Päris kõik veel ei ole. Varade riismed tarvis jaotada ning Andro Roos kohutukulli ette tirida.
Usun, et Roos teeb meile veel komejanti selle looga seoses.
Päris kõik veel ei ole. Varade riismed tarvis jaotada ning Andro Roos kohutukulli ette tirida.
Usun, et Roos teeb meile veel komejanti selle looga seoses.
Näe, näviline, vaeseke, sai ttrust käest nii kõvasti pähe, et es julge enam linkegi panna. Ma proovisin ise, märksõnade järgi otsida ja sattusin Puhta Kulla peale.
Milline süütute ohvrite nimekiri. Tõeline Hall of Fame. tsiteerin:
“/…/ kõigile keda vaja blokeerida Kristiina Heinmets, Annika Urm, Veiko Huuse, Eneke Roots, Kristi Loigo jne /…/”
Offf, oli seda nüüd vaja?
Mina jõudsin antud lehelt üsna kiirelt mingi kahtlase saidi peale, kust on juba väga keeruline ja ehk isegi võimatu end välja klikkida. Peab vist hakkama vindoosat uuesti peale installima.
Windoosat tuleb niikuinii igal aastal või vähemalt iga 2 aasta tagant täiesti nullist tühjale kõvakettale peale installida. Seega, pole vaja pabistada. Saab pärast formatit teise-arnoldi-hillar-kohvi-vaba arvuti.
? No kui aus olla, siis enam ei viitsi taielda. Tejsed panevad need lingid minu eest ja ttrust nendega ei võimle. Olgu nii, mul suht ükskõik ka.
AGA, mis asi see nüüd siia üles on pandud?? Lasin silmadega diagonaalis üle? Puhas sürr?? Äkki tuleks vandenõuteooriasse ümber tõsta? Ei?
PuPu sait see, Offf. Kui siinsel Foorumil oleks mugav küsitluse korraldamise funktsiooni siis küsiks selle küsimuse sealt:
‘Kanal2 juht ja omanik Jüri Pihel… joob laste verd’, ütlevad uhhuud Offfi lingitud lehel (ja lisaks palju muudki!).
Tundub kõrge meelelahutusliku väärtusega sait, aga avada ei julge.
Mul pärnakana oleks hea meel, et selline tegelane enam linnapea pole.
Pärnu linnapea kohalt tagasi astunud Kirstel Voltenberg ja tema kaasa Ivari Padar on juba aastaid olnud kindlad külalised nii 24. veebruari presidendi vastuvõttudel kui ka augustikuus roosiaias. Sel korral otsustas paar piduliku ürituse vahele jätta.
Nimelt tekitas nende perele tuska see, et nii Pärnu linnapea ametit pidanud Voltenberg kui ka Võru Insituudi direktor Padar said mõlemad kutsed, mis tähendas see, et kokku oli neli kutsutut. „Algul tegi see isegi nalja, aga tegelikult ei ole see üldse naljakas. Mu südames on kutsujale lihtne aus küsimus: kui raske on kutset saates tegelikult mõelda, keda kutsud?“ mõtiskleb 17. augustil ametist lahkunud Voltenberg.
„Halb tunne jäi sellistest kutsetest ja nii otsustasime sel aastal mitte minna. Kuni tuleb kutse, mis tuleb ka südamest,“ lisas ta.
tõusiklus, sellist ‘probleemi’ välja tuues, au naturel.
et siis kantselei töötajad peavad erinevate nimede ja staatustega inimeste vahel valides gooogeldama, et kes kellega ja mis hetkel täpselt koos elab ja vastavalt kutsete saatmist otsustama? … see veider ja meelelahutuslikku väärtust omav kooslus - šampanjasotsialist padar, kes mantlihõlmad laiali, cohiba sigar ja rockefelleri rahabossi ilme näos tänaval tihti vastu vedrutab ja proua voltenberg, kes šampanjamüügi kõrvalt endas vanuigi poliitikugeeni leidnud - toimetavad tallinnas mu kõrvalmajas, aga … roosiaia karise presidendiaja viimane pidu oli seekord äge. tantsuplats algusest lõpuni triiki täis, umbes neljakümnene orkester koos kuue solistiga laval, inimesed rõõmsad. rahvas oli mõnus, poliitikud, kes on alati täis olid ka seekord täis ja kõik oli kuni pea keskööni kestnud teise vabariigi sünnipäeval chill )
Ega pole ju kohustust abikaasa või elukaaslasega pittu minna. Presidendi kantselei andis viisakalt võimaluse valida.
Selle asemel, et endal mark maani teha, oleks saanud lapsed või sõbrad kaasa võtta. Ma siiralt vabandan Voltenbergi ja Padari ees, sest ma ei tea, et kas neil on üldse lapsed. Googeldada ka ei viitsi.
Kas keegi seletaks ära, mis värk üldse sellega on, et naine kasutab abielludes edasi isa, mitte abikaasa perenime. Jube tihedalt tuleb viimasel ajal ette. Tundub perversne. Nagu oleks isaga abielus. Daddy issues?
Nad on abielus?
Ma olen arvanud, et see on naistel üks olulistest põhjustest abielluda.
Hehe, feministid üritavad neiupõlvenime allesjättes patriarhaadist vabaneda, kuid paha lugu küll, see neiupõlvenimi tuli ikkagi isaselt isendilt! Et asjale totaalset ja lõplikku lahendust leida, peaks välja uurima kõigi-emaste-esivanemate-kõigi-emaste-esi-esivanemate kõik nimed alates Suurest Paugust (lisaselgitus pervertidele: ma pean silmas astronoomilist sündmust!), aga see vist ei ole reaalne. Krdi patriarhaat ma ütlen, lahti ka sellest enam ei saa! ![]()
Või siis minna Malcolm X teed.
Noh, jutuks hea küll. Mul mitmed tuttavad on jätnud enda nime ja lisana siis mehe oma. Üks paar toimis vastupidi - mees võttis naise nime (enda oma oli lihtsalt nõme ja matslik). Ma isegi nt jätsin endale oma nime, sest ei tahtnud mehe slaavi nime, äi pani väga pahaks alguses, et lapselapsed ka siis minu nimega jms. Aga kuna tüdrukud, siis ajaga leebus. Mehel polnud probleemi. Põhjused on erinevad ja feminismi süüks kõike ajada on lapsik.
Milline nimi on nõme ja matslik kui küsida tohib? ![]()
No minu otsustada selline asi õnneks ei olnud aga - Vaglakes.
Msk. Ühel nn tsurbanni perenimi oli Huidaiberginov, teine Durakulov ))))
Mina tean juhtu, kus maatüüpi mees kutsus proua Vitutinat emakeelselt proua vitu_tina ![]()