Cleveron börsile

Niipalju veel lisaks, et pakkumise tegijad peaksid lisama oma meiliaadressi. Kõik, kes lenn17 koostatud tabelis, ei ole seda veel teinud.
tarvi.eller@icloud.com
10@1200
rahahunt@gmail.com
invictus
Btw, nasdaq csd andmetel on Cleveronil põhikirjast tulenev ostueesõigus olemasolevatele aktsionäridele. Maaltmees, oled kursis ja mõelnud, kuidas seda korraldada?

Mind ka huvitaks, kuidas olemasolevate aktsionäride ostueesõiguse korral see tehing korraldatav oleks.
Kas keegi valgustaks?
Tavapäraselt käib ostueesõigus nii, et müüja saadab juhatusele oma soovi müüa x arv aktsiad y hinnaga kliendile nimega "ostja". Seepeale teeb juhatus vastava teavituse kõigile aktsionäridele, kus määratakse ära soovi avaldamise tähtaeg. Kui soovi ei avaldata, toimub müük "ostjale". Kui mõni kaasaktsionaär avaldas soovi, siis müüakse samadel tingimustel hoopis talle. Kui soovi avaldas rohkem aktsionäre, siis jagatakse nii nagu põhikiri ette näeb. (tavaliselt jagatakse proportsionaalselt olemasolevate aktsiate hulgaga)
10 tk 1100
investeeri.investeeri@gmail.com
Invictus ja Shooter - paluksin teie meiliaadresse ka. Minuteada pole te neid veel siia foorumisse kirja pannud. Tänan.
Tõstan pakkumist 15 @ 1250. Minu poolt viimane tõste.
lenn17
Tundub, et foorumis kujunev hind jääb 1500-1000 euro vahele, sellest tulenevalt ei jää mul muud üle kui enda esialgset pakkumist langetada 1000 euro juurde, kuid aktsiate ostu kogus suureneb selle võrra, seega
1000 eur, 30 tk.

Sellisel juhul oleks seis järgmine:
Svennu - 10 tk - 1500
Shooter - 10 tk - 1500
Cheops - 15 tk - 1000
Taavi - 10 tk - 1000
lenn17 - 30 tk - 1000

25 aktsiat oleks veel müügiks. Eeldan et Svennu, Shooters oma esialgset pakkumist korrigeerivad, ning näiteks suurendavad aktsiate arvu läbi odavama hinna, siis tulekski 100 aktsiat pmt kokku. Siit edasi siis saame vaadata kas hind tõuseb, ning keegi täiendavalt ostu soovi avaldab

Kui hind alla 1500 jääb, siis võtaksin vastavas vääringus rohkem aktsiaid.
Millal pakkumine lukku läheb üldse?
invictus
Btw, nasdaq csd andmetel on Cleveronil põhikirjast tulenev ostueesõigus olemasolevatele aktsionäridele. Maaltmees, oled kursis ja mõelnud, kuidas seda korraldada?

Praegusel momendil sellist punkti põhikirjas enam ei ole.
Svennu - 10 tk - 1500
Shooter - 10 tk - 1500
Suurik 15 @ 1300
Optik 10tk - 1200
Kaas30 - 10 tk - 1100
Invictus - 10 tk -1100
TarviEller - 10 tk - 1100
lenn17 - 25 tk - 1100
----------------------------- 100 aktsiat
Analog - 10 tk - 1100
sHakeman89 -10tk - 1100
Cheops - 15 tk - 1000
Taavi - 10 tk - 1000

Hetke seis peaks siis nii olema. Kuna samm on 100, siis ümardasin Suurik pakkumise üles.
Ma arvan, et on õiglane, kui Svennu uuendab pakkumise summat, liigub tema uus summa sellesama summa pakkujate järjekorras viimaseks.
Pakkumise lõpptähtaeg on hetkel veel lahtine aga mitte hiljem kui 12.11. Sõltub tulemustest siin foorumis.
call 15@1200
Kaas30
Kuna samm on 100, siis ümardasin Suurik pakkumise üles.

Ok, ei pannud tähele, et samm 100 on. Kinnitan 1300.
10tk@1200 tosvet at Gmail.com
Pärast seda, kui te olete siin crowdsource'tud book-runningu lõpetanud, olen valmis pakkuma investoritele alljärgnevat teenust:

Ostan ühelt suvaliselt investorilt 1 Cleveroni aktsia hinnaga €4000 tükk. Võimaldab investoritel väita, et Cleveroni väärtus on üle €1 000 000 000, kuna sellise valuationi juures on ju aktsiatehinguid tehtud. Teenusega tuleb kaasa lihtne ostu-müügi leping ja pressiteate mustand, mis antud fakti võidukalt kuulutab. Teenuse hind €10 000. Aktsiahinna tõustes tõuseb teenuse hind pro-rata, ehk minu pärast võib Cleveron vabalt ka näiteks neliteist miljardit eurot väärt olla, teenuse hind sel juhul €140 000. Antud teenuse oluline tingimus oleks see, et minu isik jääks konfidentsiaalseks.

Sama teenus, kui pean oma nime all kinnitama, et Cleveron maksab minu arvates nii-ja-nii mitu miljardit, maksab 20X rohkem.

NB! Teenus on sobilik eelkõige investorite konsortsiumile, kuna üksikule väikeinvestorile võib cost/benefit liiga nigel olla. Kes tahab saada järgmiseks staarstartupinvestoriks, sel tasuks tõsiselt kaaluda! Crowdfundige plekk ja teeme diili! Näiteks 3 miljardise väärtuse juurest.
Unustasin lisada, et teenuse hinnas on ka kohv (piimaga) ja silmkontakti vältimine kohtumisel (nakkuse leviku piiramiseks).
ärge pange tähele, suffiks on lihtsalt kade, et tal pole nii palju raha, et cleveroni osta :)
aga muidu on tore vaadata, kuidas uued tulijad foorumis kauplevad mittemillegagi
ozbot
10tk@1200 tosvet at Gmail.com

Ozbot, Sinu pakkumine on kirjas.
Nu muudan siis oma esialgse pakkumise ära: 12@1200€.