Soovisin endale ET ADSL-i ühendust. Teades et ET-l võtab iga asi natuke rohkem aega kui teistel, võtsin nendega ühendust juba nädal aega enne oktoobri algust. No helistasidki oktoobri alguses tagasi ja lubasid kuu aja jooksul tegelema hakata.
Head mehed, kes lubavadki.
Sõber rääkis kuidas tema sai Comtrade-i ühenduse: ühel päeval esitas tellimuse ja järgmisel päeval pandi kaabelmodem paika.
PS! Ei kirjutanud seda lugu Comtrade’i tellimusel
Comtrade on ju kuradi vähestes kohtades. Ja kui ela suures majas saja korteriga, ei taheta sulle seda panna. Mina näiteks elan kümne korteriga majas STV kablaga...ei usu et Comtrade kunagi sinna midagi sättima hakkab. Lubavad, et kunagi tulevikus.
Lasin endale Comtrade ühenduse paigaldada ja siiani kõik väga ilus. ET ADSL-i kohta olen enamuses koledaid sõnu kuulnud. Monopolist ei paista suutvat avaneva turu puhul käituda.
Comtrade probleemiks vaid leviala, seega need kellel ühendus majas - consider yourself lucky.
Comtrade probleemiks vaid leviala, seega need kellel ühendus majas - consider yourself lucky.
Comtrade suurim viga on hoopis see, et nad ei viitsi endale reklaami teha. Usun, et kodukasutajaid oleks murdu. Ilmselt ei taha nad raha saada!
No ju siis on tahtjaid murdu. Ka mina tellisin 1. oktoobril ET-lt ADSL-i ning lubati 3 päeva pärast ühendust vótta. Arvasin, et siis on 18 sendi maksmine minuti eest läbi. Aga praegu tundub, et tahetakse tarbijalt vótta mis vótta annab - 18 senti minuti eest ning alles pärast seda liitumistasu ja igakuine maks. 1. jaanuaril 2001 kui ilmselt ADSL paigaltatud saab, langeb kóneminuti hind endistele tasemetele tagasi - müts pähe tómmatud aga internetita ei ela.
to Velikij: nii palju kui aru sain oli ka Comtrade järjekord üsnagi pikk, kuid reageeriti väga efektiivselt.
Seega milleks reklaamida kui saba taga. Samuti pole Comtrade puhul ilmselt kasutada sellist raha reklaamile, nagu on seda monopoolsete aastate jooksul rahvalt nöörinud ET-l.
Aga kui juba suhteliselt väikese ADSL projekti puhul ET nii abitult reageerib, siis jään mõnuga ootama konkurentsi kõne-turul.
ETL stock sügisel 2001 @ 45 eek??
Seega milleks reklaamida kui saba taga. Samuti pole Comtrade puhul ilmselt kasutada sellist raha reklaamile, nagu on seda monopoolsete aastate jooksul rahvalt nöörinud ET-l.
Aga kui juba suhteliselt väikese ADSL projekti puhul ET nii abitult reageerib, siis jään mõnuga ootama konkurentsi kõne-turul.
ETL stock sügisel 2001 @ 45 eek??
kas see peab nüüd nägemus õigest hinnast olema või?...siis sooviks mudelit näha ka kuidas see täpselt tuleb...või on selline puhtemotsionaalne target rohkem?
Elan kesklinnas ja oman STV kaablit, kuid ikkagi ei ulatu Comtrade'i haare minuni. Kahju. Pean vist paraku ET ADSLi hankimise kadalipu läbima.
No mida me räägime püsiühendusest?????
Kolisin, mõtlesin ok! Võtan ISDN-i. Tegelikkuses oli aga hoopis nii, et selle õnnetu ISDNi sain ainult tänu sellele, et tunnen ET kodanikke-juhatajaid.
Seega - tahad miskit ETelefonist peavad sul seal tuttavad olema! Nii, et ei ole midagi eriti muutunud viimase paarikümne aasta jooksul.
Kolisin, mõtlesin ok! Võtan ISDN-i. Tegelikkuses oli aga hoopis nii, et selle õnnetu ISDNi sain ainult tänu sellele, et tunnen ET kodanikke-juhatajaid.
Seega - tahad miskit ETelefonist peavad sul seal tuttavad olema! Nii, et ei ole midagi eriti muutunud viimase paarikümne aasta jooksul.
To TNT: Minule tuli kuskil kolm-neli aastat tagasi lasnamaele koju ET ISDN'i reklaam. Motlesin, et tore ja läksin siis ISDN'i kysima. ET aga vastas, et ISDN'i saab ainult kesklinna (Endla tn.) piirkonnas ja käskis korteri ära vahetada. Ei tea, millise kinnisvaramaakleriga nad kokku mängisid :)
Kui keegi ytleb, kuidas saab ET kaugekõnede minutihindu ette teada? See paistab nende suurim saladus olevat, sest mottelaad tundub selline olevat, et ennem helistad ja kyll me pärast sinu arvele vaatame, mis summa kirjutame.
Veiko
Kui keegi ytleb, kuidas saab ET kaugekõnede minutihindu ette teada? See paistab nende suurim saladus olevat, sest mottelaad tundub selline olevat, et ennem helistad ja kyll me pärast sinu arvele vaatame, mis summa kirjutame.
Veiko
huvitav - mina tahtsin pysiyhendust kesklinna, telemaja vastas asuvasse majja. kysisin siit ja sealt, comtradest ja ETst.
Lõpuks valisin ET ADSL plus-paketi ning nagu lubvatud - kahe nädalaga oli yhendus yleval. praegu - kuu-poolteist hiljem toimib kõik suurepäraselt ning ma ei näe põhjust ET sarjata.
väga hea teenus on.
Lõpuks valisin ET ADSL plus-paketi ning nagu lubvatud - kahe nädalaga oli yhendus yleval. praegu - kuu-poolteist hiljem toimib kõik suurepäraselt ning ma ei näe põhjust ET sarjata.
väga hea teenus on.
Elan Ida-Virumaal ja siin pole kumbagi. Comtrade vaevalt siia jõuab - nii et täielik pidur (Tallinnas võibolla mitte aga mujal küll) ET vähemalt lubab midagi, kuigi sedagi alles aasta lõpuks (ADSL). Nii et ei saa öelda et ET pidurdaks kuigi natuke kiiremini võiks see asjaajamine küll sel firmas käia.
A jah ISDN saamiseks läks aega terve aasta avalduse esitamise kuupäevast.
A jah ISDN saamiseks läks aega terve aasta avalduse esitamise kuupäevast.
www.cindi.ee/pidur.jpg
pildi "autor" on minu abikaasa :))
pildi "autor" on minu abikaasa :))
Jep , ei jõua see Comtrade Nõmmelegi. ET läbi suure rabelemise jõudis.
Teemaasetus peaks olema:
Wire - pidur; wireless - gaas
Asi ei lahene enne, kuni tuleb kiire wireless andmeside. Kes neid traate igale poole jõuab vedada.
Seal kus mina elan, pole isegi paari aasta jooksul ET traate oodata.
Wire - pidur; wireless - gaas
Asi ei lahene enne, kuni tuleb kiire wireless andmeside. Kes neid traate igale poole jõuab vedada.
Seal kus mina elan, pole isegi paari aasta jooksul ET traate oodata.
Kallele:
Kas elekter on?
Kui on, oota abi Eesti Energialt. Lähematel aastatel jõuab internet kodutarbijateni ka mööda elektrijuhtmeid.
Kas elekter on?
Kui on, oota abi Eesti Energialt. Lähematel aastatel jõuab internet kodutarbijateni ka mööda elektrijuhtmeid.
Graafik:
Elekter tänu Hrustsovi programmidele on.
Kuna tegemist on aga vahelduvpingega selle sõna kõige otsesemas tähenduses, siis ma jään äärmiselt suure huviga ootama, milline saab olema sama kanalit pidi pakutav internetiühendus. Võibolla peaks tööstusvoolu kaablit kasutama??
Elekter tänu Hrustsovi programmidele on.
Kuna tegemist on aga vahelduvpingega selle sõna kõige otsesemas tähenduses, siis ma jään äärmiselt suure huviga ootama, milline saab olema sama kanalit pidi pakutav internetiühendus. Võibolla peaks tööstusvoolu kaablit kasutama??
Kalle: Wireless side tahab teatavasti raadiokanaleid, kiire wireless side tahab rohkem raadiokanaleid. Raadiokanalid on aga piiratud loodusressurss. Niisiis wireless ei aita seda mure lahendada.
Andmeedastusmahtude suurendamiseks on kaks põhimõtteliselt erinevat meetodit -- kas lisada kanaleid või tõsta kanalite efektiivsust. Wired maailma sidekiiruste tõus 10 aasta taguselt 2400 baudilt tänaste megabittideni sekundis ei ole sugugi saavutatud ainult suurema hulga juhtmetega :-).