Donald Trump 2024

Pole vaja midagi nõuda. Su isanda jünger on nõnna pu.sy, et ei suuda naabritele tollegi korralikult rakendatud.

4 Likes

Hale, Eesti kodanikke ei valitseta USA st , niipalju võiks kõige piiratuma silmaringiga inimeseloom teada

1 Like

Kas sa oled bot või saad Trumbi kiitmise eest palka, et 24/7 siin tema/oma ideid kaitsmas oled?

4 Likes

Millegipärast ma kahtlen et sinust eesliini tolku oleks ( kui meil enam USA toetust ei ole , siis see juhtuks)

1 Like

Kas need ongi tema ideed? Võib olla Putini ideed. Mängime mängu, et Trump on peksa saav pere ema ja tema sõnad on viis maailmale või siis naabritele märku anda pöialt peopessa surude- Russia is holding all the cards. All the cards tähendab kõiki kaarte- trump seal hulgas.Trump: Venemaal on Ukraina sõjas kõik kaardid käes - Delfi

3 Likes

Sina oled muidugi ideaalne eesliinisoldat. Kannad koos ja pilotka kuklas.

1 Like

Arvad et LHV meelsuse keeramine on ükskõik kellele nii kriitilise tähtsusega? Aga tore oleks koos oma seltsimeestega kiita vonderlayeni , mihhaili, kaka poliitikat , ilma et keegi vahele segaks, eks?
Nii tore oleks oma kajakambris koos omadega ulguda

1 Like

Sa oledki bot :slight_smile:

Sa oled naljakas. Lase samamoodi edasi tubli bot

Aga sul?

Issand küll! Blokeeri ära, mitte ära risusta teemat.

4 Likes

meil on siin RAMBOOOOOOO!!! :smiley:

Huitav on see, et sti24 on saanud osa oma kirjutisi ära kustutada? Kus on kirje kui ta ütleb mulle, et kas nõme pole progejupiga kirjutada? Ja minu vastus Aga sul? on alles. Kas LHV foorumi keskkonnavahetus oligi vajalik selleks, et havocilaadsed saaksid tagasi imbuda?

2 Likes

KAPOl oleks siin kõvasti tööd, neil liitlassuhete lõhkujatel tuleks IP aadressid välja võtta ja vestlusele kutsuda ning vajadusel sinna idapoolsesse riiki, oma koju tagasi saata.

1 Like

Aga kirjuta neile😂

1 Like

Kui piisavalt palju inimesi raporteerib, siis kustub ära.

Mulle meeldis vana foorumi pikemate kirjutiste stiil rohkem. Isegi trollid ei kirjutanud selliseid lühikesi postitusi, nagu nüüd mõlema poole trollidelt tuleb.

Bideni ajal sõimati ju nii et vähe polnud, ei? Kas nüüd universiumi direktorit ei tohigi kritiseerida?

3 Likes

Ma ei usu, et reedel kell 11 väga palju raporteerijaid oleks

Ainult botid suudavad seda magicut :slight_smile:

Mesinädalad läbi?

Väljaande allikate sõnul oli Rubio juba nädalaid Muski peale salajas vimma kandnud, eriti pärast seda, kui viimase meeskond sisuliselt sulges tema haldusalasse kuuluva USA rahvusvahelise arengukoostöö agentuuri (USAID). Kabinetiistungil asus Musk Rubiot süüdistama, öeldes, et too pole oma personali kärpinud. „Kedagi pole te vallandanud,“ ütles Musk põlglikult.

Rubio vastas teravalt, viidates 1500 välisministeeriumi ametnikule, kes läksid vabatahtlikult ennetähtaegselt pensionile, ning küsis sarkastiliselt, kas Musk soovib, et ta palkaks kõik need inimesed tagasi vaid selleks, et neid avalikult uuesti vallandada.

Musk aga vastas, et Rubio on „hea teleekraanil“, vihjates, et muuks ta ei kõlba.

2 Likes