Tere sõbrad.
Kas keegi saab aidata…
Mul oli eile probleemid optsiooni orderitega.
Ma tean, et optsiooni hinnasamm üle 3$ on 10centi, ja kuni 3$ on 5centi.
Ma tahtsin osta ühe odava optsiooni hinnaga 0,65, ja ta DATEK kirjutas mulle – (invalid fraction). Siis ma proovisin nägu oli panna 5/8 siis ta ei lubanud mulle panna orderit – ( Rejected ).
MIDA TEHA???
Aitah.
Võibolla asi selles, et ameeriklased kasutavad kymnendkohtade eraldamiseks "." (st 0.65)?
kas Sa kirjutasid ka Datekis 0,65 nagu oma siinses postituses või ikka 0.65 ?
sC
sC
Ma panin 0.65 ja 0,65; 65/100; .65; ja veel
Teen ka ise Datekis optsiooni tehinguid ja kasutan alati "," asemel "." komakohtade määramiseks. Senini pole mul küll probleeme olnud.
Esmaspäeval ei saanud ühtegi normaalset orderit teha, nüüd on kõik korras.
Kuid, kui kasutan ``,``, siis datek kirjutab --(Sorry we cannot accept your order. Please enter: Price information)
Kuid, kui kasutan ``,``, siis datek kirjutab --(Sorry we cannot accept your order. Please enter: Price information)
to illimar:
kuidas rahastasid Datekis oma investeerimiskontot?
Kas keegi oskab nõu anda, kuidas saada Datekis Level II ja kõrgemat. Suhtlemisel Dateki inimestega pole konkreetset vastust saanud. Kas Level pannakse paika ainult registreerumisel esitatud andmete järgi või on seda võimalik hiljem kuidagi muuta?
Kuidas datekisse raha ülekandmine käib andke algajale nõu? Kas neti pangast on võimalik seda teostada ja kui kaua see aega võtab?
Datekist saad setingutest endale level II peale lylitada. Maksab 9.99 kuu. Kui arve väärtus on yle
20000-de ja teed yle 20 tehingu kuus saad Level II
tasuta, kuni 3 korraga.
Rahastada on vist mõtekas tehes ylekanne(wire),
3 päeva pärast on rahad kohal.
20000-de ja teed yle 20 tehingu kuus saad Level II
tasuta, kuni 3 korraga.
Rahastada on vist mõtekas tehes ylekanne(wire),
3 päeva pärast on rahad kohal.
Interneti vahendusel saad ka, uuri järgi õige konto, tsekikontost on see erinev.
Vajaliku kontonumbri ja muude vidinate teadasaamiseks vaata siin asuvat lehekülge.
Otsi lehelt üles koht, kus kirjas "To Wire Funds To Your Datek Online Account".
Raha kohalejõudmine võtab umbes 2-3 päeva.
Otsi lehelt üles koht, kus kirjas "To Wire Funds To Your Datek Online Account".
Raha kohalejõudmine võtab umbes 2-3 päeva.
Küsimus sellidele, kes teevad tehinguid läbi DATEK Online'i. Kas see, mis nad välja lubavad: "If your marketable online order takes longer than 60 seconds to execute, it's commission-free" ka tegelikult toimib? Ja kui tõesti, siis huvitav kui palju on neil inimesi seal täitmas klientide ordereid üle kogu ilma...
See 60 sekundi jutt on tõsi. Kord juhtus ühe market orderiga selline äpardus, et see võttis aega üle 5 minuti, order küll täitus, aga hinnaga,
millega ma poleks enam ostnud. Sellest ajast kasutan vaid limit orderit ja isegi need on olnud tasuta, kui tehing vahest põhjuseta venib.
Üldiselt olen aga Datekiga viimasel ajal rahul
ja tehingud täituvad üldjuhul kuni 5 sekundiga,
kui hind sobib.
millega ma poleks enam ostnud. Sellest ajast kasutan vaid limit orderit ja isegi need on olnud tasuta, kui tehing vahest põhjuseta venib.
Üldiselt olen aga Datekiga viimasel ajal rahul
ja tehingud täituvad üldjuhul kuni 5 sekundiga,
kui hind sobib.
Albert, kas sa rääkisid Streamer Level II-st? Minu teada peaks see täiesti tasuta saadaval olema, kui ära registreeruda.
Ise pidasin silmas optsioonidega kauplemise Leveleid, mida on tervenisti 5. Äkki teab keegi ka nendest?
Ise pidasin silmas optsioonidega kauplemise Leveleid, mida on tervenisti 5. Äkki teab keegi ka nendest?
Optsioonidega pole ma veel tegelnud, pidasin silmas ikka streamer level II-te
Küsimus järgmine: teie, kes te kauplete USAs läbi Dateki, kas saite ka postiga sellise vormi kui '1042-S' - Foreign Person's U.S. Source Income Subject to Withholding? Mida sellega teha ja kas keegi on seda juba ka täitnud?
Kuidas Real Tick 7.5 käima saada palun? Pakub mingi "permission URL problem " ja siis hakkavad sekundid jooksma kuni SHUT DOWN. Tahab ta mingit regstreerimistasu või?
Endal oli ka jama selle 7.5ga ja saatsin perse, 7.4 is as good.
mul win xp professional jamab sellega, samas 98 all töötab kyll.
sul brokeril tech supporti pole?
mul win xp professional jamab sellega, samas 98 all töötab kyll.
sul brokeril tech supporti pole?
Mul ka XP professional.Kas "medved trackerit" oled kasut.
Tech support pole. No kust sa selle 7.4 said. Google küll ei paku konkreetselt!