Disko pole oluline, punk on põhiline

Notton niikuinii on tulemuseks tsheburekk.
Vihased, tegelased sünteetilist konservi tegemas, http://www.youtube.com/watch?v=RD4uRo7RVL8&feature=related .

Minuarust siiski on mingit sülti kägistada suhteliselt lihtsam kui midagi sellist teha.

Karum6mmile ja teistele progesõpradele Eesti noort amatöörproge:
http://www.youtube.com/watch?v=tj38ZKqPgJQ
mykoloog, you made my day, misse on?

Google ja ruumi sisekujundus annavad vaid vihjeid Elleri muusikakoolile.
mykoloog

U made my day too. Ma ei teadnudki, et keegi veel eestis proget viljeleb.
/me on paadunud Meie / Noor Eesti f2nn...
Ei tea bandist rohkem midagi, aga tundub et nii uus band et pole esialgu nimegi veel. Lingi leidsin rada7 foorumist.
See on rohkem kui hea muusika, see on lausa meistriteos. Ma väga loodan, et nad jätkavad oma koosseisuga. Selline värkse hõng hõljumas. Lausa tunda, et lisaks muusikaarmastusele on nad seda õppinud.
mykoloog, ma tunnen end sinu ees võlglasena.
Mykoloog, tuhat tänu - see on midagi tõeliselt ilusat! Palun, palun pange veel selliseid viiteid kui kellegile ette satub jääma.

Pokergesicht
Edastasin selle mykoloogi poolt siia postetud viimase aja parima lingi ühele tõelisele kohalikule endisest profist progesaurusele. Lausa põnev on, mis saurus vastab - kas saab ka puuga pähe... :-D

Kui antud kollektiiv peaks tahtma plaadistada, siis mina olen valmis suisa natukene rahaliselt toetama. What about you guys?
Üleeile käisin, nagu üks vaene üliõpilane Taanis ikka, elektromuusika isa Jean Michel Jarre lava maha võtmas ja sain tasuta kontserdi veel pealekauba. Väga kõva vend on, soovitan kuulata! Lavashow jättis muidugi parima mulje - nagu oleks 2 tundi keset kõige julmemat star warsi stseeni viibinud.
Progesauruse kommentaar "Lindude siristamisele" oli erakordselt positiivne. Samas esitas ta väite, et kõik ei olevat veel kadunud ka sellepärast, et Tartu Levimuusikapäevadel olla esinenud kollektiiv nimega Contus Firmus. Kui kellelgi neist infot on, jagage...
Eile, ETV2 peal, lasti kõik erulood ära. Oli tore eurotümpsu ülevaade, kuni viimase looni. Patricia Kaas Et S'Il Fallait Le Faire. See oli kui teerull, mis minust üle sõitis. Sellist jõudu ja esitlust poleks oodanud. See eristus täiesti kogu massist ning näitas ilmselget ülemvõimu. Igati väärikas lõpulugu. Isegi tekkis sisimas lootus, et äkki sellise esitlusega see lugu võidab võistluse.

Asi on just esitluses, sest see ja see versioon ei tekitanud sellist "teerulli all" tunnet.

P.S.
Ei soovi jutulõime eurvisiooni läbuks muutumist.
On selline asi nagu Giuseppe Perverdi Big Band ja saidilt hakkab jooksma lugu "Töö" uue töönädala alguse puhul.
Juhtus suur õnnetus minu kui vana rahvatantsukala jaoks. Sel suvel Üldtantsupeol kasutaja marct ei osale kuna tema tantsurühm ei osutunud väljavalituks.
marct, valiku teeme me ise. Sellega, kui palju teeme tööd, mida püüame saavutada, kuhu jõuda. Fännan täiega isetegevust, mis võimaldab eneseteostust. Rahvusüritustele pääsemiseks on nõuded.
Olen siiani kahevahel, kas peaks hinnatama rohkem pühendumist või hurraa-entusiasmi

diskleimer: sponsoreeritud ning hästi esindatud tiim "Üldlaulupeol"
Soovin sulle õnne, Notton. Sponsoreerumisel on Laulu- Ja Tantsupeo kontekstis kaugeltki mitte esmajärguline osa. Tähtsaim ongi see üritus ja sellest osasaamine põhiliseim. See ilmselt ongi just see asi, mis on hoidnud selle traditsiooni nii pikalt, olenemata sellest kui sita iseloomuga rahvus eestlased siiski on. Tegelikult olen alati osalenud nii Tantsu- kui Laulupeol alates 1985.aastast. Üks on enne selle suve oma vahele jäänud ja see oli 1990 kui teenisin ennastunustavalt vene kroonut.
Laulukooris pole aega olnud käia, kuid kui jonn mind tabab, et igal juhul sinna pääseda, siis minu häälega meha läheb ilmselt paljudes laulukoorides hoobilt loosi :)
marct, kohtudes Sinuga võtan teretades mütsi maha, aga "life is a bitch", olen täiesti kindel, et saad aru.
Mulle tundub, et peaksin su soovi natukene kegemaks muutma. Et saaksid minule eelpoolkirjeldatud žesti teha, tuleks sul esmalt mind ära tunda. Ma ei tea, kui tihe laulupeolkäija sa oled, kuid tegelikult on seal nii, et ainus koht laulupeol, kus ei karjuta hurraa ega "autor välja" värki, on pärast Eesti Vabariigi hümni peo alguses. See tähendab seda, et sul tuleks kogu oma tähelepanu koondada sellile, kes hoolimata etiketist laulukaare all "hurraa" pärast hümni lõugab. See olengi mina, kahekesi koos 5 pindi Alexandri õllega. Trügi aga minu juurde ja võta müts maha. :)