Vabandan, ma kogust ei pannud tähele...200k€ ma invictuse eest lubada ei saa jah :)
Siin tuleb vist hollandi oksjon teha ja kõigi ostuhuvi hinnaga kokku koguda või müüa bidi kõigepealt 2000, siis 1500 jne :) Investor Toomas oli ka varemalt huvitatud neist.
Nii on - aktsia hind 2000 eur ning pooliku sarvega ükssarvik olemas. Samas siin leht-kaks tagasi arvutati aktsia hinnaks vist 6000 eur vms, seega oleks isegi päris hästi saadud. Firma ise kindlasti hea ja lausa eeskuju - teinekord võivad aga ka väga head asjad liiga palju maksta. Ei teagi, kas siit ostmine oleks praegu kasvu panustamine või gamble ülevõtule.
Maaltmees Müügisoov täiesti olemas. Seepärast ootan ka konkreetseid pakkumisi. Suhtun lugupidavalt teie kõigi aega ega soovi seda siin asjatult kulutada.
Kui nii, siis ole hea, tee mingi avatud Google spreadsheet kuhu igaüks saab märkida enda hinna ja koguse. Vastasel korral on võimatu pidada järge kes ja kui palju on aktsiaid juba ära ostnud.
Ca 700-900 vahel huvi ning võiks kõik osta kui siin himuramaid soovijaid ei leidu. Kui keegi pakub tõsiselt 2k siis ma ei kõhkleks müümast. Võid muidugi Müürile pakkuda, kui õigesti meeles siis ta ei soovinud enda omi isegi 3k müüa (rohkem kui 1tk ÄP-le) seega ilmselt sooviks selle hinnaga pigem juurde osta :)
Maaltmees Müügisoov täiesti olemas. Seepärast ootan ka konkreetseid pakkumisi. Suhtun lugupidavalt teie kõigi aega ega soovi seda siin asjatult kulutada.
Kui nii, siis ole hea, tee mingi avatud Google spreadsheet kuhu igaüks saab märkida enda hinna ja koguse. Vastasel korral on võimatu pidada järge kes ja kui palju on aktsiaid juba ära ostnud.
Ära muretse "momentum", jäta järje pidamine minu hooleks.
Maaltmees Ok. Teeme siis nii, et miinimumkogus tehingu kohta on 10 aktsiat. Nüüd siis hinnast - kas 2000€/aktsia juures on kaasamängijaid?
Minu soovitus - kehtesta hinnavahemik milles sa nõus oled müüma (nt 1500-2000). Kõik soovijad võivad teha pakkumise selles vahemikus min 10 aktsiale. Kui pakkumised on tehtud võtad kõrgemad pakkumised mis katavad 100 aktsiat ja arvutad sealt keskmise hinna. Selle hinnaga saavadki need pakkujad osta. Nii ei tunne ükski investor, et teda tüssatakse ja julgeb pakkuda maksimaalset hinda.
Edastan igaks juhuks veelkord kokkuvõtliku info minu pakkumise kohta, et kellelgi midagi segaseks ei jääks. - Müügiks on 100 Cleveroni aktsiat - Miinimumkogus tehingu kohta on 10 aktsiat - Müügihinna vahemik 1500 € - 2000 € aktsia kohta - Müügihind selgub siin foorumis pakkumiste käigus
Palun neil, kellele eelpool toodud tingimused on vastuvõetavad, lisada ostusoovile ka oma meiliaadress, et saaksin vajadusel ühendust võtta. "Shooter", "svennu21", "lenn17" jt. - teie meiliaadresse ootan ka.