kui kõik on nii valesti siis miks sa iseennast ei paku?
tundud olema siin foorumis asjalik, töökas, toimekas ja tark.
ütle oma nimi ja ma kohe kov valimistel hääletan su poolt.
kui kõik on nii valesti siis miks sa iseennast ei paku?
tundud olema siin foorumis asjalik, töökas, toimekas ja tark.
ütle oma nimi ja ma kohe kov valimistel hääletan su poolt.
oot , kui ta seda kõike ei ole, siis milleks ta seal üldse on? Loomulikult oma silmas pinda ei märgata, soovitan täiskasvanuks enne saada kui suumulgu lahti teeme , eks?
otsi ta ametijuhend üless ja sealt saad lugeda, mis on tema ametikoha eesmärk ja tegevuse vabadus/piiratus. ilmselt sa seda siiani ei ole teinud ja seetõttu ongi mingi äraspidine arusaam.
lihtsalt mainin, et EL välisesindaja ei ole sama, mis NLKP peasekretär.
kui sa oma silmas pinda ei märka, siis on tõesti kehvasti. mine vaata peeglist, silmad on üldiselt suumulgus üleval pool, ilmselt ka sul.
Trump teab väga hästi, et Putini mõned sõbrad (samasugused Kremli agendid nagu ta ise) ei lõpeta Vene nafta ostmist.
Seega on kogu ta ähvardus tühjaks susisev õhupall. Aga küll on kõva mees, küll ikka ähvardas!
EL võimuses on sundida kõiki oma liikmeid, et need lõpetaksid Venemaa nafta ostmise.
Kusjuures ilma merepiirita riikide puhul on asi ju eriti lihtne.
Kusjuures EL saaks üsna lihtsalt ka Ukraina üksi hambuni relvastada ja kiirele võidule viia. Sõda kestab juba aastaid ja ka jääb kestma ettenähtavas tulevikus, seega ei kehti ka argument nagu poleks aega oma sõjatööstuse võimsust arendada jms.
Ehk siis täiesti selge on, et enamuses EL-s “on oma idaveod ikka kõige lähemad”.
Reaalselt oli see meeleavaldus palju suurem kui massimeedia videod näitavad - philine toimumiskoht oli ju Whitehall (tänav Westminsteri ja Trafalgari vahel, mis läheb valitsuse hoonetest mööda). Pildil olev ümmargune maja on üldse teiselpool jõge olev kino BFI IMAX , mis asub Waterloo jaama ees. (Korduvalt contractorina külastatud piirkond.)
Enamus massimeediat näitab aga üldse pisikähmlusi protestijate ja Whitehalli keskele politsei poolt toodud “vastuprotestijate” vahel, üritades jätta muljet nagu oleks osalenud vaid mõnisada inimest. Lisaks üritas politsei takistada inimeste juurdetulemist (ilma nähtava põhjuseta), mis samuti tekitas kähmlusi ja politseiahelikest läbimurdeid terves kesklinna piirkonnas.
Näiteks - enamus UK väljaandeid käsitleb meeleavaldust “politsei ründamise” võtmes, otsing “london protests” tulemus hetkel:
Tegelikult ei saa EL sundida ühtegi iseseisvat riiki mitte millekski. Saab ähvardada eurotoetuste äravõtmisega ja selle peale Ungari vetostab mõne abipaketti ja algab lihtsalt lehmakauplemine.
Orbani võim sõltub odavast vene naftast ja gaasist, niiet ei, kuni võimul on Orban ja Fico ei lõpeta nad vene nafta ostmist.
Nii ongi, et ei peagi tema asi olema ja mina seda ei väitnudki. Minu vastus oli alltoodud kommentaarile. See on minu konstateering, et tema käitumine on kasulik venemaale.
Sa siis kaudselt heidad talle ette, et ta käitub nii nagu Venemaale kasulik?
Ma ei saa aru, et palju see Eesti meedia peaks teises riigis toimunud meeleavaldust käsitlema, et sa rahul oleks?
https://www.err.ee/1609799454/londonis-osales-sisserande-vastasel-meeleavaldusel-ule-100-000-inimese
Enne seda kajastati viimati Londoni meeleavaldust vist 2023, st see ei ole meil mingi igapäevane uudisteema, mis inimestele huvi pakuks.
Kas UK meedia peab Eesti meeleavaldusi ka kajastama?
Siin pole isegi mingit vandenõud. ÜRO ränderaamistikus on punkt sees, mis juhtub kui mõni meediaväljaanne liiga palju plõksib.
Kõik vast mäletavad veel kuidas Sven Mikser oma sooja töökoha nimel valetas kõikidele eestlastele, et Eestil ei teki kohustust mitte millekski selle ränderaamistikuga. Esimesed sõnad sellel pildil “Pühendume sellele (We commit)”. AI vastas : ÜRO ja EL ametlikes tõlgetes kasutatakse „kohustume“