ma täiesti usun, et Jermak ajab oma taskuid täis jne, aga räägi kuidas ta Putini agendina pole suutnud 3 aastaga Ukrainat Venemaa kätte mängida, 3a, tagasi oli Kiiev peaagu võetud, mis ta on täiesti loll, et selle võimaluse käest lasi?
Moskva on koguaeg Aasia pealike uluss olnud.
Juba Goebbels teadis, et kui piisavalt tihti ja järjekindlalt valetada, siis hakatakse seda uskuma.
Maakeeli: idioodi järjekindlusega valetades jäävad teised idioodid teda uskuma.
Need sajad miljardid luuletas siiski Biden kokku. Ainuüksi eelmine kevad tehti Bideni sõnul 61 miljardine pakett, väiksemaid ei viitsinud kokku lugema hakatagi.
Uus geenius. Kuna Biden kuulutas välja 61 miljardilise paketi, millist abi on pärast seda paarisaja milli kaudu tilgutatud, siis järelikult kuulutas Biden, et abi on antud 350 miljardit??
No nii naiivne ei saa olla. Kui nii lihtne oleks , et paneme tee vene kaupadele kinni, siis miks seda juba tehtud pole? Ok USA on nüüd saatan , aga Euroopa kangelased saaksid seda ju vabalt teha ? Et see oligi sinu kogu lahendus? Täiendavad sanktsioonid ja sõda on läbi?
Ma ei ole kunagi öelnud et mul on parem lahendus, nii et küsi seda oma vonderleyeni käest kui tahad
Jah see number on praeguse USA presidendi välja käidud. Kui sina usud euroopa infot , eks siis tuleb sellega leppida . Sina usud teist,mina esimest .
Mina lähtun asjade tegelikust käigust pärast abi katkemist, Zelenski vabandab peale paari päeva, igal pool ajakirjanduses kisendatakse et taevas kukub alla…
No ei saa see olla ju näkase 68 miljardi abi ärakukkumise tõtttu, kui euroopa ise viskab Ukrainale 3 x rohkem?
USA abi oli 120 jardi. Miks Ze vabandama tõttab? Ma pakuks et USA poolt tuli hulgim ähvardusi, ala sanktsioonid, samuti ei saa nad ilma loata kasutada USA relvi.
Milleks vaielda, kui ametlik USA info relvatarnete kohta peaks olema siin:
https://www.state.gov/bureau-of-political-military-affairs/releases/2025/01/u-s-security-cooperation-with-ukraine
Sellele lisandub siis ka muu rahaline abi.
Üldiselt, USA president ja ta käsilased keerutavad avalikkuse iga päev nende numbritega kuidas jumal juhatab või neile parasjagu kasulik on. Kui president suu lahti teeb ja rahast rääkima hakkab, siis võib viimase aja kogemuste põhjal põhimõtteliselt automaatselt selle jamaks registreerida. Kord on see 350 bn, siis “hundreds of billions of dollars”, siis “tens and tens of billions”, siis “tremendous amount of money.” Selle peale võid shotivõtmise mängu teha, mis väljendit see president rahast rääkimisel parasjagu meedias kasutab.
Aga nagu sealne propaganda ka vihjab, siis selline hämamine ongi nüüd “maailmapoliitika” ja “master negotiation.” Vanasti nimetati sellist asja "rahvale valetamiseks. "
Ja niimoodi väidab Euroopa:
Selge. Ma just mõtlesin välja, et USA ekspordib igasse maailma riiki seitse triljonit dollarit rohkem kaupu kui impordib ja seega oleks õige, kui kõik teised riigid kehtestaks USAle nt 2000% tariifid. Kuna kaubandus on nii hullult USA kasuks paigast ära, siis ilmselt nõustud, et USAl ei ole õigust vaststa oma tariifidega.
Mu see 7 triljonit number ei pruugi vastata nendele andmetele, mis sinul on aga kes see teab, mis see tõde seal on.
Muidugi võiks väänata USAle 2000% tariifid. Aga miks seda ei tehta? Sa ei saa korraga olla nii USA vaenlane kui sõber
Oo, tore näha, sa lõpuks nõustusid, et Trump on tropp. Sa võib-olla arvad, et sa ei kirjutanud nii aga kes seda teab, mis see tõde on. Eks ilmselt polegi võimalik välja selgitada.
Huvitav tõlgendus, sellise järelduse mõistmiseks peaks vist psühhiaatrid su peakolusse tungima. Kuna sa ilmselgelt väidad et USA demokraatlikult valitud president on tropp ( seega üle 50% USA kodanikest on tropid) siis kas võib ka lugeda sinu esituse putini jutupunktideks?
Kisud USA ga tüli, eesmärk USA vägede kadumine Eestist, EU st, Putinil hea tulla?
Sellest spreipäevitusega blondiini sõnavõtust gramm hullem vaatepilt oli USA kongressi klakööridest, kes aplodeerisid ja huilgasid nagu mingi põhjakorea kindralikari, kui nende piiksuv esipaks puldist midagi põrutavat plärtsus. “Seakari, aga mitte Tallinna raad”.
Seda argumenti on viimasel ajal tulnud omajagu, eriti nendelt, keda ma tean EKREga seotud olevat. Iseenesest on see argument ajuvaba. Needsamad inimesed, kes räägivad, kuidas me oma liitlast USA-d solvame, neil endil polnud probleemi rääkida kui halb oli seniilse Bideni aegne “vassarite ja liberastide” valitsemine. USA oli siis ju ka liitlane ?
Trump on loonud sellise isikukultuse, et kõik maailma stapead peaks koolitusele tulema
Mingid ohumärgid ja mustrid on siiski üleval, et varsti pole kaugel ka see aeg, kui saalisolijad ei julge esimesene plaksutamist ja huilgamist lõpetada ning suur juht on kohustatud “kella helistama” , et ta midagi rääkida saaks. Nii nagu seda tegi üks vahva vuntsiga juht 30-datel oma politbüroo ja partei eest peetud kõnede ajal. Aeg on vast niipalju edasi läinud et vangilaagrisse sind ei saadeta - kaotad lihtsalt töö.
No esialgu veel lihtsalt ohumärgid…aga märgid siiski.
Progressiivid on tohmanid või siis teevad näo, et nad pole eales midagi pendli seadusest kuulnud, mis sätestab, et kui pendel jõuga ekstreemselt vasakule lükata, siis esimesel võimalusel lendab pendel paremale. Nii et kes tegi? Ise tegi!