Ise muidu küsisid ju viidet, kus on kirjas, et AI valetab?
Ma küll viidet ei pannud, aga lisasin Google AI vastuse …
Ise muidu küsisid ju viidet, kus on kirjas, et AI valetab?
Ma küll viidet ei pannud, aga lisasin Google AI vastuse …
sulle on neid vähemalt 3x postitatud, la***s
ei ole. Isegi põhikoolis õpetatakse mudilastele kuidas tuleb õigesti mingitele allikatele viidata…
Minneapolises oli möödunud nädalast kadunud mitu kodutut põlisameeriklast, kelle kohta oli viimane info, et ICE pidas nad kinni. Põlisrahvaste esindusorganisatsioonid on kadunuid taga otsinud. Associated Press teatab, et nad leiti lõpuks üles. ICE hoiab neid kinni Fort Snellingu kinnipidamisasutuses, mis asub teisel pool teed samanimelisest linnusest, mis praegu on muuseum, aga indiaani sõdade ajal töötas Sioux rahva koonduslaagrina.
Oglala Sioux põlisrahva esindajad nõuavad avalduses kinnipeetute viivitamatut vabastamist, sest USAga sõlmitud lepete kohaselt on Sioux rahva liikmed USA kodanikud. Neljast vabastati ainult üks. ICE hoiab ülejäänud kolme pantvangis, nõudes, et põlisrahva omavalitsus asuks ICE’iga koostööle. Põlisrahvaste omavalitsuslikud alad on eristaatuses territooriumid, kus ICE ei tohi põlisrahva esindajate loata isikuid kinni pidada.
Siinkohal palun maestro Sigakoeralt uut aariat, kuidas immigrandid rikuvad põliselanike elu.
Isonts. Et siis nõuad teistelt miskit 1-2-3-ja valmis lühinimekirja ICE-le lubatust esitamist ja kui sulle öeldakse, et äkki tood ise selle listi siis on teised idikad?
Sellist lühinimekirja lihtsalt ei eksisteeri. Eksisteerib kogum muutumises olevaid reegleid mis põhinevad ülalloetletud kohtu- ja õigusaktidel.
Su peas väljamõeldud 1-2-3 list on BS. Aga too see siia et saaksime naerda.
Miks mina pean teie toodetud jama tõestama hakkama?
Sest su väide on, et selline list eksisteerib. Sulle on toodud list aktidest millele see reeglite kogum toetub, a sul on mingi idee, et on olemas hea lühike kokkuvõttev 1-2-3 list. Too see siia, keegi teine su eest seda ei teha ei saa.
Mina ei ole midagi väitnud.
Chipchip esitas “listi” asjadest mida ICE tohib teha ja mida ei tohi.
Aga ta ilmselt mõtles selle “listi” ise välja
Mitu korda ülal nõudsid seda listi. Sa ei saand seda sest sellist ülimalt lihtsustatud asja ei eksisteeri.
Ma ei küsinud mingit “listi”. Ma palusin lisada “listile” viited ![]()
Kribasid ülal: “Kõik on mustvalgel ametlikul kanalil olemas.” On vä? Kus?
Just, kui on mustvalgel ametlikul kanalil olemas siis paluks sellisele kohale viidet. Ma ei ole väitnud et selline koht olemas n. Miks ma muidu viidet sellele sooviks?
Sa väitsid et selline koht eksisteerib. Kus?
Ei. Ma väidan, et sellist kohta ei ole olemas, kus on chpschip toodu “list” pärit on.
Kordan veelkord, et ta mõtles selle ise välja ilmselt
5h tagasi väitsid. Imo oled end auku kaevanud, aga jätka kaevamist, ehk leiad kulda.
Kui sa minu tekstist selliselt aru saad siis pean ütlema, et sa saad valesti aru.
Vbl ma ei väljendanud ennast piisavalt selgelt. Minu vabandused
Aga tahaks ikkagi näha viiteid sellel jura algallikatele, mida chichip tootis…
Pold jura, mh oli parim juhend käitumiseks ameeriklastele, mis arvestas ka kohtulahenditega, mis seal oluline.
Sedasi küll revolutsiooni ei tee, kui tehasetöölised sind pedo.iiliks kutsuvad! ![]()
Ei sind ega mitte kedagi teist ei huvitanud ükski indiaani kodutu enne seda, kui oli vaja valada krokodillipisaraid sellest, kui paha ICE on.
Ei sind ega mitte kedagi teist ei huvita need indiaani kodutud peale seda, kui lõpeb nende kasulikkus pisaraid rebiva propagandahala objektidena.
Ütlen ausalt et mind ei huvita isegi järele uurida, kui tõesed need väited on. Mõne kodutu vahelduseks sooja varjupaika paigutamine on mitte ainult triviaalne ja ebaoluline, vaid pigem tervitatav. Kui määratud summad toetusteks kulunud maksuraha poleks somaali ja teiste illegaalide poolt ära omastatud, siis oleks ehk indiaani kodututelgi parem elada.
Krokodillipisaraid kiskuvaid näiteid misiganes uppunud süüria poisi ja teab veel kelle näitel oleme palju näinud. Sorry, minu kehas ei jätku enam nii palju östrogeeni et ära unustada kui palju kahju ja kannatusi kolmanda maailma immigratsioon kõigile kaasa toob.