"privador" Kui konto miinusesse jääb passiivsel kasutajal, huvitav kas juriidilselt võimalus ka kohtutäituri kaudu rahasi tagasi saada? Ehk tüüp, kes kunagi Change konto teinud avastab, et ta arved arestitud üks hetk?
Change-is ei lähe konto miinusesse (minimaalselt nulli, vähemalt mul) erinevalt pankadest, mille puhul võib küll nii juhtuda.
Krüptofirma Change küsib investoritelt novembri keskpaigas alguse saanud CNG tokenite sundkonverteerimise eest Nasdaqi süsteemi 500 euro suurust teenustasu. 500-eurone teenustasu pani Nasdaqi kommunikatsioonijuhi esialgu kohkuma ning seejärel ohkama. Lisaks ei tea Nasdaq konverteerimisest midagi. Change murrab kehtivaid kokkuleppeid, mis on investoritega sõlmitud. 2022. aasta augustis võttis Change väikeinvestoritelt investeeringud, mis jäid alla 100 CNG tokeni. Täpsemalt siit: Krüptofirma Change’i kummalised otsused nörritavad kasutajaid
Ma sain kaa selle meili, siis mõtlesin, et istugu sisse oma "osakud"
Hello Changemaker!
Thank you for being a Change user. We hope you’ve enjoyed your autumn.
We’re writing to address your request to convert your CNG tokens to shares on Nasdaq CSD. It’s important to note that there is a 500€ processing fee associated with transferring to Nasdaq CSD. If you’d like to go ahead with this option, kindly confirm by replying to this email and we shall send you an invoice.
Alternatively, if you prefer a fee-free option and want to convert your CNG tokens to share units on Funderbeam, please let us know, and we’ll provide you with the necessary instructions.
mul changes oli väga väike summa, lihtsalt katsetamise pärast. avastasin, et lisaks sellele, et nad igakuu hakkasid ühepoolse otsusena võtma maha 20€/kuus, siis varasemalt nad võtsin nad kõik mu CNG osakud endale. nende põhjendus oli see, et alla 100CNG kogused nulliti vastavalt BLOGIPOSTITUSE teavitusele.
super ettevõtte!
eks investeerimine sinna oligi suure riskiga, aga üllatus, et nad oma maine täiesti maha tegema nõus olid.
muidu keegi kellel suuremad summad olid, tarbijakaitsesse/finantsinspektsiooni pole mõelnud pöörduda? ilmselt saaks midagi tagasi ja suure tõenäosusega kaotaksid nad oma tegevusload.
"Money88" mul changes oli väga väike summa, lihtsalt katsetamise pärast. avastasin, et lisaks sellele, et nad igakuu hakkasid ühepoolse otsusena võtma maha 20€/kuus, siis varasemalt nad võtsin nad kõik mu CNG osakud endale. nende põhjendus oli see, et alla 100CNG kogused nulliti vastavalt BLOGIPOSTITUSE teavitusele.
super ettevõtte!
eks investeerimine sinna oligi suure riskiga, aga üllatus, et nad oma maine täiesti maha tegema nõus olid.
muidu keegi kellel suuremad summad olid, tarbijakaitsesse/finantsinspektsiooni pole mõelnud pöörduda? ilmselt saaks midagi tagasi ja suure tõenäosusega kaotaksid nad oma tegevusload.
100 CNG on mingi 15-18 EUR. Kui sa investeerimisest räägid, siis sa mõtled selle all mida? Suuremate summade all mõtled mida? 27 EUR? 😀
https://open.spotify.com/episode/5M9SmzdLDWhLvIco4yGpNa?si=145fc357924a4d7e Homsest alustab uue tegevjuhina tööd Marek Pajussaar. Saime Mareku ja Change'i kaasasutaja Gustav Liblikuga kokku, et rääkida ettevõtte tulevikust. Puudutasime ka problemaatilisemaid teemasid, nagu näiteks: CNG osakute sundkonverteerimine; 500-eurone Nasdaqi teenustasu ja 20-eurone passiivsustasu ning Change’i kehv avalik maine Eestis. Uurime ka, miks peavad ettevõtte endised töötajad tööandja peale vimma ning miks on Telegrami suhtlusgrupist eemaldatud suur hulk krüptoinvestoreid.
100 CNG on mingi 15-18 EUR. Kui sa investeerimisest räägid, siis sa mõtled selle all mida? Suuremate summade all mõtled mida? 27 EUR? 😀
ma ei teadnud, et "investeerimis" mõiste on defineeritud teatud summaga.
nagu ma ütlesin, paigutasin väiksema summa, esialgus vist 100€ kanti, tahtsin näha mis sellest saab umbes 10aasta jooksul. ma ei oleks tahtnud -80% puhul müüa, mind ei huvtanud et see väärtus kukkus 18€ peale, ma tahtsin näha mis edasi saab, mitte seda et keegi mult selle osaluse ära võtab.
kui sa veel aru ei saanud, siis asi on põhimõttes. Change puhul niipalju käitumisi mis tekitavad ebausaldusväärsust. ja investeerimise puhul on usaldus ainus mis maksab. ka raha(ja ka krüptoraha) ei ole mitte midagi muud kui kokkuleppe/usaldus inimeste vahel. krüpto suurimaks väärtuseks peetakse, et ükski inimene üksinda ei saa süsteemiga manipuleerida. Change käitumine on täpselt vastupidine, ühepoolselt võetakse kontodelt raha. krüpto maailmas tähendaks see instrumendi hävingut.