Börsipäev 9. aprill

ok. Ilmselt keegi ei oska, ega ei julge tulevikku ennustsda. Mina oma amatööri tarkusega arvan, et tänane hüpe on järgneva languse alguseks. Pakuks ca. 3 nädsalast langust. Mida rahulikum, seda sügavam. Spetsid, kritiseerige?
FAS/FAZ paar siis maxab juba alla 20$
paar kuud tagasi maxis juba FAZ üle 100$
Huvitav millal need instrumendid turult ära viiakse ebasobiva hinna tõttu?
jaaaaa.mul om veel palju vaja õppida.
privador
ära krt jama, võtad mult hea une ära:)!
Päris hea nali: Wells Fargolt imeline põrge ja samal ajal Berkshire krediidireiting kukub...
tonyk, kolmas näide veel: Rimi-s piimahind sama.

sobib kokku samamoodi nagu kaks eelmist.

tonyk ja urm,

Berkshire reitingut langetas Fitch juba 13. märtsil - seega Moody samm on vana uudis. Wellsi kasumiüllatus aga ei olnud vana uudis - siit siis vahe. Aga turu 4%list rallit ei tasuks seekord väga tõsiselt võtta - tegu oli pühade-eelse päevaga, mil paljud turuosalised pärast USA lõunapausi enam turgudele ei naase, vaid sõidavad lennujaamadesse, et lähedaste juurde minna. Käive oli ca 2/3 keskmisest ning päeva lõpus oli veel väike short squeeze ka. Ning tulemas on tulemuste sadu, kus pettumuse valmistajaid võib 25+% ralli järel olla küll ja küll.

privador,

nominaalne hind ei tohiks olla küll probleemiks. Pigem on risk õhus, et kas neid suurte võimendustega instrumente SEC oma suures reguleerimistuhinas ka vaatluse alla võtab või mitte. Uptick rule mõjutab ka langusele panustavaid ETFe.
aga mina arvan, et Obama tanane sonavott majanduse teemal (glimpse of hope) systib esmaspaevaks uut hoogu ja soit jatkub.
vt. BORSIRALLI 2009 teema esimest postitust. vaikselt hakkab tekkima WTF moment.
SideKick su kommentaarist võib eeldada et sinu ootused on DOW tagasipõrkamine 10000-12000 peale.
Ma pigem arvan et mõnda aega kolistame 6-8000 peal.