AA Alcoa prelim $0.06 vs $0.06 Capital IQ Consensus Estimate; revs $5.83 bln vs $5.61 bln Capital IQ Consensus Estimate
In 2013, Alcoa sees global aluminum demand growth of 7 percent, up from 6 percent in 2012 and ahead of the 6.5 percent rate required to meet the Company’s forecast of a doubling in global aluminum demand between 2010 and 2020
Seagate'lt positiivne käibehoiatus, tulemused 29. jaanuaril
Seagate Tech sees Q2 rev at least $3.6 bln vs $3.52 bln Capital IQ Consensus Estimate; griss margin more than 27%
Seagate Tech sees Q2 rev at least $3.6 bln vs $3.52 bln Capital IQ Consensus Estimate; griss margin more than 27%
Sellised olid Alcoa lõppenud kvartali ootused 20 päeva ja aasta tagasi. Aktsia kaupleb aastatagusega võrreldes sisuliselt samal tasemel
Alcoa's Q4 consensus earnings estimate as of 20 days ago was 8 cents, a year ago it was 31 cents
Alcoa's Q4 consensus earnings estimate as of 20 days ago was 8 cents, a year ago it was 31 cents
Erko Rebane
"our long-term margin range 27% to 32%" alumine ots pole just super, eelmine Q oli 29%
JP76Erko Rebane
"our long-term margin range 27% to 32%" alumine ots pole just super, eelmine Q oli 29%
See more than 27% võib siiski olla oluliselt rohkem kui keegi turul panustamas on, pealegisee pricing jms nõrkust taoti siin eelmise aasta lõpus enne ja peale sööki
See pricing nõrkus oligi väga imelik jutt, kui traceda USA kõige suurema ja agressiivsema online keti www.newegg.com hindasid, siis pole seda nõrkust kuskilt näha. Ei STX, WDC poolt.
http://camelegg.com/product/N82E16822148840
Kuigi minu arust on tegemist alahinnatud sektoriga, ei julge ma langevat grossmarginit osta.
http://camelegg.com/product/N82E16822148840
Kuigi minu arust on tegemist alahinnatud sektoriga, ei julge ma langevat grossmarginit osta.