kes on karumõmm
"isonts"
kes on karumõmm
Üks ilge kapitalismiboomer, kes siin foorumis käib jutlustamas vabast turust ja muust sellisest tagurlikust
"isonts"
kes on karumõmm
Täiesti jube tüüp. Keskealine. Heteroseksuaalne. Karnivoorne. Kesise jumega globaalset keskmist arvestades.
"Draax""isonts"
kes on karumõmm
Üks ilge kapitalismiboomer, kes siin foorumis käib jutlustamas vabast turust ja muust sellisest tagurlikust
Kas mitte viimases podcastis ei kutsutud teda peamiseks investeerimisohvitseriks punase värava ettevõttest vms :)
No ma räägin. Täiesti jube tüüp. Ükskord olevat avalikult mingile sotsile, kes varamaksudest rääkis, lajatanud, et varamaksudest rääkigu äkki ikka need, kellel mingit vara ka on.
Salamisi räägitakse isegi antud kodaniku võimest põhikooli tasemel aritmeetikat teha ja ... mis veel hullem, rehkenduse tulemusi praktikas rakendada. Vanal Heal Keskajal oleks sellised, musta maagia harrastamise eest tuleriidale saadetud. Jube, kodanikud, lihsalt jube! Lisaks olla antud kodanik välja tulnud ketserliku väitega, et mingi väite tõesus või väärus ei sõltu sellest, kas seda ütleb välja Parem Inimene või niisama jeekim. Kuhu me sellistega küll jõuame? Trumpismi jõuame, vaat kuhu!
"svenkunsing""decibel"
... töö - soo kuivendamise.
Eelmisel korral jäid, jah, ju pooled lähisugulased veel täitsa kõrvale riigitüüri juurest. Sel korral saab parandada. Kui oranž endale putleri eeskujul kolmandat ametiaega kuidagi ei sebi, siis 2028 saavad amid endale ilmselt Ivanka näol esimese naispresidendi no ja siis ongi Barron juba 40.
USAs on alampiir 35.
"stagna"
Ei lähe ta kuhugi. Ta viina ei joo, suitsu ei tee, narkootikume ei tarvita niipalju nagu teada ja mis naistemees sa ikka veel väga oled 80-aastaselt. Võim on see ainus nauding peale maitsva toidu ja midagi peab ju inimesel olema, mis talle rõõmu teeb.
Kuid ma üldse ei üllatuks kui Vance tõepoolest kandideeriks 2028.a. vabariiklaste poolt presidendiks, juhul kui ta Trumpiga vahepeal tülli ei lähe. Asepresident on väga hea hüppelaud presidendiks. Truman, Nixon, Johnson, Ford, Biden on kõik olnud asepresidendid.
Fordi puhul tuleb nüüd täpsuse huvides märkida, et teda ei valinud rahvas ei asepresidendiks ega ka presidendiks ja presidendina valimistele minnes kaotas ta Carterile. Asepresident sai ta olla vaid 9 kuud. Mitte et mul ta vastu midagi oleks.
"Karum6mm""isonts"
kes on karumõmm
Täiesti jube tüüp. Keskealine. Heteroseksuaalne. Karnivoorne. Kesise jumega globaalset keskmist arvestades.
Ma lootsin, et keegi viskaks lingi, kus näeks seda kirjeldatud vestlust selle jubeda tüübiga
"Karum6mm""isonts"
kes on karumõmm
Karnivoor? Ma olen küll näinud dokumentaali mehest, kes ainult toorest lambalihast toitus, ags kahtlen, et Eestis mõni selline leidub.
"zuckerblaum"
Karnivoor? Ma olen küll näinud dokumentaali mehest, kes ainult toorest lambalihadt toitus, sgs kahtlen, et Eestis mõni selline leidub.
Ma pole küll Karumõmm, aga toorest veist söön hea meelega. Muidgi, ainult toorest veisest toitumisel jääb menüü veidi ühekülgseks.
"isonts"
Ma lootsin, et keegi viskaks lingi, kus näeks seda kirjeldatud vestlust selle jubeda tüübiga
Kuula viimast Muski ja Rogani podcasti, veits sarnane :D
"isonts""Karum6mm""isonts"kes on karumõmm
Sa ei taha seda lugeda.
Vanaema, Ausi ja Tervist Teile kuidagi vaikseks jäänud. Mine võta kinni kas umbjoobes võidu tähistamisel või masenduses oodates edasisi Kremli jutupunkte.
Aga hui snimi, trollid taastuvad kuni lõpuks hääbuvad.
"Murzilka"
Lihtsalt vahemärkusena: USA presidendivalimiste tulemused on Eesti ja Euroopa jaoks muidugi väga olulised. Eks lähitulevik näitab, millised saavad olema muutused ja millises suunas mõned meie jaoks olulised protsessid kulgema hakkavad. Samas pakun, et meie jaoks veelgi olulisemad saavad olema järgmise aasta septembris toimuvad Saksamaa Bundestagi valimised - ehk kes saab Olaf Scholtzi asemel Saksamaa järgmiseks kantsleriks. Tõenäoliselt mõjutab see valik nii Eestit kui Euroopat oluliselt rohkem kui eilsed USA presidendi valimised.
Offtopic, aga see eskaleerus nüüd küll kiiresti: Scholz andis rahandusministrile kinga, koalitsioon ragiseb.
Arvan, et see on positiivne Eesti jaoks olenemata mida arvamusliidrid ja delfi vahutavad. Euroopa peab hakkama oma raskust kandma, pole nad eriti kiirustanud midagi kaitsekulutuste tõstmisel. Onul on seekord ka päriselt võimu, sest nii ülemkohus, senat kui esindajatekoda on käes lisaks rahva meeletule toetusele.
"matis111"
Vanaema, Ausi ja Tervist Teile kuidagi vaikseks jäänud. Mine võta kinni kas umbjoobes võidu tähistamisel või masenduses oodates edasisi Kremli jutupunkte.
Minuga on kõik korras ja olen ka postitusi teinud. Erandkorras vastan matslikule idioodile, kes rõõmustab kurjategija valimise üle võimsaima riigi presidendiks. Tõenäosus, et Eesti on viie aasta pärast iseseisev riik kukkus märgatavalt.
Trump on Eestile positiivne? Päriselt räägid?
Ainus positiivne aspekt on see, et äkki ka Euroopas hakatakse aru saama, et kogu selle woke jura ja kommunismi jaoks puudub tegelikult demokraatlik mandaat ning tegu on väikese, aga valju vähemusega, kes on kogu seadusloome ja riigijuhtimise keeranud totaalselt üle võlli. Ja inimestel on pehmelt öeldes kopp ees.
Mina prognoosin, et ka Eestis teeb järgmistel valimistel tulemuse partei, kes lubab igasugustele Läänemetsadele, Peredele ja Võrklaevadele kõige tugevamalt jalaga p*rse anda. Sõltumata sellest, mis on selle partei välispoliitilised vaated või majandusprogramm. Keegi arvab, et Trump võitis enda geniaalse majandusplaani või strateegilise arengukava tõttu? Ei - Trump on Ameerika rahva statement. Ja kes kogu sellest ebastabiilsusest võidab? Loomulikult tiblastan, kus ESG aruannete asemel toodetakse praegu laskemoona ja pannakse kokku nimekirja, millises järjekorras meile Siberi tuusikuid jagama hakatakse.
Hetkel on kahjuks tagumine aeg munad pihku võtta ja riigijuhtidele selgeks teha, et praegu liigume sellisel p*rsekursil, et varsti ei ole meil enam enda riiki. Ja see mandaat on saadud ainult läbi selle, et riigijuhtimine on muudetud nii tülgastavaks, et ükski ajudega inimene sinna enam vabatahlikult ei roni. Valimiskasti ees kirjutad väriseva käega nime, kus collateral damage Eesti riigile tundub minimaalne. Ja siis selgub ka suht ruttu, et valimisprogrammil pole mitte midagi ühist poliitikaga, mida tegelikult ajama hakatakse.
Ainus positiivne aspekt on see, et äkki ka Euroopas hakatakse aru saama, et kogu selle woke jura ja kommunismi jaoks puudub tegelikult demokraatlik mandaat ning tegu on väikese, aga valju vähemusega, kes on kogu seadusloome ja riigijuhtimise keeranud totaalselt üle võlli. Ja inimestel on pehmelt öeldes kopp ees.
Mina prognoosin, et ka Eestis teeb järgmistel valimistel tulemuse partei, kes lubab igasugustele Läänemetsadele, Peredele ja Võrklaevadele kõige tugevamalt jalaga p*rse anda. Sõltumata sellest, mis on selle partei välispoliitilised vaated või majandusprogramm. Keegi arvab, et Trump võitis enda geniaalse majandusplaani või strateegilise arengukava tõttu? Ei - Trump on Ameerika rahva statement. Ja kes kogu sellest ebastabiilsusest võidab? Loomulikult tiblastan, kus ESG aruannete asemel toodetakse praegu laskemoona ja pannakse kokku nimekirja, millises järjekorras meile Siberi tuusikuid jagama hakatakse.
Hetkel on kahjuks tagumine aeg munad pihku võtta ja riigijuhtidele selgeks teha, et praegu liigume sellisel p*rsekursil, et varsti ei ole meil enam enda riiki. Ja see mandaat on saadud ainult läbi selle, et riigijuhtimine on muudetud nii tülgastavaks, et ükski ajudega inimene sinna enam vabatahlikult ei roni. Valimiskasti ees kirjutad väriseva käega nime, kus collateral damage Eesti riigile tundub minimaalne. Ja siis selgub ka suht ruttu, et valimisprogrammil pole mitte midagi ühist poliitikaga, mida tegelikult ajama hakatakse.
"matis111"
Need kaks teist kretiini on vist bännitud. Aga Vanaema puhul ei saa üldse ma aru, mis sa vingud siin.
Ta on väga selgelt väljendanud, et ei usalda Ukraina puhul Zelenski/Jermaki valitsust ja kritiseerib seda tõesti igal võimalusel, mis võib kohati tüütu olla, aga samas pole temas raasugi tiblameelsust mu arust, erinevalt mitmest räuskavast trumpistist siin.
"Reinumag""Murzilka"
Lihtsalt vahemärkusena: USA presidendivalimiste tulemused on Eesti ja Euroopa jaoks muidugi väga olulised. Eks lähitulevik näitab, millised saavad olema muutused ja millises suunas mõned meie jaoks olulised protsessid kulgema hakkavad. Samas pakun, et meie jaoks veelgi olulisemad saavad olema järgmise aasta septembris toimuvad Saksamaa Bundestagi valimised - ehk kes saab Olaf Scholtzi asemel Saksamaa järgmiseks kantsleriks. Tõenäoliselt mõjutab see valik nii Eestit kui Euroopat oluliselt rohkem kui eilsed USA presidendi valimised.
Offtopic, aga see eskaleerus nüüd küll kiiresti: Scholz andis rahandusministrile kinga, koalitsioon ragiseb.
Ma kinnitan, et ei oma absoluutselt mitte mingisuguseid ettenägemisvõimeid :) Aga tõesti, nagu kasutaja Reinumagi poolt viidatud artiklis kirjas, võib juhtuda, et Saksamaa valitsuses toimunud arengute tõttu toimuvad Bundestagi erakorralised valmised nüüd juba tunduvalt varem kui järgmise aasta septembris.