Soovin infot unemati999@mail.ee

Props liitus 05.04.2019 ja pani oma ainsa postitusena pakkumisele cleveroni aktsiad ja juba on BID umbes aga kust me teame, et tal on aktsiaid ja see polnud õel nali? Lihtne viis siin meile korjata.
Andke teada kuidas läks.
            Andke teada kuidas läks.
Lenzer
Props liitus 05.04.2019 ja pani oma ainsa postitusena pakkumisele cleveroni aktsiad ja juba on BID umbes aga kust me teame, et tal on aktsiaid ja see polnud õel nali? Lihtne viis siin meile korjata.
Kui täht-tähelt lugeda, pole aktsiaid pakkumisele pandudki. Lihtsalt küsiti "kas on huvi". Kuivõrd ei esine väiteid aktsiate olemasolu kohta, on termini "õel nali" kasutamine kohatu. Sama hästi võib väita, et tegemist oli sentimendi uuringuga.
              Loodate tõesti kõik tehinguni jõuda?

Meenub üks nali, kus metsavana ja blond kohtuvad ning metsavana lubab täita neiu kolm soovi kui see teda rahuldab. Töö tehtud küsib blond tasu, vanakese ainus vastus :" Kas sa muinasjuttude uskumiseks liiga vana ei ole"?

Huvitav, paljud neist meiliaadressi postitanutest on töötanud või töötavad taksojuhina? ;)

naljapärast tahaks ka juba infot saada, aga miks mitte ka otse siia postitada??

Soovin ka infot: ivarilaar@gmail.com

Isegi kui mõned aktsiad on saadaval, teistel aktsionäridel eelisostuõigust pole?

Minule samuti palun infot, siia martar700@yahoo.com, marti.taru@gmaill.com

Mul on samuti aktsiaid pakkuda. Kes soovib, tulgu täna õhtul kell kaheksa Tammsaare parki. Seal seletan lähemalt.

Mitu tilka verd peab kaasa võtma?

...loeks kah seda lugu mida siin saadetakse... Kui pole raske, siis palun infot aadressile rauaspets@gmail.com

Andsin ka näpu e-kaubanusele ja tellisin ära: https://cleveron.com/telli-cleveron-201

opex
Isegi kui mõned aktsiad on saadaval, teistel aktsionäridel eelisostuõigust pole?
Põhikirja alusel eelisostuõigust ei ole:
3 AKTSIATE VÕÕRANDAMINE, KOORMAMINE JA PÄRIMINE
3.1 Aktsiad on vabalt võõrandatavad. Aktsiat võib pantida ja sellele kasutusavalduse seada ainult
aktsiaseltsi nõukogu otsusel.
3.2 Aktsionäri surma korral läheb aktsia üle tema pärijale.
              Tere
Mina soovik ka osta aktiaid info palun saata gert.saarm@gmail.com
Ettetänades
            Mina soovik ka osta aktiaid info palun saata gert.saarm@gmail.com
Ettetänades
              Tegu on suhteliselt omapärase nähtusega, kus aktsiaid müüakse läbi foorumi. Mõnes mõttes on võimalik niimoodi testida sentimenti ja huvi ning panna tulevase emissionni jaoks paika võimalik hinnavahemik ning müüdav kogus. Kuid seda saaks teha ka oluliselt viisakamas vormis. Ma siiski rõhutaks, et isegi kui keegi saab väikeosaluse mõnes sellises ettevõttes, siis väikeinvestorite huvid ei pruugi olla suurosanikega võrdselt kaitstud. 
Tänapäeval muidugi töötavad sellised "early bird" lahendused suurepäraselt. Ka kortereid müüakse paberil nii mis mühiseb, kuigi arendaja ei ole veel ehitusloa taotlustki sisse andnud :). Ühisrahastuses saadakse projektid rahastatud juba rahastamise eelvoorus :) :). Kisub vaikselt haibiks kätte, mis teeb sellistele mängudele kergelt radioktiivse maigu juurde. Selle põhjal ma ühe aktsia ostaks, kuid rohkem mitte.
            Tänapäeval muidugi töötavad sellised "early bird" lahendused suurepäraselt. Ka kortereid müüakse paberil nii mis mühiseb, kuigi arendaja ei ole veel ehitusloa taotlustki sisse andnud :). Ühisrahastuses saadakse projektid rahastatud juba rahastamise eelvoorus :) :). Kisub vaikselt haibiks kätte, mis teeb sellistele mängudele kergelt radioktiivse maigu juurde. Selle põhjal ma ühe aktsia ostaks, kuid rohkem mitte.
              wise, mis sa silmas pead sellega: "Ühisrahastuses saadakse projektid rahastatud juba rahastamise eelvoorus"

Kas kümnetest huvilistest keegi propsilt pakkumise või infi ka sai?