Chagala Group (CHGG)

Kuna Eesti on igatpidi liiga kuum koht investeerimiseks, siis on kinnisvarahuvilistel nüüd võimalus Londoni börsilt osta Kasahhi ühe suurema kinnisvaraarendaja Chagala aktsiaid. Lähemat infot saab juba nende koduleheküljelt. Olukorras, kus Bank of Georgia aktsia on IPO aegsest 18 USD tasemelt liikunud juba 30 USD-i lähedale, võiks ka antud firmal kasvuruumi olla küllaga, sest kogu regioon on seal kiirelt kasvamas.

http://www.chagalagroup.com/index.php?lang=eng&uin=1160029835

paneb head raketti kah ~35% juba paari päevaga
Nagu on kombeks, tuleb foorumiteemas firma nime järgi panna sulgudesse ka selle firma tickeri sümbol.
CHGQq.L
LHV ei vahenda?!
Kes üldse vahendab?
LHV PRO võiks mõne analüüsi üllitada selliste turgude kohta a la Kashstan, Gruusia jms.
..ehk tiny teab?!
..ja natuke nutune, et LHV kaudu sellele acessi pole
Hansast saab osta, teisi kahjuks ei tea
Kas olen mina loll või on www.londonstockexchange.com alternatiivturu leidmiseks väga halvasti navigeeritav. Kohe mitte ei leia üles.
Velikij,

oled Gruusia ja Kasahstani teemal aktiivne olnud. Kas mõni aktsia on juba portfellist läbi ka käinud? Ise samuti Kesk-Aasia osas bullish, seda eriti Kasahstani osas, fondidele alternatiivseid investeerimisvõimalusi aga alles otsin.
to TaivoS

Mina olen suutnud otsitavad ettevõtted üles leida.

Chagala Group'i leiab tickeri järgi üles mu meelest.

Aga hästinavigeerituav see ei ole just küll
See leht on vist õige: CHGG
hansa puhul on min summaks 100K jah?
muidu ilmselt paras rakett see firma küll
Proovisin mõlemit - nii nime kui tickeri järgi, aga millegipärast ei ole avalehe kummastki otsinguväljast otsingud tulemuslikud. Otselinki on alternatiivturu lehele?
momentum,

tänud
Hansast saab osta tickerit CHGQq.L , CHGG on tundmatu.

uurime numbreid, et hinnata perspektiive

Kasahstan

Pindala: 2 717 300 km²
Rahvaarv: 15 217 700
Rahvastiku tihedus: 5,6 in/km²
Pealinn: Astana, elanikke: 524 700
Suurim linn ja endine pealinn: Almatõ, elanikke: 1 133 300

võrdluseks

Eesti

Pindala: 45 226 km²
Rahvaarv: 1 342 000
Rahvastiku tihedus: 29,7 in/km²
Keegi jõudnud juba ettevõtte fundamentaalnäitajaid leida? Eelmine börsipäev oli vist +50% arvestades antud ettevõttele esimene?
Pole suurt otsinud, aga aktsiahinna ajalugu on selline:
Currency US Dollars
Share Price $11.62
Change Today -$1.38
52 Week High $20.00
52 Week Low $11.00
Volume 86,319

Ega väga inffi ei leia ka...