on jälle enimkaubeldute esikohal. Huvitav oleks teada, millise osa LHV DNDN käibest moodustas ost, millise müük. Nime taha võiks tekitada veel ühe veeru: %müük näiteks. Praegu on kaks võimalust: kasumivõtmine kauplejate poolt või ostmine FDA positiivse otsuse lootuses. Mida mina peaks tegema? Kui eelnimetatud %müük oleks näiteks 10, siis oleks pilt selge minu jaoks, sest LHV-inimeste käitumine on suuna andmisel vist usaldusväärsem kui mingi UBS klouni oma. Tõsi ta on, et Pro-s on DNDN investeerimissoovitusena olemas, kuid see ei tähenda, et sellega kaubelda ei võiks.Müügi% osa käibest enimkaubeldud aktsiate kohta võiks ju Pro all kättesaadav olla?Tehniliselt ei tohiks see keerukas olla.
Tehniliselt ilmselt jah mitte aga kas sellest ka abi oleks on iseasi.
Tegelikult soovid Sa ju, et öelge kuhu ma peaksin investeerima, et hästi palju pappi teenida.
Kui keegi seda ilmeksimatult teaks siis ta ilmselt laenaks kõik pangad tühjaks ja topiks kogu papi sinna.
Küsi parem kohe otse ega kellelgi ülearust raha ei ole, palju lihtsam.
(muuseas kui ma ei eksi siis selle nimeline foorum on juba olemas)
Tegelikult soovid Sa ju, et öelge kuhu ma peaksin investeerima, et hästi palju pappi teenida.
Kui keegi seda ilmeksimatult teaks siis ta ilmselt laenaks kõik pangad tühjaks ja topiks kogu papi sinna.
Küsi parem kohe otse ega kellelgi ülearust raha ei ole, palju lihtsam.
(muuseas kui ma ei eksi siis selle nimeline foorum on juba olemas)
Lodu, müükide hulgas ka lühikeseks müük, seega ei pruugi soovitud andmed eriti aidata.
Vahet pole, müük ja lühikeseks müük näitavad ikka ühte suunda. Need võiks siis müügi all koos olla. Samuti nagu ost ja lühikese positsiooni tagasiostki. Nii et minule isiklikult oleks müügi% veerust abi küll. Nüüd ei teagi, kas jääb jälle 5.5 juurde hallitama.
Lahendan küsimusi nii: löön raamatuga laual askeldanud kärbse laiaks. Ost on siis, kui kärbselaip jääb raamatu külge.
Lahendan küsimusi nii: löön raamatuga laual askeldanud kärbse laiaks. Ost on siis, kui kärbselaip jääb raamatu külge.
Supper!
DNDN puhul on küsimus selles, kas hüpata rongile või mitte. See, mida ta praegu teeb on pinnavirvendus. Kauplemiseks ( 3-4 kuud )vaevalt kõlbab, sest hind liigub peamiselt ja järsult uudiste peale.
Praegu arvab juhtkond, et saavad FDA poolt heakskiidu. Tõde selgub hiljem ja siis ei ole enam tõusud/langused 10-15% vaid mitmekortsed.
Praegu arvab juhtkond, et saavad FDA poolt heakskiidu. Tõde selgub hiljem ja siis ei ole enam tõusud/langused 10-15% vaid mitmekortsed.
DNDN
Mhh, mis nüüd? Eelturul -0.45$
Mhh, mis nüüd? Eelturul -0.45$
False trades.
sB
sB
Keegi sai õnnelikuks ja vastupidi
OK!
aga volüüm oli päris suur
kas see võib olla ka varem kokku lepitud tehing ?
kas see võib olla ka varem kokku lepitud tehing ?
4000 aktsiat vs 1 mln keskmiselt.
ühe tehinguga?
l6petage nyyd see jama :)
sB
sB
Aga keegi soetas eile 3600 JAN10.0 calli. Kas see on mingi näitaja või ei?
To velvo: Aga mis sa ise teeks nende killukeste valguses, mis siin foorumites DNDN'i kohta on käinud?
Tegelikult, kui teemat alustasin, ei huvitanud mind DNDN eriti rohkem kui muud. Point oli muus-LHV enimkaubeldud aktsiate kohta tekitada lisaveerg, kus oleks näha müügi% (see oleks siis lühikeseks müük ja muidu müük koos).
Kellele huvi pakub, siis vaadake eilset DNDN graafikut kella 6:40-6:55 vahel (ET). Tehinguid tehti nii $7.87ga kui ka $6.32ga...
Ameerika magede pohjustajaks Isand Cramer, kes DNDN suhtes negatiivne:)
Ise ostsin natuke juurde $6.42 pealt.
Ameerika magede pohjustajaks Isand Cramer, kes DNDN suhtes negatiivne:)
Ise ostsin natuke juurde $6.42 pealt.
Huvitav,yahoo järgi day,s range 6.52-6.79
pööra tähelepanu kellaajale.