Pigem küsiks kes on need optimistid kes on nõus FB-s on tokeni eest maksma 30% rohkem (FB-s hind 1,3 samas kui Change apis on 1,0) samas kui on teada, et aasta alguses noteeringud liidetakse ning toimub "veetaseme" ühtlustumine. Arvestades kui väike osa Change osakutest on hetkel FB-s noteeritud ja palju massi on Change api poolel siis küsimust ei teki kuhu ühendatud anumate tase liigub...
Tänane olukord on siis vastupidine CNG hind Äppis 1,07 EUR ja FB-s siis 0,87 EUR
CNG conversioniga võib segadusi tekkida aga jälgige, et teil oleks 10-ga jaguv arv neid conversioni hetkel ja ilmselt nii mõnedki cng-d tühistatakse üldse ära, kui omanikud ei accepti.
Miks ma lampi sain Change äppi 2€ eest CNG'si? Kas kellegil on sama?
Kõik said, see oli mingi Skydrop kus nad jagasid enda kontole tolknema jäänud CNG-d ära.
Tänan!
Esimene postitus oli meist LHV foorumis 05.12.2019 22:50. Vaikselt areneme edasi :))
Kas keegi oskab selgelt ja läbipaistvalt selgitada, mis selle Kangro Ptd Ltd käest aktsiate ostmise tagamaad on?

Allikas: https://www.funderbeam.com/company/change-group-ou/update/33552

Allikas: https://www.funderbeam.com/company/change-group-ou/update/33552
Kas keegi oskab öelda, mis platvormil Change tehinguid teeb? Tundub, et mitte Bitstamp.
"krabistaja"
Kas keegi oskab öelda, mis platvormil Change tehinguid teeb? Tundub, et mitte Bitstamp.
Minu teada kasutavad nad Krakenit
Ajakirjanikul võiks ikka mingi kriitikameel olla, et mõista, kui talle paska aetakse.
Igal mõtleval olendil ei ole erilist küsimust, kes tegelikult potentsiaalsest tehingust minema kõndis.
Zoink!

Igal mõtleval olendil ei ole erilist küsimust, kes tegelikult potentsiaalsest tehingust minema kõndis.
Zoink!

Ise ei võtaks isegi kui peale makstakse. Aga näe, keegi on nõus 10 senti osaku eest maksma.
ma võtan piiramatus koguses kui peale makstakse. Andke aga ette!
Palju neid osakuid kokku on?
"decibel"
Palju neid osakuid kokku on?
Ma sain vist vastuse kätte, 79M, millest 5% on FB kaubeldavad.
"Heki Fond"
Ajakirjanikul võiks ikka mingi kriitikameel olla, et mõista, kui talle paska aetakse.
Artiklisse on kogemata sattunud pilt tulevikust:

ÄP: Uue nädala võtsid investorid Funderbeamis vastu Change'i aktsiate müügilainega, aktsia hind oli kell 11.08 langenud 81% hinnast, millega tehti enne kauplemise peatamist viimane tehing (1,07 eurot aktsia kohta).
Eelmisel nädalal andis krüptoidu Change teada, et kauplemine aktsiatega Funderbeamis avatakse taas. Kauplemine oli maikuust alates pausil, kuna Change pidas strateegilise partneriga läbirääkimisi, mis kukkusid läbi.
Eelmisel nädalal andis krüptoidu Change teada, et kauplemine aktsiatega Funderbeamis avatakse taas. Kauplemine oli maikuust alates pausil, kuna Change pidas strateegilise partneriga läbirääkimisi, mis kukkusid läbi.
Mind ajab segadusse hoopis järgmine lõik:
"Suurimad tehinguid tehti hinnal 0,55 eurot, mil üks investor müüs 20 000 aktsiat 11 000 euro eest, ja hinnal 1,05, kus müüdi 990 aktsiat 1040 euro eest. Müügitehinguid on praegu Change'i aktsiaga kordades rohkem kui ostutehinguid."
Kas Funderbeami börs on mingi teistsugune börs, kus müüdavate ja ostetavate aktsiate arv ei pea omavahel kattuma või on hästi keeruliselt ja vildakalt proovitud öelda, et müüvad väiksed ja ostavad üksikud suured (ehkki on mõeldud mitte tehingute arvu vaid orderite arvu)?
Ma ei tea Funderbeamist midagi ja seega olen lihtsalt üllatunud, et kas on mingi teistsugune kauplemispõhimõte või on Äripäev pannud jälle "äripäeva"?
Edit: no veel tuli peale esmast postitamist kaks mõtet: et äkki ei käi jutt tehingutest vaid orderitest, et müügipoolel on rohkem ordereid kui ostupoolel. Või hoopis, et tehingud on toimunud aski poolel mitte bidi poolel. Minusugune, peast lihtne, aru sellegipoolest ei saa
"Suurimad tehinguid tehti hinnal 0,55 eurot, mil üks investor müüs 20 000 aktsiat 11 000 euro eest, ja hinnal 1,05, kus müüdi 990 aktsiat 1040 euro eest. Müügitehinguid on praegu Change'i aktsiaga kordades rohkem kui ostutehinguid."
Kas Funderbeami börs on mingi teistsugune börs, kus müüdavate ja ostetavate aktsiate arv ei pea omavahel kattuma või on hästi keeruliselt ja vildakalt proovitud öelda, et müüvad väiksed ja ostavad üksikud suured (ehkki on mõeldud mitte tehingute arvu vaid orderite arvu)?
Ma ei tea Funderbeamist midagi ja seega olen lihtsalt üllatunud, et kas on mingi teistsugune kauplemispõhimõte või on Äripäev pannud jälle "äripäeva"?
Edit: no veel tuli peale esmast postitamist kaks mõtet: et äkki ei käi jutt tehingutest vaid orderitest, et müügipoolel on rohkem ordereid kui ostupoolel. Või hoopis, et tehingud on toimunud aski poolel mitte bidi poolel. Minusugune, peast lihtne, aru sellegipoolest ei saa