NIKKEI 10432 1.43%
EUR 0.897 (0.903)
Nafta(Brent) 18.84 (18.58)
Kuld 280.50 (279.90)
Jaapani aktsiaturg tõusis Toyota aktsia juhtimisel.
Ka Euroopa turud alustavad kerges plussis.
Täna võib teha intresside muutmise otsuse Euroopa Keskpank.
Eesti unisust ei kõiguta miski - pool päeva möödas ja käive 2 miljonit. Tehinguid vähemalt veidi rohkem kui eelnevatel päevadel.
Sellised lood noppisin välja WSJ, NYT, WP-st
*** Dynegy (DYN) soovib osta Enron(ENE) 7-8 miljardi USD eest. Ja annab kohe Enronile 1.5-2 miljardit USD likviidsusabi
* Charter Communications(CHTR,suuruselt 4.kaabelvõrk USA-s), hakkab pakkuma Microsofti interaktiivset TVd.
* Protsessorite müük peaks ajaloo halveimast perioodist välja tulema juba järgmisel aastal ennustavad pooljuhtide tootjad.
* Puhkusereisid jõulude ajal peaks jääma eelmiste aastate tasemele tunduvalt alla
*** Dynegy (DYN) soovib osta Enron(ENE) 7-8 miljardi USD eest. Ja annab kohe Enronile 1.5-2 miljardit USD likviidsusabi
* Charter Communications(CHTR,suuruselt 4.kaabelvõrk USA-s), hakkab pakkuma Microsofti interaktiivset TVd.
* Protsessorite müük peaks ajaloo halveimast perioodist välja tulema juba järgmisel aastal ennustavad pooljuhtide tootjad.
* Puhkusereisid jõulude ajal peaks jääma eelmiste aastate tasemele tunduvalt alla
HP ja ETL läksid kella ühest liikuma
Huvitav, miks? Kas keegi oskab arvata?
Euroopa ja Ameerika on pikemalt tõusus olnud, kui nüüd keegi EEstis ostuhuvi üles näitab, siis piisab ka väiksematest kogustest, et turg kerkiks. Ju see keegi on siis turule tulnud.
Euroopa ja Ameerika on pikemalt tõusus olnud, kui nüüd keegi EEstis ostuhuvi üles näitab, siis piisab ka väiksematest kogustest, et turg kerkiks. Ju see keegi on siis turule tulnud.
Charly sai lätis roosidega vastu pead:)
ECB ja Inglise keskpank lõikasid intresse pool protsenti
no selge miks boostib!
XOXO 1.5 juba
hakkan vaikselt pulli kostüümi maha viskama. nasdaq100 plaanist on 10 punni puudu ja dowst on 60 punni puudu. usun, et võib olla homme veel ja siis on pidu läbi
Pidu alles algab!
põmaki. 1580 käes. mina rahul. selleks korraks on pulli sarvad nurka visatud. pulli mõtted liiguvad veal peas aga sarvi kanda ei julge...
võib juhtuda, et tuleb hakata hoopis karuks. eks paista, kuidas hinnad 1580 ja 1600 vahel käituvad
võib juhtuda, et tuleb hakata hoopis karuks. eks paista, kuidas hinnad 1580 ja 1600 vahel käituvad
mina olen oma puttidega pees.
samas ei koti.
olen karu
samas ei koti.
olen karu
oota veidi, ega lumi taeva jää
lohutuseks võin õelda, et olen uurinud siin paar nädalat igasugu graafikuid põhjalikult ja ostnud kõikvõimalikke stokke, mis on alla müüdud (vähemalt minu arust). aga seni tiksub see variant pisikest miinust
võtsin ka paar putti juurde päeva alguses, loodan et need kes rongist algul maha jäid on nüüd õnnelikult peale saanud
ja rong hakkas liikuma...
jaaa....
kes täna ei müü, müüb homme juba madalamalt.
kes täna ei müü, müüb homme juba madalamalt.