu lemmik.
täna peale turgu saame 3Q tulemused

suuremad ootused on käibe kasvul
3Q05 oli käive 1,130m
2Q06 oli käive 1,674m
eelmise kavartali yoy oli 156%
tahaks seekord näha ka qoq käibes väikest hüpet

loodame, et räägitakse eraldi ka 3DVisorite müügist
Revenue for the three and nine months ended September 30, 2006, of $2.3 million and $5.6 million increased 103% and 127% respectively from $1.1 million and $2.5 million at September 30, 2005. The growth in revenue was directly attributable to increases in microdisplay demand and output from our New York production facility.

justkui hea, kuid...
...kuid:

Net loss for the three and nine months ended September 30, 2006, was $3.8 million and $13.8 million and included $0.9 million and $2.5 million of non-cash expense associated with the expensing of stock options and amortization of debt discounts. Excluding these items on a non GAAP basis, net loss for the three and nine months ended September 30, 2006 was $2.9 million and $11.3 million. This compares to a net loss of $3.8 million and $11.7 million during the three and nine months ended September 30, 2005, where stock options were not expensed and debt discounts were not amortized. Loss per share on a GAAP basis for the three and nine months ended September 30, 2006, were $(0.04) and $(0.14) and for the same periods ended September 30, 2005 $(0.05) and $(0.14) per share.

Seega loss ikka veel sees - ei ole lahti saadud...
Samas lähitulevikus mitu armeetellimust:
eMagin announced a Cooperative Research and Development Agreement with the U.S. Army. The company will work with the Night Vision and Electronic Sensors Directorate (NVESD) to assess the applicability of active matrix OLED displays in military systems on the basis of their usable lifetimes.

eMagin announced a multi-year contract with Sagem Defense Securite to provide up to the 35,000 microdisplays for its FELIN program. FELIN is the French Army's integrated soldier system.

The FY 2007 Department of Defense Appropriations Bill included two priority projects sought by eMagin Corporation and the U.S. Army to support projected military needs. The first aims to improve the power-efficiency of OLED microdisplays for U.S. Army thermal imaging applications; the second will result in a very high-resolution, HD-compatible display for U.S. Army medical applications.

eMagin announced that it is taking orders for pre-production version samples of its SVGA-3DS, its first product to combine the company's OLED-XL technology with its new IC design. The prototype microdisplays will be available in limited quantities with a custom interface design & reference kit (IDRK) in December.
aivo33
võib minna veel pool aastat kuni aasta enne kui net income positiivseks saab
hetkel on oluline, et nad suudavad käibeid kasvatada

tegelt oli numbrites mitu positiivset märkli minu jaoks:

üks asi on lao vähenemine, mis aitas gross lossi vähendada ning koos vähenenud laoga on cost of revenue osakaal käibest väiksem. see tähendab seda, et tootmisega seotud protsessid on efektiivsemalt tööle saadud.
seda nii aasta taguse kui ka viimase kahe kvartaliga võrreldes

lisaks on vähendatud kulutusi R&D-le ning kärpitud administratiiv- ja müügikulusid. Siin pigem vaataksin arengut võrreldes esimese kahe kvartaliga sellest aastast, kuna aasta tagasi oli nende äri hoopis teises faasis ning käibed kaks korda väiksemad.

täiendava raha vajadus on aktuaalne ning selle jaoks on palgatud nõustajad
ka täiendav dilutimine võib tulla kõne alla

homme spliti päev ning järgmisest nädalast kaupleb EMA siis vähemalt $2 tasemel ca. 7.6m floatiga
selle aktsiaga võib tulevikus veel palju nalja saada
ehh,
split juba toimunud

eilne sulgemishind on siis tänase seisuga $2.40
et siis sureb täitsa välja vist :)
speedy conzales

Kaastundeavaldused...