Nüüd siis eei.ee surnud. Ja Margus Järv a.k.a. Graafik toetab juba aktiivselt seda foorumit siin. Mina, kui endine eei.ee aktiivne kasutaja, tunnen mõningast puudust kadunukese üle, kuid öeldakse ju, et “inimene selline loom kes kõigega harjub”. Ja teine ütelus “Cash is King” ka üsna tõene tundub olevat. Kõik tegelased muidugi eei.ee-st üle ei tule, kuid eks aeg anna arutust.
R.I.P. eei.ee
alguses on ikka harjumatu
Kas on teada, kui palju eeinvestoris erinevaid kommenteerijaid/lugejaid käis?
Mina muidugi liiga erapooletu ei ole antud asjas, kuid siiski tundub mulle, et LHV Direct on võimalus rohkem silmapaare saada ning seega ka eesti aktsiate osas vähe sisukamaks muutuda (seda nii komenteerijate, kui ka lugejate seisukohalt). Kas keegi tahab mulle selle koha pealt tugevalt vastu väita? Internetis on ju nii, et oluline on kontaktide arv ja eriti just kasutajate omavaheliste kontaktide arv. See ongi ju foorumite võlu. Ainuke väike probleem tundub olevat see, et ilmselt ei tule tõepoolest kõik eei kasutajad esialgu siia, et kardavad seda konkurendi leheks. Vastuseks sellele: esiteks kes pakub veel eestis USA aktsiaid, või kavatseb seda kohe tegema hakata? või kus siin see konkurents nii äge on? teiseks: no kui ikka kellegil midagi asjalikku öelda on, ju ta ikka läheb sinna kus kuulatakse, kui ei ole. who cares. samas pean muidugi ütlema, et ilmselt tuleks teha ettepanekuid, kuidas asja paremaks teha. ja eei funktsionaalsus saab siis ka ju siin olema.
Foorumitel on seni rahvast veel kõvasti vähem kui vanas eei.ee-s. Tehniline lahendus on muidugi shefim ja password on ka vajalik.
Lisaks võiks olla võimalus kommenteerida uudiseid. Näiteks täna Nasdaq hoopis tõusis, hoolimata inflatsioonilistest majandusnäitajatest.
Lisaks võiks olla võimalus kommenteerida uudiseid. Näiteks täna Nasdaq hoopis tõusis, hoolimata inflatsioonilistest majandusnäitajatest.
Kas endisi teemasid, mis ee investoris olid enam kuskilt välja ei õngitse?
Isiklikult kirun end, et ei taibanud eei.ee-st nähtud viiteid mitte järjehoidjasse (bookmarks) säilitada vaid pöördusin alati sinna kui lühikesele ja lihtsale aadressile isegi selleks, et sealtkaudu ÄP-le, BNSile jt. majandusuudiste, investeerimise ja selleteemalise aruteluga seotud kohtadeni jõuda, loomulikult ka selleks, et mujalt börsidelt seisusid uurida. See siin (LHVD) tundub olevat oluliselt rohkem omakasule orienteeritud (kodanik tarbija tahab ju saada tasuta ja kohe ja mugavalt, ning pole kunagi uuega kohe rahul ;) ja kõik vana ja harjunu on korraga, plõksti läinud :(
Paluksin väga, kui tegijad oma leibasid juba ühes kapis omavad: taastage siia kuhugi eei.ee viitekogumik ja ehk ka sealsed teemad koos kommentaaridega.
Praegu pole siin minusugustel pisispekulantidel ;) eriti miskit teha :(
Paluksin väga, kui tegijad oma leibasid juba ühes kapis omavad: taastage siia kuhugi eei.ee viitekogumik ja ehk ka sealsed teemad koos kommentaaridega.
Praegu pole siin minusugustel pisispekulantidel ;) eriti miskit teha :(
Teeme ära. Aitäh soovituse eest. Muuseas võiks soovitused saata ka emailile lhvdirect@lhv.ee, või klienditugi@lhv.ee, siis saame kiiremini vastata.
Jah, see oleks hea kui vanad jutud kaduma ei läheks, siis saaks ühtteist aegajalt üles soojendada.
Otsime võimalusi kuidas integreerida .ee investori teadete tahvel siia saiti
Jah, paroolide süsteem on tõesti asjalik.
Iseasi, et oleks võinud rohkem aega anda
harjumiseks. See, et ee investori koduleht
ära kaob, oli mulle täielik üllatus. :[
Mul on ettepanek, et kõik need asjalikud
soovitused, mis sealsete teemade all kirjas olid,
tehtaks kuidagi kättesaadavaks. Mina seni USA
aktsiatega pole tegelenud, aga tulevikus kuluksid
sealsed nõuanded võib-olla marjaks ära.
Iseasi, et oleks võinud rohkem aega anda
harjumiseks. See, et ee investori koduleht
ära kaob, oli mulle täielik üllatus. :[
Mul on ettepanek, et kõik need asjalikud
soovitused, mis sealsete teemade all kirjas olid,
tehtaks kuidagi kättesaadavaks. Mina seni USA
aktsiatega pole tegelenud, aga tulevikus kuluksid
sealsed nõuanded võib-olla marjaks ära.
Veel paar ettepanekut.
Teemad võiks järjestada viimase kommentaari
tegemise aja järgi. Samuti tunnen puudust
teemade/kommentaaride otsingumootorist
(nagu see eei.ee leheküljel oli, kus sai
otsida nii pealkirjadest, autorite seast
kui teksti seest mingit konkreetset sõna).
Teemad võiks järjestada viimase kommentaari
tegemise aja järgi. Samuti tunnen puudust
teemade/kommentaaride otsingumootorist
(nagu see eei.ee leheküljel oli, kus sai
otsida nii pealkirjadest, autorite seast
kui teksti seest mingit konkreetset sõna).
Olgu ära öeldud, et ilus nii ei ole lehte kinni panna, nagu eei tegi. Asju saab ju sujuvamalt korraldada. Aga ega valikuid eriti ei ole.
EEi avalehel oli palju rohkem linke ja ühelt lehelt teisele liikumine toimus mitu korda kiiremini, siin uimerdab pikalt. Toetan Urmase ettepanekuid. Indeksitel ja hindadel peaks olema juures ajad (ajata hind on nagu ühikuta arv).
Hea on näha mõnd tuttavat nime (Tere, Beast), kuigi neid on veel vähe.
Pitsat alias Sulev
EEi avalehel oli palju rohkem linke ja ühelt lehelt teisele liikumine toimus mitu korda kiiremini, siin uimerdab pikalt. Toetan Urmase ettepanekuid. Indeksitel ja hindadel peaks olema juures ajad (ajata hind on nagu ühikuta arv).
Hea on näha mõnd tuttavat nime (Tere, Beast), kuigi neid on veel vähe.
Pitsat alias Sulev
Howdy, pitsat. Ja nõustun suga täiega. Eei hubast olemist (ja seltskonda) siin VEEL ei ole. Samuti võiks kasutajate e-mail näha olla, teinekord ka privas vaja ühendust võtta.
ee-st oliväga hea jälgida toimuvat (börsid)erinevatel börsidel. Kuidas see SIIN on võimalik?
Pitsat:Üleminek ühel saidilt teisele toimus tõesti järsku, põhiliselt kogemuste puudumise tõttu.
Lingikogu tuleb sel nädalal.
Beast: Hubasus nimel teeme tööd
matson:Alates homsest proovin üllatada suuremate turgude ja naaberturgude börsiindekseid ka siin lehel
Lingikogu tuleb sel nädalal.
Beast: Hubasus nimel teeme tööd
matson:Alates homsest proovin üllatada suuremate turgude ja naaberturgude börsiindekseid ka siin lehel
Ei tea, ee kasutaja ei olnud aga see asi siin on küll võrdlemisi heal tasemel. Julgen öelda et Eestis pole veel ühtegi lehte mis oma stiililt ja funktsionaalsuselt samaväärne oleks-subjektiivne arvamus loomulikult
TERE, TERE, TERE
Nõustun eelpool kõneletenuga. Siinse lehe vahe ee.investoriga on nagu peamiselt rahale orienteeritus, seega kaob ära hubasus. OK muutume siis asjalikuks ja alustame sell/buy/holdiga. Muide kas SPETS kaduski lõplikult - pärast oma kurba meili??
Nõustun eelpool kõneletenuga. Siinse lehe vahe ee.investoriga on nagu peamiselt rahale orienteeritus, seega kaob ära hubasus. OK muutume siis asjalikuks ja alustame sell/buy/holdiga. Muide kas SPETS kaduski lõplikult - pärast oma kurba meili??
Kui keegi midagi SPETS-ist teab võiks küll teada anda, loodame et ta koos eei.ee-ga ei uppunud.
špets on täitsa olemas, ma kujutan ette, et ta ei ole viitsinud ennast sisselogida. Küll ta ükskord ette võtab