Elukunstnike sektor Eestis

Päris kõik veel ei ole. Varade riismed tarvis jaotada ning Andro Roos kohutukulli ette tirida.

Usun, et Roos teeb meile veel komejanti selle looga seoses.

2 Likes

Näe, näviline, vaeseke, sai ttrust käest nii kõvasti pähe, et es julge enam linkegi panna. Ma proovisin ise, märksõnade järgi otsida ja sattusin Puhta Kulla peale.

Milline süütute ohvrite nimekiri. Tõeline Hall of Fame. tsiteerin:
“/…/ kõigile keda vaja blokeerida Kristiina Heinmets, Annika Urm, Veiko Huuse, Eneke Roots, Kristi Loigo jne /…/”

2 Likes

Offf, oli seda nüüd vaja?

Mina jõudsin antud lehelt üsna kiirelt mingi kahtlase saidi peale, kust on juba väga keeruline ja ehk isegi võimatu end välja klikkida. Peab vist hakkama vindoosat uuesti peale installima.

2 Likes

Windoosat tuleb niikuinii igal aastal või vähemalt iga 2 aasta tagant täiesti nullist tühjale kõvakettale peale installida. Seega, pole vaja pabistada. Saab pärast formatit teise-arnoldi-hillar-kohvi-vaba arvuti.

1 Like

? No kui aus olla, siis enam ei viitsi taielda. Tejsed panevad need lingid minu eest ja ttrust nendega ei võimle. Olgu nii, mul suht ükskõik ka.
AGA, mis asi see nüüd siia üles on pandud?? Lasin silmadega diagonaalis üle? Puhas sürr?? Äkki tuleks vandenõuteooriasse ümber tõsta? Ei?

2 Likes

PuPu sait see, Offf. Kui siinsel Foorumil oleks mugav küsitluse korraldamise funktsiooni siis küsiks selle küsimuse sealt:

‘Kanal2 juht ja omanik Jüri Pihel… joob laste verd’, ütlevad uhhuud Offfi lingitud lehel (ja lisaks palju muudki!).

2 Likes

Tundub kõrge meelelahutusliku väärtusega sait, aga avada ei julge.

2 Likes