Jaapan lõpetas päeva miinuses
Euroopa alustas samuti tagasihoidlikult, Saksa DAX üle protsendi miinuses, Prantsuse ja Suurbritannia indeksid nullilähedal. Soome väikeses plussis , Rootsi miinuses.
Uus aktsia Telia Sonera alustas börsidebüüti 1.1% miinusega. Nokia puhul oodatakse kvartali vahearuannet, mis avaldatakse homme. Nagu viimasel ajal tavaks võib seegikord aktsia EPS prognooside ülemine ots täituda/kinnitust leida (Q4 EUR0.23-0.25), samal ajal kui käibeprognoos jääb täitmata (EUR 8.9-9.2 miljardit).
USAs on futuurid miinuses - daungreidid said IBM (IBM), Emulex (ELX) ja Qualcomm (QCOM).
Nasdaq -13 pt., Dow -60 pt.
Nasdaq -13 pt., Dow -60 pt.

09:43 ET COH -2.7% lower on GUC -0.8% warning
Oleks oodanud oluliselt tõsisemat reaktsiooni. Aga ilmselt see veel tuleb. Need aktsiad on aeglased liikujad.
sB
Oleks oodanud oluliselt tõsisemat reaktsiooni. Aga ilmselt see veel tuleb. Need aktsiad on aeglased liikujad.
sB
Cramer ütles praegu vägagi täpselt - Too Early to Buy, To Late to Sell.
Minu jaoks on ka praegusel hetkel positiivseid ja negatiivseid indikaatoreid pea pooleks, seega olen lühiajaliselt turu suhtes neutraalne.
Minu jaoks on ka praegusel hetkel positiivseid ja negatiivseid indikaatoreid pea pooleks, seega olen lühiajaliselt turu suhtes neutraalne.