Öelge siis nüüd üks ilus soovitus, kas ma peaks CEE-st täna kasumit võtma
võta homme
kui võtad, võta ikka kohe rohkem
Kui ei oska osta ega myya, siis tuleks hoopis hoiduda ("avoid").
CEE-d ei tasu torkida kauplemise mõttes enne 20%-list korrektsiooni ja seda mitte päevasiseselt tehtud hindade põhjal vaid nädala sulgumise baasil ehk siis 49-st viiendik allapoole.Pööraksin siin tähelepanu ka massiivsele käibele,mis tihti viitab võimalikule trendi muutusele.Lähipäevil põrge ülespoole kindlasti tuleb ja seda selleks,et lähikuudel sealt veelgi rohkem taanduda.
Ja üldse oleks aeg-ajalt kasulik pilvede pealt laskuda.4 aastaga makro indeksile viisssada protsenti kumulatiivset tootlust!Imed kaua ei kesta.Kes oskas õigel ajal siseneda on saanud korraliku kasumi.Sarnased ekstensioonid silutakse varem või hiljem ja trend taastub reaalsest majandusest tulenevalt.Ostu tasuks uuesti kaaluda suuremate keskpankade deflatsioonivastase võitluse taaskäivitumisel(täna teeb neid murelikuks inflatsioon).
Kui ei ole pikka kauplemise kogemust siis soovitan soojalt 3-6 kuud asja vältida.
Ja üldse oleks aeg-ajalt kasulik pilvede pealt laskuda.4 aastaga makro indeksile viisssada protsenti kumulatiivset tootlust!Imed kaua ei kesta.Kes oskas õigel ajal siseneda on saanud korraliku kasumi.Sarnased ekstensioonid silutakse varem või hiljem ja trend taastub reaalsest majandusest tulenevalt.Ostu tasuks uuesti kaaluda suuremate keskpankade deflatsioonivastase võitluse taaskäivitumisel(täna teeb neid murelikuks inflatsioon).
Kui ei ole pikka kauplemise kogemust siis soovitan soojalt 3-6 kuud asja vältida.
CEE ja TRF täna siiski ülespoole hoos ...
CEE meenutab dump&pump aktsiat. Tipus "loll" raha suure käibega sisse ja varsti haipijad suure käibega välja.
ma ei imestaks kui see linnugripp hakkab kollitama.
Kas on sellisel asjal mõtet, et CEE kaotuse tagasitegemiseks osta nt 2-3kordne kogus praeguselt tasemelt juurde või muutub tegevus liiga emotsionaalseks?
oota kuni 35 peale kukub ja osta siis.
See ju indeksit järgiv.
2a. graafikul küll ilus tõusutrend.
Mai2005 järel põrkas ilusasti 200MA-lt.
Jälgi liikumist 50MA suhtes.
Pikaajaliselt katsu analüüsida, kas oled antud sektori suhtes pull või karu.
2a. graafikul küll ilus tõusutrend.
Mai2005 järel põrkas ilusasti 200MA-lt.
Jälgi liikumist 50MA suhtes.
Pikaajaliselt katsu analüüsida, kas oled antud sektori suhtes pull või karu.
Mida teeb 50MA juures ja 38. kandis? Kas põrkab või vajub läbi?
CEE ei ole indeksit järgiv (index ETF), vaid closed-end ETF, vt. ka siin
aga mida pikemas pperspektiivis CEEst arvata, on mõtet oodata?
sven
CEE on Central Europe & Russia Fund
vaata henno linki
sama hästi võiks küsida, mida arvata Lukoilist, Poola telekomist, Otp pangast jne
või venemaa, poola, türgi jt. riikide majandusest tervikuna
selle fondi haldurid usuvad nendesse investeeringutesse pikas perspektiivis
CEE on Central Europe & Russia Fund
vaata henno linki
sama hästi võiks küsida, mida arvata Lukoilist, Poola telekomist, Otp pangast jne
või venemaa, poola, türgi jt. riikide majandusest tervikuna
selle fondi haldurid usuvad nendesse investeeringutesse pikas perspektiivis
http://biz.yahoo.com/bw/051110/20051110005953.html?.v=1 Mida kogenud inimesed arvavad, ootaks asjalikke kommentaare
Kas keegi oskab CEEd kommenteerida, ingliskeel pole kahjuks nii hea et ise täpselt aru saaks?
Fond maksab 3.052 dollarit aktsia kohta dividende, täna kaubeldud aktsiatel enam õigust dividendidele ei ole, sellest siis ka suurem langus.
kauf-kauf-kauf!!!
kupii-kupii-kupii!!!
accaparrarsi-accaparrarsi-accaparrarsi!!!!
croire-croire-croire!!!
Ei kommentaari!
kupii-kupii-kupii!!!
accaparrarsi-accaparrarsi-accaparrarsi!!!!
croire-croire-croire!!!
Ei kommentaari!
kas dividendid kantaks automaatselt arvele?